https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 25.12.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/12/christmas-4666370_1280.jpg

Srećan Božić – i ispunjenja svih želja:-))

Neko vraćanje na neki jako ran i lep period života. Tačka. Unutrašnja dinamika i ambicija. Tačka. Saosećanje i razumevanje. Opraštanje i prihvatanje trenutnih okolnosti. Tačka. Neka boemska atmosfera praćena stalnim velikim odgovornostima uz instrukciju Jupitera ( slava mu:-)

Danas iz jedne krajnje euforičnije energije od večernjih sati ulazimo u fazu Mladog Meseca ali i  poslednjeg Solarnog Pomračenja Sunca Parcijalnog.  Mesec danas raspoložen za priču, kupovine, akciju iako ga nerviraju ove vremenske oscilacije. Neki tajni idealizam i vera koja tokom većeg dela dana drži smer i vodi napred. Osmeh na lice i rad, odbrojavanje i ozbiljno razmišljanje uz maštu koja daje snagu.

Pozitivna nostalgija i muzika. Meraklijska energija uz neku čašicu naravno uz romantiku. Čekanje snega i pažljivo praćenje društvenih mreža i vesti. Čekanje da nebo samo od sebe napravi neko iznenadjenje. Vera i danas jako važna. Zatvaranje očiju i zamišljanje krišom neke želje u daljini. Žurba i puno telefoniranja. Nedostajanje ka onima koji su označili neki važan period lekcija svih Saturnovskih i onih Plutonovskih koje se spajaju u jedno… Povoljno vreme za one putnike, studente, naučnike, sveštenike i sve one koji se edukuju i žele da prenesu, vide, prošire neke vidike… Emocije nikad jače i snažnije, ali prikrivene nekom duhovitom dosetkom i smajlićima. Dan kada treba opraštati i nalaziti svoje slobodno ja u širini univerzuma. Kreativnost posebno na delu i poklanjanje…  Otvaranje starih slika, nalaženje nekih sitnih detalja koje mame srce i vraćaju na prošlost. Jake vizije u daljini, odgovori i istina kao deo prošlosti.

 ” Svaki dan je praznik
ako se znaš veseliti
malim, toplim,
jednostavnim stvarima.”
Pačić Ružni

Najvažniji aspekt danas:

konjukcija Meseca i Merkura u znaku Strelca na snazi od 12:20 donosi dosta pokreta, vesti, optimizma, brzih mentalnih desavanja, ljubavnih ponuda. Odlično vreme za putovanja, učenje, trgovinu, prodaju, kontakte sa prijateljima. Period lepih novosti i čestitki, okupljanja. Vreme jakih vizija i kreativnih potencijala. Odlično vreme za pisanje, pregovaranje, posredništvo, nauku. Vreme vere. Vreme jakih , uzvišenih emocija i telepatskih povezivanja.

Mesec prelazi u zemljani znak Jarac pod uticajem planete Saturn koja boravi u svom sedištu. Vreme nešto kontrolisane energije, ali energije ozbiljnosti, briga, pojačanog pesimizma, realnijih ciljeva, mirnije energije, okrenutosti karijeri, obavezama, ali pritiscima. Mesec od 23 ulazi u prazan hod spreman za Pomračenje poslednje u ovoj godini koje je na snazi u jutarnjim časovima po naše vremenu 26.12.

U povećanju reumatski problemi, usporenja, odlaganja, ali ipak dobra organizacija i okrenutosti planiranju. Vreme udaljene energije, ali hladjenja emocija. Vreme nostalgije i vraćanja na prošlost. Vreme karmičkih prepoznavanja.

# currentmood# srećan božić# mesec u strelcu# mesec u jarcu# dnevna doza lune

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.