https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 24.12.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/12/christmas-balls-2995437_1280.jpg

Dobar dan dragi moji, odbrojavanje počinje, još malo pa stižemo do 2020. Uključili smo svetla za prolazak Nove Godine koja koliko god da nam najavljuje da moramo biti jaki, najavljuje i da možemo da se vratimo sebi.

Dva dana pred Solarnu Parcijalnu Eklipsu i Mlad Mesec zakukava sve uspomene i iskustva koje smo prikupili ove godine. Za neke veoma težak samog kraja ove, za neke i oslobadjajući , a mnogi od vas su naučili i važne lekcije da su se opustili i dopustili da sudbina nešto sama uradi. Nikad ne zaboravite, nebo vas voli, amin.

Danas sa optimističnim Mesecom u Strelcu možemo da maštamo pod kišom dokle nam to srce dozvoljava. Nagle oscilacije remete srce da diše, ipak neki tamo optimizam iza ćoška ipak vas zove u novi provod i novu avanturu. Vladaoc Jupiter bi da uozbilji stvari, ali vreme je da isključite televizor i pozovete u svoj svemir želja gde stvari mogu izgledati i drugačije od realnih. Danas će svakako trebati da se malo udaljimo od crnih tema i dopustimo da ugodimo malo sebi i prenesemo samo motivaciju, jer bez nje nema života:-)) Molim jedan selfi, eto tako:-)) Nek kiša ispere suze koje trebaju ostati u ovoj godini, a danas uz energiju Meseca u znaku Strelca trčimo mislima ka svojoj ušuškanošću, ali nadi koja ne sme nikad biti zaboravljena, šta god da je u pitanju:-))

 ” Dužnost nam je da sledimo maštu bar koliko poštujemo očiglednosti realnog sveta od kojih živimo. Jer, istina ima najviše izgleda da bude negde gde se naša mašta i tuđa realnost ukrštaju.”
Borislav Pekić

Mesec od 1.40 am u sekstilu sa Venerom koja slobodoljubivo se moli za ljubav cele planete. Vreme blagostanja, jakih emocija, jakih emotivnih razmišljanja, dobro za one koji u ovo vreme rade, ali vreme ipak neke vedrije i lakše energije. Jedan zagrljaj koji oslobadja sve muke, kao i vreme jakih snova..

21:57: Mesec u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama: Puno idealizacije, ali pojačane osetljivosti, pojačanih očekivanja, razočarenja, sklonosti hroničnom umoru. U povećanju virusi, prehlade, apatična stanja. Odlično vreme za umetnost, kreativne poslove, putovanja. U povećanju psihološke krize, prepuštanja sudbini/ situaciji, unutrašnji nemir, nervoza. Pokušajte da slušate sebe i svoju intuiciju i da pratite svoje telo!

Vazan aspekt danas:

22:45: Sunce u Jarcu u trigonu sa Rx Uranom u Biku unosi uzbudljiv aspekt koji donosi izuzetno povoljne vizije i intuiciju, ali nagle promene i budjenje. Sjajno vreme za samotkrivanje bitnih talenata, pokretanje novih ideja, poslova, ozvaničenje nečeg važnog, ali aspekt koji donosi dinamiku i potrebu za promenom. Možete varirati izmedju starih navika( zbog Saturna kao vladaoca) ali naglih promena zbog uticaja Urana, ali dispozitora Venere u Vodoliji. Idealno vreme za druženje, ali karijeru i promene okruženja. Mogućnost neočekivanih susreta i važnih kontakta, ali poruka neba. Pratite….

# currentmood# mesec u strelcu# sunce u uzbudljivom aspektu sa uranom# beyonce peva a ja sam pojačala muziku za pozitivne vibracije# dnevna doza lune

 

 

 

Ukoliko želite da pogledate moje nove video prezentacije o Godišnjem horoskopu možete me pratiti preko instagram naloga na : https://www.instagram.com/alunamesec ( Natasa Paunovski)

Moja Fb stranica: https://www.facebook.com/AstroLunaOfficial/

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.