https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -23.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/yoga-2176668_1280-1280x853.jpg

Dobar dan, četvrtak 23.05, dan Jupitera. Mesec od ponoći u konjukciji sa Rx Saturnom u Jarcu, a od 6am i sa Rx Plutonom pojačavao je neku muku sa kojom  se čistimo. Crno beli svet, neki razmak izmedju onog što dolazi i onog što tako željno želimo da ostavimo iza sebe, ali nismo potpuno na stabilnim nogama da možemo lako. U svoj toj usporenosti, lakoću definitivno imamo od Merkura u Blizancima koji ima poruku ” smej se svojim problemima” i koji traži od nas nešto malo više opuštenosti koji danas i nećemo baš moći da uravnotežimo. Ozbiljnost na delu i brige.  Pojačana patnja posebno u jutarnjim satima. Bol u kostima i kičma kao znak da je vreme za promene. Ipak i neka čudna snaga koja preskače granice…

Mesec menja znak od 19:50 i ulazi u nešto brži znak Vodoliju. Ipak biće u većem delu večeri u praznom hodu čekajući poneku munju na nebu, ali i moguću usporenost interneta.Ipak pred nama će biti energija oslobadjanja i osećaja većeg rasterećenja. U toku dana zakašnjenja, odlaganja, usporenost, ali veća okrenutost dnevnim obavezama, čak i onima koje ne volimo, jesu pred nama. Pogled u nebo i disanje na škrge. Ipak, samokontrola, mudrost biće vrlo intezivna na svim poljima. Nostalgija, podsećanja, okrenutost istoriji, memoriji, čuvanju stvari, bežanju od saveta, ali ambicioznijim poduhvatima za koje će nam trebati i veće strpljenje i brojanje korak po korak. Mali umor, ali naglo budjenje u večernjim satima i neki neočekivan poziv prijatelja koji može pokrenuti emocije. Novine i osećaj sreće. Nije sve tako crno. …

” Zaboravi juče. Ono je tebe uveliko zaboravilo. Ne brini se za sutra. Još se niste ni upoznali. Umesto toga, otvori svoje oči i srce ka istinski neprocenjivom poklonu – danas.”
Steve Maraboli

od 11:35: Mesec na zvezdi Terebelum u sazvežđu Strelca na 25,51 stepenu Jarca donosi odlično vreme za organizaciju, upravljanje, sredjivanje starih računa i rad na sebi. Teško prihvatanje kritika i manja osetljivost kroz direktore/šefove. Ipak vreme dobrog punjenja energije.

18:30: Mesec u praznom hodu do 23:30

19:50: Mesec prelazi u znak Vodoliju. Budi slobodan da budeš ono što jesi. Ne skrivaj se  iza drugih i ne budi ono što drugi žele da budeš. Budi samo ti, prikažu svoju dušu i oslobodi okove ograničenja jeste poruka ovog Meseca koji će biti na snazi do nedelje 26.05.

Mesec u Vodoliji danas ima poruku prijateljstva i ljubavi, ali pošto ćemo danas imati i aspekte daljih iznenadjenja treba se pripremiti da nam srce i glava trebaju biti na mestu. U večernjim satima može biti jakih emotivnih oscilacija i očekivanja. A Mesec -mesec je prepun izazova danas i očekuje od vas da potražite sebe i oslobodite se rutine i tudjih uticaja, da se posvetite stvarima koje su deo vas i koje možete plemenito podeliti sa dragim ljudima. Neka genijalnost i briljatni brzi potezi osećaće se u vazduhu. Ali biće eksplozivnosti, tenzija, padanja u nesvest, nestanaka struje, porasta manjih zemljotresa, osetljivosti posebno kroz srce, vene, kolena( posebno oko ponoći). Srce danas veliko, ali ne želi da bude zarobljeno, želi da leti i nadje svoje srodne duše. Ceo dan nosi i simboliku nekog mosta izmedju prošlosti i budućnosti.

Otvaranje najmanjih pora prošlosti. Neka olakšanja u duši. Potreba da podelimo sa prijateljima, da unapredjujemo svoje znanje i prenosimo svoja iskustva. Vreme koje ne poznaje granice i brzo prolazi uz dobru priču. Eksplozivne reakcije, ali opet i želja za ravnopravnošću. Bežanje od svega što može da donese naglasak posedovanju. Jaka svest o slobodi života i ličnim potrebama .Veća okrenutost budućem vremenu.Osećaj olakšanja, freedom u svim oblicima. Puno akcije i žurbe.Potrebe da se nešto iz korena menja. Otvorenija intimnost, prijateljstvo koje prelazi u nešto više.Potreba za neobičnim rizicima.Privlačnost ka novim stvarima. Posebno bunt se može javiti preko polja zabrana. Danas je dobro otvoriti mnoga zakočena pitanja koja ste stavili pod tepih. Može biti iznenadjujućih promena u vidu starih problema ili odnosa. Danas je  dobro preseći i ići dalje, ali takodje napraviti ličnu prekretnicu.

# currentmood# staying alive# mesec u jarcu# mesec u vodoliji# dnevna doza lune

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.