https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 22-23.08.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/08/14e93bd70f37f427acf5381caf2cc8f7.jpg

Život piše romane. Negde dobijes, negde izgubis. Navika da je sve tako sporo i rutinsko, da se iznenadis kad sretnes na uglu životne ulice nekog poput sebe, kome fali malo da ga čepa adrenalin i krene ludački da se raduje sitnicama. Čudan neki mesec. Ne znaš dal da plačeš ili da se raduješ. Kad god negde zaškripi dobijem maniju od čišćenja da ne gledam sve ono što ne mogu da promenim. A Mesec ovaj vikend od nežnosti do ludila. Sve nešto nesigurno, pa prkosno.Nedelja- posebno isključiva po principu ” oćeš – nećeš- ne moraš#vrati se#

Mesec u Vagi od petka donosi energiju da ljubav može promeniti sve iz korena. Dispozitor Venera nežna i nespremna za ovo čudno vreme. Malo kuknjave pa nagla sreća na sitnicama. Device Srećan rodjendan:-)) Mir, tišina, puno humora koji sami možemo podsticati će nam baš trebati za ovaj vikend:-))

Subota može biti praćena prilično osetljivim aspektima, pa može biti neke borbe u sebi ali osetljivosti kroz partnerske odnose, okruženje, ortakluk, papirologiju i imaćemo mnogo veće želje nego mogućnosti.  Mesec od 10:26 am u kvadratu sa Venerom u Raku može doneti puno suza, problema sa ženama i osećaj neke praznine. ,  Može dolaziti do posebno ljubavnih problema i osećanja da sve prolazi pored vas. Svakako kao začin cele priče je kvadrat Marsa u znaku Ovna sa Rx Saturnom u Jarcu koji će biti egzaktan u utorak 25, koji posebno podstiče velike napore, pad energije, nervozu i blokade. Ipak, danas se može osećati odredjena nesigurnost, vaganje, težak dolazak do rešenja, i biće veoma teško napraviti kompromise. Veoma je  važno ovaj mesec u ljubavnim odnosima važno strpljenje i razumevanje zašto nam se sve ovo dešava , kao i istrajnost i nada da dolaze bolja vremena, podsticanje sebe u malim stvarima i poslovima koji mogu pokrenuti nešto spontano veće. Sedenje u mestu može biti posebno osetljivo. Može se javiti neki vid kolektivne blokade i straha. Ovaj jutarnji aspekt može doneti emotivnu preosetljivost i probleme sa genitalijama.

Sunce ulazi u drugi zemljani, promenjiv znak Devicu danas po našem vremenu od 17:46 u kome će boraviti do početka jeseni 22.09. Pred nama je racionalnija i praktičnija energija koja traži kontrolu emocija i pravljenje nekog dnevnog planera šta dalje. Svakako da generalno vreme nije veselo, ali uz energiju Merkura i Sunca u Devici biće potrebno da se okrenemo obavezama, da bi manje razmišljali o tome šta smo želeli, a trenutno ne možemo. Potrebno je da je da se prilagodjavamo situaciji. Da ćemo biti više okrenuti zdravlju – hoćemo, ali ovo vreme može biti i značajno kroz poslovne promene, premeštanja, ali i nove aktivnosti. Iako se može osećati melanholičnija energija, ipak je potrebno zaposliti sebe i biće lakše. Ne zanemarite komunikaciju i socijalnu stranu koja će kako preko vikenda, posebno danas biti važna. Ako se osećate usamljeno, prazno, bezkorisno, pozovite drage ljude i uključite se u nešto novo.

