https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 24.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/graffiti-3213374_1280.jpg

Jesen je stigla sa puno emocija i oscilacija kako u srcu tako i kroz  čišćenje u vazduhu sa rodjendanima naših dragih Vaga, čisto da znamo da je vreme za malo topliju odeću, ali i malo jače emocije onako nežno ko da vas neko miluje kao oni koji nas čuvaju. Mesec putuje praznim hodom do 11:20 kroz znak Rak nostalgično želeći da zaštiti druge, ali da se vrati malko u prošlost i sluša Šopena. Ja ga volim u modernoj kombinaciji uvek sa nekim miksom da podigne adrenalin, ali da se čuje u senci predivna melodija koju je napravio, onako u jesenjem stilu da muzikom pobedimo loše vesti i energiju i regenerišemo se u nešto pozitivno.

Mesec će danas do 14:30 biti u praznom hodu pa vam preporučujem malko više strpljenja, jer može biti malih odlaganja, kvarova i oscilacija u raspoloženju. Zanimljivo je da primećujem kako ljudi mnogo više pričaju o vremenu i tome da nemaju mnogo vremena, čini mi se više nego inače. Mesec promenom u znak Lava može ipak pokrenuti lavinu emocija, malko drame, ali više velikodušnosti i osećaj privlačnosti, popularnosti i skretanja pažnje od onih najmanjih detalja do onih najviših. Padaćemo danas malo više na poklone, komplimente, osmehe, ali ćemo biti i zahvalni.

Danas nam nebo daje i jedan lep aspekt izmedju Merkura u Vagi i Jupitera u Strelcu koji će nam ipak davati motivaciju, novosti, više entuzijazma nego juče, ali dobre prilike preko papirologije, komunikacije, govora, pisanja, iako raspoloženje može varirati od potpunog umora do potpune euforije.

 ” Oporavak je proces, a ne događaj.”
Anne W. Scharp

Mesec od ponoći u vrlo jakom sekstilu sa Marsom u Devici na 23 stepenu donosi potpuno budjenje, hrabrost, jaka osećanja i unutrašnju veru. Mesec je na zvezdi Muskida u sazvežđu Velikog Medveda koja donosi strpljenje posebno ako ste oko ponoći pokrenuli neki koristan rad. Ova zvezda hoće da donese prolaznu razdržljivost i sumnjičavost, ali noć je ipak bila pod jakim uticajem intuicije i osećaja za naredne ideje.Tu je i zvezda Poluks u sazvežđu Blizanaca koja pojačava požrtvovanost, ali hoće da donese prevare i nepravdu. U emotivnom smislu prilična fizička privlačnost.Mars trenutno boravi na zvezdi Alkes u sazvežđu Krater koji donosi popularnost i srećne okolnosti.Možete otkriti nešto što vas može činiti srećnim, ali takodje nešto što vas može motivisati da budete produktivniji i da se osećate bolje. Svakako da energija kardinalnog znaka Vage nam daje kao dodatak suptilnost, otmenost, okrenutost duhovnosti, najviše primirju i emocijama na vrlo čistom nivou. Partnerski odnosi će biti veoma važni. Dobro vreme za sport, začeća.

Kada je Mesec u Raku može dolaziti do preosetljivosti, senzibilnosti, naglog pada, veće brige za dom i roditelje. Energiju ćemo usmeravati ka domaćem ambijentu ali stvarima koje su se desile, a koje nas prilično muče.Reakcije mogu biti iracionalne. Jaka potreba za saosećanjem i sa iskazivanjem emocija.Nemojte biti rob posla, stvari, nadjite vremena za sebe, romantiku, za ono što volite… Pazite na želudac, grudi.Uzimanje laganije hrane i čajevi mogu prijati organizmu. Pustite da se emocije isprazne.Ovo nije dobro vreme za operacije dojki, želuca, creva, materice.Dobro je videti neke drage ljude koje niste dugo sreli.

11:20 am: Mesec prelazi u znak Lava sve do četvrtka 26.09. Jaka potreba da se iskažu emocije, da budemo u centru pažnje, da dobijamo komplimente, da imamo osećaj da smo vredni pažnje, da primamo podršku.Jaka dostojanstvenost i ponos.Ipak, mnogo toplija, strastvenija energija, potreba da zaštitimo svoje dete, one koje volimo. Jaka potreba za provodom, uživanjem, odpuštanjem nekih „ ventila“. Na zdrastvenom nivou dok je Mesec u lavu može dolaziti do problema sa krvotokom, problema sa ledjima, lupanja srca, treba izbegavati uznemirenost i teže fizičke poslove. Ipak, u vreme Meseca u lavu imaćemo potrebu da se ulepšavamo, kupujemo, prodajemo, započinjemo veće poslove, da budemo teatralniji i da se puno mazimo.

13:14: Mesec u Lavu u sekstilu sa Suncem u znaku Vage na 1 stepenu donosi odlično vreme za liderske poslove, pedagogiju, medije. Odlično vreme za važne razgovore, prava i poslove u vezi sa zakonom, registracije, ali organizaciju dogadjaja. Pozitivno vreme za ljubav i upoznavanja.

21:13: Mesec u Lavu u kvadratu sa Rx Uranom u Biku na 5,54 stepenu: Pojačan stres i nervoza. Neočekivane okolnosti i nestrpljenje koje može pogoršati situaciju. Osetljiv period za kardiovaskularne bolesnike. Nagle vremenske prilike koje neće prijati osobama koje su nešto senzibilnije. Pojačani troškovi, kvarovi, moguće neugodne situacije na opštem nivou( nagli napadi). Osetljivo vreme za takmičenja, ali vreme kada može dolaziti do osetljivosti kroz emotivne odnose.

23:02: Merkur u Vagi u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu: što otvara put nade, blagostanja, zaštite. Odlično vreme za učenje, studije, unapredjenje, sredjivanje dokumenata, kurseve, seminare, javne nastupe, društvene dogadjaje, posebno putovanja i takmičenja. Odlično vreme za učenje stranih jezika ili kontakte sa dragim osobama koje žive daleko od vas. Uspeh dolazi preko dece. Odlično vreme za selidbe, pisanje, prevodjenje, ali pre svega ovah aspekt unosi sreću preko vesti, zaljubljivanja i emotivnih poruka.Jako srećno vreme za društvene dogadjaje.

# currentmood# chopin# moon in cancer -craba# moon in leo# dnevna doza lune

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.