https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – pregled nedelje i 24.08.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/08/girl-2204627_1280.jpg

Ulazimo u poslednju nedelju i sam završetak avgusta . Dozvolite sebi da se još malo nadišete neba i sunca. Kad bi leto moglo malko da se produži šta mislite, kad nam sve,ove godine kasni i odlaže se? Znam, možemo da sanjamo…

Nedelja koja je pred nama nosi dosta značajnih promena, od inspiracije do iskušenja. Sam početak ove nedelje, pre svega današnji dan biće pod uticajem aplikacionog kvadrata Marsa koji boravi u znaku Ovna i retrogradnog Saturna u znaku Jarca, oba u kardinalnim znacima, jedan nestrpljiv, brz i energičan, drugi spor, ograničavajući pravi ograde i stavlja stop svakom adrenalinskom naletu.  Ovaj aspekt je u punoj snazi po našem vremenu od 20:21. Ukratko vrlo tvrdoglavo, sa iskušenjima i prilično frustrirajuće na prvi pogled, medjutim ovaj aspekt i ne mora da se odnosi toliko individualno ako se vi potrudite da ne mislite na njega. Stoji da je pred nama jedna teška energija koja je u padu i koja podsvesno nosi puno blokada, strahova i kroz to pad energije, blokade u našim željama. Svaka kritika može doneti ozbiljan pad samopouzdanja. Strahovi od nečeg proživljenog. Ima tu karmičkih poteškoća ili genetskih navika. Sve po principu ” sve znam ali nemam rešenje”, a dobro znate da za sve postoji rešenje. Pokušajte da  i dalje gajite strpljenje, razumevanje sebe i da ne forsirate ono što ne ide ili je trenutno nemoguće. Pratite sebe i trudite se da se distancirate od loše energije. Ako vam pak  ne idu stvari kako vi želite, nemojte to doživljavati kao smak sveta, trudite se da gajite mir i ljubav u sebi i da strast u željama izkontrolišete. U suprotnom sebi možete nabiti bes, ljutnju, nervozu, dramatiku, a time i narušiti i svoje zdravlje, posebno što pod ovim aspektima može dolaziti do porasta problema sa kostima, pulsirajućih migrena i problema sa zubima. Svaki vid odbijanja može posebno pod ovim aspektima da povećava tenzije i loše reakcije ili ono što ne ide kako želimo, da od toga pravimo crni film u glavi. Pokušajte da dajte sve od sebe i da smirite i mozak i dušu. Ono što vas brine proćiće promenom energije… Pod ovim aspektom vam mnogo toga može delovati kao da nemate rešenje ili kao da morate robovati nečim. Ne morate ničim, samo morate shvatiti da nije pravo vreme za ono što želite, i da je potrebno da poradite na sebi i da se zapitate šta zapravo želite, jer ovaj aspekt vraća i sećanja, ali sve ono što ste negde ostavili po strani kao strah, problem, beg od nečeg sa čime ne možete da se suočite. Suočavanja ipak pod ovim aspektom mogu imati jednako fizički bol, ali i trpljenje, ali mogu vam pomoći da izbacite nešto što vam dugo stoji, pokušajte da se opustite, slobodni ste, sve je u redu:-))

Ponedeljak 24.08 počinjemo sa energijom Meseca u znaku Škorpije koji može doneti  jaka prepoznavanja i telepatiju , inspiraciju, maštovitost i kreativnost, ali zaljubljenost posebno što će Mesec i Rx Neptun da se nadju u zagrljaju od 21:48. Neke poruke neba baš u to vreme mogu imati smisla. Jutarnji časovi posebno prožeti jakom opozicijom Meseca i Rx Urana od 6 časova i mogu doneti naglu uznemirenost, čudne snove, znojenje, ali i preosetljivost. Ipak, od 15:52 Mesec će se naći u pozitivnom trigonu sa Venerom u Raku i doneti vreme puno ljubavi, pažnje, poklona, emotivnog razumevanja i privlačenja i dobro vreme za novac, porodicu, kao i vreme kada ćemo imati potrebu za zagrljajima, podrškom i jakim emocijama. Tu itekako mogući i neki davno zaboravljeni kontakti.

Od 18.22 Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Rx Jupiterom u Jarcu može doneti da pokrenemo neke stare obaveze, plaćanja, ali da osećamo veći mir i sigurnost, ali veću odgovornost. Ovo može biti vreme podrške, ali jake unutrašnje socijalne povezanosti i predosećanja.

