https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 25.03.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/fantasy-1119432_1280-1280x757.jpg

Mesec u Škorpiji do ranih jutarnjih časova uz energiju konjukcije retro Merkura i Neptuna pojačava interesovanje prema okultnom, mističnom, zabranjenom, tabu. Odlično vreme za otvaranje tarota i odgovora koji su čekali vreme da se otvore. Tačka. Ponedeljak uz energiju Meseca u Strelcu donosi radost bez obzira na mentalni umor, uspavanost, kao da će nas nešto danas ipak naterati da se pokrenemo i još uz to smešimo od uva do uva. Mars se približava zloćudnoj zvezdi Algol, neka skrivena zavist i fatalnost na vidiku. Tačka. Gledanje u nebo i molitve za bolji život. Juče, pre 20 godina baš na Mesec u znaku Škorpije ( stradanja, gubici) mogli smo se podsetiti veoma nemilih dogadjaja u našoj zemlji. Fb me je juče podsetio šta sam rekla povodom tog pitanja. Ni zvezde mi te 99 nisu mogle pomoći.Ali ostali smo na nogama i zdravi. Živeo mir i ne ponovilo se. Tačka.

Noć u simbolici vizija i sanjarenja. Privlačnost prema nepoznatom. U pojačanju i želja za rizicima. Strast koja je konstatno potrebna, ove noći posebno. Nespokoj zamenjena nekim novim osećanjem i telepatijom. Filmovi kao inspiracija svakoj reči. Tačka. Istorija kao podsećanje. Boje kao radovanje. Proleće kao budjenje. Tačka. Srećan početak nove nedelje koja će u astrološkom smislu biti više nego zanimljiva ulaskom romantične Venere u znak Ribe od utorka 26.03, ali direktnog budjenja uspavanog Merkura u znaku Riba od četvrtka. Posebno nas može intelektuano stimulisati Mars u znaku Blizanaca od nedelje 31.03.

” Ni ne slutiš, koliko si zapravo srećan…
Tek tako. Jer te ima.
Jer imaš još jedno novo proleće.”
Miroslav Antić

Merkur u retrogradnom hodu u konjukciji sa sanjalačkim Neptunom, vladaocem znaka Ribe donosi plodnu maštu i jake vizije. Jača zainteresovanost na okultne nauke, mistiku, ali u povećanju kreativnost. Psiha jako ranjiva, jača potreba za snom, što može doneti pozitivnu regeneraciju, kao i svi vidovi sporta, meditacije.Filmovi, idealizacija, ali u povećanju razočarenja. Mogućnost intriga, ali tajnih afera. Posebno u porastu pogrešno shvatanje reči, nesporazumi, nejasnoća u komunikaciji, laži. Potrebno je proveriti sve što je u vezi sa papirima, dogovorima pre svake odluke. U povećanju špijunaže, ali i jaki snovi. Osećaj predavanja, ali inspiracije. Opreznost sa lekovima, hemikalijama, postoji i osetljivost kroz hranu i tečnosti. Pripaziti više na lične stvari! Čudne i neobične misli koje mogu dozvati odredjene dogadjaje ili uticati na lična dešavanja.

3:25 am: Mesec u Škorpiji u kvadratu sa Venerom u Vodoliji na 27,55 stepenu : Dosta osetljivo vreme za emocije jer može doneti veće svadje, čak i pojačano nasilje. Posesivnost, rivalitet koji mogu škoditi prijateljsko – emotivnim odnosima. Osetljivo vreme za novac. Nepovoljno vreme za posebno avio saobraćaj. Povećani nemiri i naprasni dogadjaji.

6:11 am: Mesec na zvezdi Bungula na 29,29 stepenu Škorpije pojačava nevolje, svadje, ali emotivne dogadjaje koji su u karmičkoj vezi. Stepen moći i jake intuicije, ali samouništenja. Nevolje sa ženama, ali emotivni problemi i gubici. Pozitivno vreme za prava, umetnost, ekonomiju.

Mesec ulazi u prazan hod do 14:50

7:07 am: Mesec prelazi u vatreni, muški znak Strelac pod uticajem planete Jupiter koja trenutno boravi na 23 stepenu Strelca. Optimizam, vera, radost, okrenutost daljinama, visokom obrazovanju, stranim kulturama, posebnim osećajem. Sklonost osećanju nepripadanju trenutnom okruženju. U osetljivosti kukovi, jetra, žuč. Optimizam koja pleni iako konjukcija Rx Merkur / Neptuna može doneti zablude. Mogućnost dosta kontakta sa inostranstvom. Hobiji, sport, životinje, priroda je ono što može prijati. Osećaj radosti iako bi trebalo obratiti pažnju na reči. Koncentracija je ono što je posebno važno. Puno filozofiranja, ali udaljavanje od glavne teme. Ostavljanje posebnog utiska na veće mase ljudi. Rasterivanje strahova dobrim osmehom.

12:30: Mars na zvezdi Algol u sazvežđu Persej na 26,10 Bika, zvezda promenjene veličine, predstavlja odsečenu glavu Meduze koju drži Persej, poznata kao demon koji trepće. Ovo je jedna od najnesrećnijih zvezda. Pojačava strahove, nesreće, nasilnost ali i fatalnost. Često hoće da donese osvete i krajnju svojeglavost. U povećanju osetljivost hormona, grla, vida. U povećanju ljubavne brige.

15:31: Mesec u Strelcu u trigonu sa Suncem u znaku Ovna na 4,39 stepenu , Mesec na zvezdi Dzabah iz sazvežđa Škorpije , zvezde u samom čelu Škorpije. U povećanju zabranjeni poslovi, radnje, magijski i okultni radovi. Zvezda koja često hoće da donese sukobe iz verskih razloga. Ipak, ovaj aspekt posebno i zbog dobrog trigona sa Hironom hoće da donese period inspiracije, samoizlečenja, rada na sebi, ali i odlične prilike kroz lični uspeh, ulepšavanje, ambicije, putovanja.

23:30: Mesec na zvezdi kraljevskoj zvezdi Antares, na 9 stepenu Strelca, donosi vreme nadahnuća, inspiracije, pozitivnih rezultata, posebno uspeha kroz kontakte sa zapadom. Vreme posebno srećne energije kroz prijatelje i buduće planove. Vreme kada želje mogu imati put ispunjenju.

# currentmood # moon in sagittarius# branim# algol# saša

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.