https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

UncategorizedLjubavni horoskop

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/love-2055372_1280.jpg

Bas u ovo vreme Mladog Meseca( a to nekako planiram duze vremena) dosla sam na ideju pošto najveći broj konsultacija radim sa ženama na temu ljubavi, da vam svaki dan postavim po nesto na temu emocija.  Danas cu vam predstaviti neka opštu sliku muškaraca po znakovima.

 

Muškarac Ovan je po prirodi svoj, strastven, vodja i ne prijaju mu žene koje će mu dominirati. Prijaju mu atraktivne, ambiciozne žene, vedre, ali nikako one koje će ga menjati i “ soliti mu pamet”. On brzo rešava emotivna pitanja, i tačno zna u svakom momentu šta zeli. Kao mlad nepromišljen i detinjast, ali s godinama vrlo promišljen i lucidan. Nervira ga mešanje u sopstveni život i osobe koje nose “ pantalone”. Obožava prirodne žene, žene koje imaju stil, koje drže do sebe i one koje su izuzetno fizički privlačne.

Muškarac Bik odiše hedonizmom i potrebom za materijalnom sigurnošću, pa mu treba jednostavna žena koja će samo da ga voli. Jako težak i principijalan kad nešto neće. Zna da bude i malko posesivniji, ali to ne pokazuje uvek. Voli ljubav, seks, hranu, provod i zivot u velikim kolicinama. Iritira ga skandaloznost i tračevi. Pri prvom kontaktu zna kakva mu dama treba. Pošto je konzervativnije prirode, itekako mu je potrebna osoba koja voli dom, porodicu.

Muškarac Blizanac je bleskast, večiti momak, površan, ali intelegentan i večiti putnik emocija. On ne moze dugo da se zadrzi pored nekog, osim da je dama prodorna, ostroumna, hiperintelegetna da se malo sa njom mentalno nameće. Obožava pokret i stalno kretanje pa za njega nije bas neka pasivnija osoba koja sedi kuci. Čim oseti da želite da ga vežete bezi na svoj šarmantan način. Obožava decu, ali ceo život traži sebe i neku emociju u vazduhu.

Muškarac Rak je zaštitnik, voli dom i porodicu, ali u mladosti veoma avanturističkog nivoa. Ne dopada mu se da mu neko menja planove ili nešto loše govori za porodicu. Nije nikad bezbrižan. Mnogo voli decu i dom. Treba mu osoba od autoriteta, ali jednako opustena i prirodna da se veze. Kad nema emociju izuzetno je depresivan. Često se vraća na prošlost, tuguje za nekim starim vremenom. Teško mu padaju godine.

Muškarac Lav je izuzetno zanimljiv, dopadljiv posebno ostavlja jak utisak na početku. Medjutim, on je sklon da se ponaša da sve mora da se dešava oko njega i ima ozbiljan ego trip. Ipak, velikodušan je i vrlo sklon jakim emocijama. Ne vezuje se bas lako. Treba mu osoba ambicioznog nivoa, ali opet slabija partnerka od njega. Obožava komplimente i da on vodi igru. Ne prijaju mu nikakva navaletnost i jurnjava, on odlučuje šta hoće i sa kim.

Muškarac Devica voli da radi i zbog toga mu treba žena koja će da ga prati. S obzirom da je veoma probirljiv posebno mu je važno da pored sebe ima lepu, doteranu, čistu ženu. Izuzetno je analitičan i uvek bira pored sebe jaču i dominatniju partnerku. Ljubav mu je često polje unutrašnjeg nemira koje dobro maskira poslom. Tezi savršenstvu.Teško mu je da se odluči za brak, ali kad se odluči to mora biti neka javna ličnost, zanimljiva osoba koja je nasmejana, sposobna, naravno intelegetna i sposobna u svim poljima. Kao i muškarcu Blizancu ne prija mu da ga neko juri, kontroliše, njemu je ljubav relax, ali i izazov.

Muškarac Vaga je naravno krajnje šarmantan lik. Medjutim neodlučnost mu je slaba tačka. Voli naravno lepu, negovanu ženu, ali da puno izlazi i da se druzi. Ne prijaju mu žene koje su više “ muškarci nego žene”. Voli da neguje porodično – prijateljsku reputaciju, pa ako se osoba koju izabere tu dobro snadje, to je to. Njega je teže vezati, ali kad se odluči za brak može to biti dobra priča za njega. Jako mu je važna podrška i nežnost, ali prilično zna da bude neuhvatljiv.

Muškarac Škorpija seksualni i markantan tip sklon je divljim strastima, ponekad i primitivizmu, ali i dubokim emocijama. Kod njega je sve rizik. Privlači ga nepoznato, često i žene sa razlikom u godinama, veri. Kod njega sve mora biti kao oluja. Zbog toga se odlično snalazi u vezi/ braku sa pametnom, promišljenom i dostojanstvenom osobom. Što je situacija komplikovanija, to je nekako zanimljivija. Prolazi često kroz ozbiljnu ličnu destrukciju.

Muškarac Strelac naravno voli slobodu, puno filozofira, nije baš uvek veran kao i Blizanci, Ribe i Device, kao i Rakovi, ima dobru podlogu i voli da vidi sveta, proba sve, uziva u ljubavi do poslednjeg daha.Teško je ženama koje imaju ovog muškarca, moraju biti totalno cool, uvek vedre, sa nekom dobrom intelektualnom zaledjinom i energijom. Medjutim ovaj muskarac mnogo voli decu, i kad dobije decu to je kraj. U stalnoj je potrazi za nečim što ne zna objasniti. Za njega nisu osobe koje imaju patetiku, dramatiku, ali i prevelike ambicije. Njemu treba nešto vedro, flegmatično.

Muškarac Jarac se po meni najsporije vezuje, osim da u mladosti sretne svoju prvu ljubav pa na tome i ostane do kraja, u zavisnosti od generacija. Jako ceni porodicu, dom. Zna da bude i dugo sam. Jako zahtevan i principijalan. Sve radi planski, temeljno, ali kad se veze to je dugotrajna prica. Ima ozbiljan ego pa se dobro i štiti da ga neko ne upeca ili mu ne pokrene slabu tačku. On čuva nekad sebe od jakih emocija.

Muškarac Vodolija voli naravno ceo svet, a često ima veze i sa prijateljima, strancima. On je prijatelj svima, ali kad se zaljubi ajoj, šta bi, ode sve u nepovrat. Koliko god da postoje odredjene predrasude o Vodolijama, mislim da Vodolije vole do beskraja. Ali naravno da im ne prija tip osobe koja će da ih kontroliše, guši, da im ne da prostora. To je normalna pojava. Medjutim Vodolije su super partneri, ali ako ne moraju da idu do crkve, opstine, ako je ta ljubav njihov svet koju će deliti intezivno.

Muškarac Riba je krajnje emotivan, dubok, ali kao i Strelac trazi sebe i ljubav na neki mistican i neobican nacin. Treba mu sesipilna i krajnje duhovno zanimljiva osoba.Treba mu mnogo zagrljaja, ljubavi, telepatije, poezije. U suprotnom menja partnerke kao čarape.U braku izuzetan, ali da mu porodica da prostor koji bi imao za sebe. Često sklon razočarenjima, problematičnim, komplikovanim vezama, ali vezama koje imaju neku karmu. Svestan je svega.

 

 

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019. All Right Reserved by Astroluna.rs.