Interesatno je kroz tranzit Sunca u Devici ove godine da će Sunce primati 2.09 u vreme Punog Meseca izuzetno svež, produktivan ali i aspekt sa Rx Uranom u Biku gde najava može biti naglih promena i dešavanja na polju poslovno -finansijskih aktivnosti. 9.09. Sunce i Rx Jupiter biće u trigonu i doneti zaštitu, blagostanje, srećnije okolnosti i olakšanja. Dosta idealizacije, ali moguće porasta ponovnog problema na polju zdrastvene slike možemo očekivati 11.09 kada će Sunce u znaku Device i Rx Neptun u znaku Riba biti u opoziciji i doneti dosta manipulacije, laži, pretvaranja, skrivenih eksperimentisanja, prevara i preosetljivosti. Snažni aspekti očekuju nas kao neki vid regeneracije, oporavka 15.09 kada će Sunce biti u trigonu sa Rx Plutonom donoseći veće ambicije, ali snažne i važne poruke neba, dok strpljenje mnogima može doneti dobre rezultate kada Sunce u Devici bude u trigonu sa Rx Saturnom u Jarcu. Neka generalna slika posebno tokom prve polovine septembra da možemo biti više nego raspoloženi za poslovne promene, nova dešavanja, druženje i da sama energija Sunca u Devici može biti više nego prijatno iznenadjujuća.

Od 16.47 Mesec u Vagi u kvadratu sa Rx Jupiterom  u Jarcu može doneti vreme neke neizvesnosti i velikih nezadovoljstava, umora, neispunjenja, period psiholoških emotivnih kriza, nerazumevanja, ali i popustljivosti i trošenja na nepotrebne stvari. Period kada naša duša nema pravi put. Veoma je važno od ovog perioda pokrenemo mir u sebi. Iako ne možemo da ispunimo očekivanja, ne smemo zaboraviti sebe. Loše vreme za kupovine, imovinske ugovore, ortačke odnose i javne nastupe. Vreme neke čudne nostalgije i disbalansa. Pratite svoje želje, ne odustajte…

Nedelja, 23.08.2020

35 minuta posle ponoći pred nama je destruktivniji aspekt Meseca i Rx Plutona u Jarcu koji posebno podstiče svadje, napore, ljutnju, gnev, sukobe i povrede. Može dolaziti do agresije i poteškoća sa voljenim osobama, ali i osobama sa  okruženju. Pripazite na sebe!

Od 5:36 am: Opozicija Meseca u Vagi i Marsa u Ovnu posebno je negativna jer može doneti veoma loše stvari, pre svega tuče, povrede, saobraćajne nesreće, nezgode, ali najviše porast ovog vikenda braćnih brodoloma, traumatičnih rastanaka i pojave razvoda. Vreme nepravde, ali povećanih aspekata ka kriminalnim radnjama. Jaki nemiri. Problemi sa zakonom i na granicama. Brzoplete reakcije i mnogo emotivnih nezgoda. Osude, pretnje, pojava jakih neprijateljstava.

 

Od 6.21 am: na snazi je i kvadrat Meseca u znaku Vage sa Rx Saturnom u Jarcu koji donosi brige, usamljenost, prazninu, zdrastvene probleme i osećaj velikog tereta. Velika nostalgija i vraćanje na prošlost, ali porast problema sa zakonom, alergije, problemi sa kožom, dosta osetljivo vreme kroz imovinske poslove i autoritete. Ovo vreme može doneti osećaj nerazumevanja, teškoće u sebi, hladnoće, distance i osećaj pesimizma.

Mesec će tokom jutra sve do  podneva biti u praznom hodu pa donosi dupli uticaj ovih negativnih i teških aspekata.

Mesec ulazi u znak Škorpije od 12:17 i donosi vreme jačih strasti, ali jake potrebe za transformacijom, ali i dalje veoma borbenu energiju. Medjutim od 13:36 sekstil Meseca u Škorpiji i Sunca u znaku Device može doneti dobar spoj intuicije, praktične strane i bolje vreme za aktivnosti, ali razgovore. Nedelja može biti veoma plodna za one koji su na moru, ali može doneti pojačane strasti, ali neočekivane pozive i ipak emotivna dešavanja. Medjutim, ako ovog vikenda neko ode iz vašeg života ili naidjete na neku dramu, pustite da stvari idu tako i stavite tačku, jer ovaj vikend pojačava iskušenja, ali donosi veće ljubavne lekcije. Pokušajte da ne forsirajte ono što ne ide… Cenite više sebe i trudite se da slušate svoju intuciju! Ne sumnjajte u sebe…

Budite dobro:-))

# currentmood# marcelo# mesec u vagi/ škorpiji# samo polako# dnevna doza lune

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.