https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

SREĆAN RODJENDAN BLIZANCI – “ Vreme je za osmehe“

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/gothic-3750376_1280-1280x720.jpg

Blizanci, znak nasmejanih i šarmatnih, znak svestranih i intelegetnih, pokretnih i snalažljivih, znak večitih putnika. Prvi utisak je uvek jako pozitivan, jer Blizanci sve ostavljaju bez daha, svojom miroljubivošću i pričljivošću. Ipak, ne treba ih podceniti jer mogu odavati utisak i neozbiljnih i previše detinjastih, medjutim oni su veoma odgovorni i skloni da prave planove u narednih godinu dana, ali da veoma zrelo organizuju svoj život. Od Blizanaca treba učiti, jer su puni informacija, znanja, skloni da puno rade na sebi. Uvek žure, uvek su prezaposleni, sa dva telefona u ruci, bez kola takoreći da ne mogu, žure od redovnog posla do večernjih treninga. Sve stižu, i da poljube decu svojih rodjaka, i da se jave prijateljima i da odrade šta imaju. Ježe se gluposti, gubljenja vremena, primitivizma, ali prejakog ega, nekako im se „smrači“ iznutra kad to osete u svojoj blizini i uvek beže ka pozitivnom suncu svoje duše i ljudima koji im daju inspiraciju, motivaciju i koji su vesele.

Ne vole tužne teme. Odlično pišu gde bacaju kreaciju uvek spontano. Sve shvataju na prvu loptu i ne morate previše da im date objašnjenja. Ono što ih posebno krasi su izuzetan smisao za humor, smisao za imitaciju, muziku, sport, s obzirom da uvek imaju po više hobija. Uvek okruženi sa dosta različitih ljudi, srećni kada se nešto dešava. Uvek „ laju na zvezde“, zbog loše politike, organizacije, ekonomije, ali se i  vesele nebu, kosmosu, dobrim ljudima i univerzumu. Nije istina da ne veruju u sudbinu, nego je povezuju praktično, osluškujući znake i  svoje nasmejano srce pa gde stignu.

Uvek se puni doživljaja i često znaju da nasmeju druge jer se baš to njima desi. Vitalni,puni podsticaja i za sebe i za druge, a krasi ih mladalački izgled i fizička sreća i u kasnijim godinama. Uvek su u trendu i dobro spajaju tradicionalno i moderno. Veoma su prilagodljivi i nemaju problem da menjaju navike, ali da brzo usvoje druge vrednosti, kulture i jezik. Emocije su im oscilirajuće i često su u dugim ljubavnim traganjima. Teško kriju tugu, ali s obzirom da pripadaju vazdušnom znaku, to nikad i ne traje dugo.

 

 

 „ Ljudi su podjednako predivni kao zalasci sunca, ako im dozvolite da to budu. Kad pogledam zalazak sunca, ne govorim u sebi: “ Ublaži malo narandzastu boju u desnom uglu“. Ja ne pokušavam da kontrolišem zalazak sunca, već ga gledam sa poštovanjem kako se odvija“ – Karl Rodzers

Tačno 21.05. u 10:00 am po našem vremenu Sunce prelazi u muški, vazdušni, promenjiv znak Blizance u kome će boraviti do 21.06. Danas imamo i od  12:53 ulazak Merkura, vladaoca znaka Blizanaca u svoj dom, pa Blizanci dobijaju pravo povećanje, budjenje, intelektualnu stimulaciju, razonodu, ali nam svojom energijom prenose jednu sasvim novu energiju pokreta, zabave, smeha, igre.

Blizancima Srećan početak Solarne Godine, koja donosi i godinu u kojoj će Blizanci preuzeti puno odgovornosti i biti zreliji i odgovorniji. Idealna godina za putovanja, hobije i usavršavanja. Za Blizance koji planiraju decu, ovo može biti godina slučajnog, ali jako želejnog začeća. Uticaj tranzitne Venere i Urana Blizancima može doneti naglu promenu položaja i finansijskog stanja, ali velike profesionalne promene. Iako na poslu mogu imati put ” jedan korak napred, tri nazad”, nebo ih prilično može iznenaditi u periodu kraj maja / početak juna, decembar, posebno proleće 2020 kada će dobiti zaslužena prava. Ono što Blizance ove godine može slabiti je socijalno društvena strana gde su zapravo najači, gde ih mogu pogadjati problemi prijatelja koji mogu biti pojačani, ali i nervoza i prekid nekih dugogodišnjih prijateljstava što se može očekivati u periodu početak leta ove/ januar, februar 2020.

Na zdrastvenom nivou emocije i nešto osetljive reakcije praćene i tranzitnom opozicijom Marsa i Meseca Blizancima mogu doneti osetljivost želuca, ali najviše probleme sa kičmom, kostima i zubima. Bilo bi dobro da ove godine izbegavaju fizički teške poslove, i da se bave umerenijim sportom, ali najvažnija je ishrana.Ipak, konjukcija Sunca i Merkura uključuje godinu koja je idealna za pisanje, reklame, marketing, putovanja, pokret, proširenje kruga prijatelja, ali i važnost promena kroz bliske rodjake.Blizancima će itekako ove godine imati dosta akcije, planova, ali samopouzdanja. Mogu imati sreću kroz diplomiranje. Ovaj aspekt može doneti puno novosti i mentalnog pokreta.

Blizancima ova godina može biti veoma naklonjena kroz selidbe, novac, iako će poslovno sa malim zakašnjenjem da dobiju zaslužena prava. Na emotivnom nivou, biće vraćanja na prošlost, neke nostalgije, jačeg pada u leto,  medjutim sa početkom godine trajnih veza, zaljubljivanja i ulazaka u bračnu zajednicu.

Sunce će već 21.05, imati konjukciju sa Merkurom u Blizancima pa je pred nama idealno vreme za sredjivanje papirologije, komunikaciju, učenje, prevodjenje, selidbe, putovanja, transport, ali i pisanje, promocije, usavršavanje. Susreti, mnogo razgovora, telefoniranja i smeha.

Nešto negativniji aspekti Sunca čekaju nas izmedju 9-14.06, kada će Sunce prvo primati kvadrat sa Neptunom u Ribama kada su pred nama zablude, laži, manipulacije, nesigurnost, pad samopouzdanja i loše procene. Opozicija sa Rx Jupiterom 10 juna može doneti moralne konflikte, velike finansijske troškove i štete i niz razočarenja.

Blizanci Srećno:-))

# currenmood# srećan rodjendan blizanci# prince

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.