https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 21.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/travel-1209355_1280-1280x995.jpg

Mesec u Jarcu i rodjendan Blizanaca. Merkur menja znak i ulazi u dom gde može da pleše, piše i zabavlja se do mile volje – znak Blizance. Danas neka ozbiljna energija, Luna bi da bude autoritet, ali se smeje samoj sebi kako joj to ne polazi za rukom. Malko kiše, malko sunca, više retro nijansi u kombinaciji sa muzikom 80. To je bila muzika, eh, ovaj Mars baš zna da bude i pozitivno nostalgičan, to su bila vremena, p.s. ne osećam se staro. Tačka. Beži kišo sa prozora. Tačka. Sunce grej nas više, trebaš nam ko i voda. Ništa bez Whitney i Prince, sve legende zagrljene na nebu zajedno pevuše i spremaju neku nebesku kompoziciju da je osetimo, da osećamo neke vibracije…

Danas malko nostalgije pomešane nešto veselijim bojama koje nam daje energija Blizanaca uz naravno Merkur koji će nas tek probuditi od večeras. Telefoniranje, mnogo priče, po neka skrivena suza i podsećanje na neko dobro vreme, ali vreme koje dolazi za nas. Podignimo ruke i namestimo se za najbolju pozu, fotografiju, ali snagu koja nam treba. Bez obzira što će nam danas biti nametnute neke krajnje dosadne, rutinske obaveze, trebalo bi da se smejemo gledanju na sat i starim problemima. Tačka. Opušteno, samo opušteno, ponavljajte…

 ” Čarolija. Trag koji se već dogodio unapred.”
Miroslav Antić

Mesec u praznom hodu od ponoći do 18h može doneti zakašnjenja, odlaganja, odsutnost, povećanje kvarova, osećaj da je nešto stalo, pa danas nam će nam trebati malo više strpljenja.

Od 9:57 am: Mesec prelazi u zemljani znak Jarac. Odgovornost, red, zrelost, ambicije, disciplina, emocije koje mogu biti pod nekom kontrolom, opreznost. Mesec će boraviti u znaku Jarca do petka 23.05. večernjih časova. Danas treba pohvaliti drage ljude, dati im veću podršku. Pozvati sve one koje dugo, dugo niste videli, reći im da vam nedostaju. Probati kontrolisati strah od neuspeha i neku čudnu unutrašnju nesigurnost. Na zdrastvenom nivou u povećanju povrede, problemi sa kostima, zglobovima, zubima. Nije dobro posebno danas imati intervencije vezane za žuč, kičmu, bubrege, ali i estetske operacije. Vreme nam još uvek neće ići na ruku, i prilično će smetati senzitivnijim osobama. Ali se trudite da zaokupite sebe nekom finom energijom za radom, nekom knjigom koja je čekala vreme da je uzmete, nekim hobijem ili starim filmom.

10:00 ulazak Sunca u znak Blizance. Imate danas na mom sajtu i poseban tekst o  Blizancima .

12:53: Ulazak Merkura u znak Blizance od 21.05. -4.06. biće vreme pozitivne igre reči, odličan za učenje, putovanja, usavršavanja, može doneti dosta komunikacije i veoma vesele energije.

15:08: Sunce i Merkur u konjukciji kroz znak Blizance: Odlično vreme za sredjivanje papira, plaćanje računa, dobijanje važnih ponuda, emailova, porudzbina. Pozitivno vreme za druženje i promene bliskim rodjacima. Veoma pozitivno vreme za pisanje, učenje i važne kontakte. Veoma produktivan, ali krajnje pozitivan mentalni aspekt koji je posebno povoljan za pokretanje i važnog posla.

16:36: Mesec u Jarcu u neprijatnoj opoziciji sa Marsom u Raku na 3,32 stepenu: Dosta puno tenzije i neka pravdoljubivost može doneti pojačane sukobe, suze, posebno jake razmirice u odnosu sa roditeljima, šefovima i autoritetima. Sukob emocija, ambicija i loša kontrola emocija koje loše može uticati na zdravlje. U povećanju nasilje, ali i nesreće i neprijatnost. U povećanju problemi sa kolenima, povrede, pojačani problemi sa želucem. Energija u većem intezitetu, dobar period za sport.

17:44: Mesec u Jarcu u trigonu sa Uranom u znaku Bika : Izuzetno srećno vreme za dolazak do istine. Pokretanje humanitarnih ideja. Dobro za obnovu kontakta, pokretanje starih ideja. Popularnost i srećne poslovne okolnosti. Mogući manji dobici. Genijalnost u kombinaciji sa tradicionalnim formama. Važne ponude. Emocije u porastu i pokretu, nešto staro / nešto novo. Nešto već vidjeno, ali nešto što se ispravlja. Podrška može dolaziti do dragih starih prijatelja, ali ima mogućnosti da u vaš život udju zanimljivi ljudi koji vas podsećaju na neko dobro vreme. Inspiracija.

# currenmood# ništa bez Whitney# srećan rodjendan Blizanci# mesec u jarcu# dnevna doza lune

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.