Za ovu nedelju je pred nama:

 

Utorak 25.08.2020 – promena Meseca u vatreni znak Strelac od 14.50( vedrija strana, optimizam, veća motivacija, veća odgovornost, prepoznavanja). Pred nama je i Prva Četvrtina Meseca od 19.58( pogledajte u nebo i pronadjite svoju zvezdu). U traženju savršenstva i reda možete naići na spontanu sreću biće poruka zvezda ovog utorka. Merkur u znaku Device biće u trigonu sa retrogradnim Uranom u Biku i doneti mnogo zanimljivih ideja, susreta, odusevljenja, naglih projekata i poslovnih dešavanja, neočekivanih vesti i ponuda, ali Merkur nam daje jednu praktičniju stranu. Možemo imati raspored, plan, medjutim ipak stvari će se dešavati mimo toga, uglavnom kad najmanje očekujemo. Odlično vreme da upoznajemo nove ljude, ali da pokrećemo nešto sasvim novo.

Sreda 26.08. – može doneti potpunu konfuznost izmedju misli i duše zbog kvadrata Meseca i Merkura, kao da možemo opterećivati mozak nepotrebnim samoispitivanjima i tražiti način za brigu. Na snazi nam je i opozicija Venere u znaku Raka i Rx Jupitera u Jarcu od ponoći koja može doneti mnogo želja, ali trenutno premalo mogućnosti. Takodje, prevelika emotivna očekivanja, ali bez moguće realizacije. U povećanju gojenje, apetit koji je povezan sa nervozom, preveliko trošenje na ljude koje volimo ili neka vrsta pogrešnog dokazivanja. Vreme emotivnih razočarenja ili nekog pogrešnog osećanja. Vreme kada treba da pustimo da stvari idu tokom koji nam je zapisan.

Četvrtak 27.08.2020: Donosi i promenu Meseca u kardinalan znak Jarac od 19:38. Vreme veće kontrole emocija, odgovornosti, zatvorenosti, podsvesne brige. Vreme posle ponoći zbunjujuće, sa većim očekivanjima, iluzijama i nesnalaženjem zbog kontakta Meseca u znaku Strelca i Rx Neptuna gde se mašta o nemogućem, ali imamo i neki čudan osećaj samoće. Ipak, vreme od 14h nosiće i snažan trigon izmedju Meseca i Marsa koji će nam dati mnogo energije i može biti odlično vreme za fizičke poslove, rad, sport, neku socijalnu akciju i emocije. Posebno od 23:14 na snazi je romantičan i krajnje zaljubljiv aspekt izmedju Venere u Raku i Rx Neptuna u Ribama koji može popraviti stvari i doneti mnogima od vas neko lepo vreme, možda i skok do mora uz odricanja, ali naglu sreću i pažnju.

Petak, 28.08. donosi krajnje praktičnu i korisnu energiju kada treba preuzeti veći deo korisnih obaveza, učiti, planirati jer može doneti odličan smisao za organizaciju pod odličnim aspektima Meseca i Sunca, kao i Meseca i Rx Urana koji može povećavati i naglu sreću i realizaciju nečeg što ste dugo čekali, ali mir.

Subota 29.08. – od ponoći može doneti dosta vesti, lepih dešavanja, kao i vreme zaštite. Mesec će se naći u dobrom aspektu sa Merkurom, ali konjukcijom sa Rx Jupiterom pa vas može zaposliti. Ipak popodnevni sati mogu doneti napetost i zatvorenost jer Mesec može primati izuzetno senzibilan aspekt sa Venerom, ali i konjukciju sa Rx Saturnom i Plutonom( 13-20h) koji može doneti strahove, blokade, nepovoljne situacije, tugu. Od 21:32 kvadrat izmedju Meseca u Jarcu i Marsa u Ovnu posebno može doneti svadje, nervozu, napore, napade i osećaj ljutnje. Ipak, ovaj dan može nam dati motivaciju kroz srećan aspekt Merkura u Devici i Rx Jupitera u Jarcu koji može doneti ipak iako pod pritiskom i naporom pozitivna rešenja i odlično vreme za putovanja, kontakte sa inostranstvom i sredjivanje papirologije.

Nedelja 30.08. donosi promenu Meseca u znak Vodolije od 2:38 i donosi energiju potrebe da se druzimo, vidjamo sa prijateljima, provodimo dosta vremena na internetu ili pokrenemo nešto krajnje sveže kod sebe. Imaćemo osećaj nekog bacanja tereta. Ipak, nedelja nam donosi izuzetno provokativne aspekte Venere sa Rx Plutonom, pa pojačava na posesivnosti, opsesiji, emotivnim krizama od 15.30. Merkur će se naći u opoziciji sa Rx Neptunom u Ribama i doneti mnogo laži, podvala, skrivenih stvari, manipulacija pa povedite računa kako primate informacije. U porastu kradje i laži, ali osetljivost kroz saobraćaj, dokumentaciju i medije od 20:45. Mesec će imati i loš aspekt sa Rx Uranom od 22:30 i doneti nagle vremenske promene, ali preosetljivost, hirovitost, nagle prekide i nervozu.

Srećno:-))

# currentmood# nedelja koja je pred nama# avgust na kraju# dnevna doza lune#

 

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.