https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -24.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/resistance-3428250_1280.jpg

Mesec u Biku kroz ceo dan. Petak, 24.04 dan Venere. Intuicija i emocije u povećanju. Potreba za hedonizmom u uvećanju i potrebi za nekom bezbrižnošću. Venera u pozitivnom trigonu sa Marsom traži ljubav i nosi itekako dobre vibracije. U fazi smo Mladog Meseca koji čisti sve. Zadovoljstvo i mnogo priče. Smeh da se razbristre standardni klišei i vesti.

Cveće, pijace, kuvanje, mnogo telefoniranja, nabavke, potreba za emocijama i lepim rečima, preokreti na emotivnom planu mogu biti u prvom planu.Mesec će boraviti u znaku Bika do subote jutarnjih časova. Pluton se sprema da krene unazad.

Dok je Mesec u Biku u osetljivosti grlo, hormoni, štitna žlezda i problemi sa pritiskom. Ipak, meteropatama danas može biti lakše. Proleće je u jakom intezitetu kad sve raste, u ovo vreme posebno. Danas se možemo radovati više jednostavnim stvarima i uživati u prirodi koja se čisti.

Mesec od ranih jutarnjih časova u kvadratu sa Marsom može doneti neku mrzovoljnost i pojačan stres. Može biti i povećanih svadja i nemira. Može biti i oštrih reči i nekih pritisaka. Sukobi u emotivnim odnosima izmedju odgovornosti i potrebe da stvari idu sporije mogu biti u prvom planu. Rani jutarnji časovi mogu biti nešto osetljiviji i kardiovaskularnim bolesnicima.

Od 13:39 Mesec u sekstilu sa Neptunom ipak donosi vreme inspiracije, mira, blagostanja, jakih emocija, poetičnih misli, ali telepatije i pojačanih želja. Ovo može biti neko vreme da pomognete onima koji nisu u mogućnosti ili da pokrenete više manjih poslova koji vas mogu ispuniti.

Od 23:28 Mesec u trigonu sa Plutonom posebno donosi snaznu volju i upornost, ali odlično vreme za emotivne odnose. Ovo je vreme ubedljive, produktivne energije koja može biti dobra za poslovne aktivnosti. Osećaj i neke flegmatičnosti, ležernosti u kombinaciji sa ambicijama moze imati dobar efekat kako u toku popodnevnih časova, tako i večernjim. Odlično vreme i da odradite neke sitnije poslove koje odlažete već neko vreme koje vam mogu doneti olakšanje, ali mogu pozitivno uticati na zdravlje.

Ostanite dobro:-))

 

 

 

 

# currentmood# nešto staro – nešto novo# mogli bi da zaigramo# dnevna doza lune# mesec u biku# astrolog nataša paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.