https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -23.08.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/gothic-3623555_640.jpg

Mesec kroz ceo dan u praznom hodu. To usporava sve, od toga da se prilično osećamo tromim od ranih jutarnjih sata, do toga da imamo ozbiljan problem sa komunikacijom posebno sa ulaskom Meseca u Blizance od popodnevnih časova. Mesec će biti i na neprijatnoj zvezdi Algol oko 10h i posebno to vreme traži dosta vere, jer neka čudna zla sila i ljubomora , prosto loša energija može biti oko nas. Vremenske prilike čudne, da ćemo iz neke jutarnje agonije imati naglu sreću i smeh a sve vreme osećati glad i pad pritiska. Ukoliko baš danas morate da odete do banke ili zatražite neku pozajmicu, može biti priličnih neugodnosti i osećaja da ste potrošili neko svoje kvalitetno vreme ili da se bez potrebe osećate neprijatno.

Danas možemo i Devicama čestitati rodjendan od podneva, jer kreće potpuno njihovo vreme, samo da im se i vladaoc i drug Merkur pridruzi od sledeće nedelje i biće pravi tim. Tekst o Devicama i tome šta ih očekuje u narednom periodu imate u mom tekstu Srećan rodjendan Device – 23.08.2019

Pred nama je danas i Poslednja Četvrtine Meseca po lokalnom vremenu u 16:56 kao zadnja faza pred drugi Mlad Mesec sledeće nedelje. Sunce na nultom stepenu Device naspram Meseca u Blizancima koji će nekih 10 minuta pre toga ući u znak Blizance mogu doneti priličnu zabunu i rasejanost, ali izuzetno puno planiranja, pokreta, ali i nekog smeha od stresa. Ipak pred nama je faza prilične površnosti i razmišljanja o više stvari odjednom gde možemo da se ” pogubimo” u obavezama. Traženje starih važnih dokumenata, slanje sms na pogrešnu adresu ili zvanje na viber u potpuno pogrešno vreme. Reči se prilično mogu shvatiti kontradiktorno, posebno nešto u vezi sa emocijama i medjuljudskim odnosima.

Mentalni pokret, razigranost, dosta planova, price, emocija kroz reči, energije usmerenosti na pitanja okruženja, rodjaka, obrazovanja. Ipak, zbog praznog hoda malo pripaziti na svaku reč, odluke posebno na emotivnom nivou, unositi smeh, flegmatičnost I promenu navika.Može biti malih usporenja kroz komunikaciju i planiranja putovanja, davanja ispita, selidbe.U porastu dvostruka iskustva, primanje raznih informacija I energije od neke sreće do potpune potištenosti. Novac će se u ovo vreme lakše trošiti nego zaradjivati.Može biti neodlučnosti I rasejanosti, ali potrebe za učenjem I dobijanjem odgovora. Pojačane lekarske greške, osećaj udaljenosti, ali potreba za podrškom može biti jako značajna danas.

 ” Ako ste brutalno slomljeni, ali još uvek imate dovoljno hrabrosti i samopouzdanja da budete nežni prema drugim ljudskim bićima, tada ste vi u stvari ljudina sa srcem anđela.”
Keanu Reeves

Od 22:18: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Venerom u Devici posebno može doneti neki nedostatak zadovoljstva, sukob mišljenja zbog različitih potreba, osetljivost kroz poslovne odnose i osetljivost kroz emotivne odnose. Sve će se duboko analizirati, a komunikacija prilično siromašna. Otvorenost može biti na testu. Emotivni sukobi mogu imati veze sa pogrešnim procenama, ali i različitim željama u odnosima.

23:10: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Marsom u Devici: U povećanju povrede, nezgode, teške reči, mentalno – fizički napor, ali i emotivna povredjivanja i dosta suza. U osetljivosti pluća i disajni organi, osobe koje imaju probleme sa alergijama mogu mučiti muku ceo dan. Loše reakcije. Osetljivost kroz majstorske radove, uredjaje. Tenzije i nervoza.

 

# currentmood# poslednja četvrtina meseca# be# jay# apes# dnevna doza lune#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.