https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 25.03

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/carnival-411494_1280-1280x849.jpg

Na današnji 25.03.1942 rodjena je jedna legenda i velika muzička zvezda Aretha Franklin, rodjena u znaku Ovna sa podznakom u Škorpionu i senzibilnom i intuitivnom Mesecu na 17 stepenu Raka.

Na današnji dan 25.03.1947 rodjen je engleski pevač, kompozitor, tekstopisac – Elton John –  rodjen u vatrenom i vodećem znaku Ovna sa podznakom u vrlo veselom i avanturističkom znaku Strelca. Kontakt Venere u vodoliji je znak pobijanja predrasuda i sjajnog muzičkog talenta. Vladaoc Jupiter u škorpionu je znak prijateljske energije i stalno velikih planova. Uticaj Sunca i Neptuna, kao i Venere i Urana je prirodan znak za homoseksulnost. Tokom svoje 40 -godišnje karijere Elton Džon je prodao preko 250 miliona albuma i 100 miliona singlova.Kontakt Merkura i Marsa u trećem polju je znak jake intuicije i jake humanosti i muzikalnost. Elton John je legenda , neko ko voli da poseduje ono što voli, i neko ko voli komfor, slobodu, poeziju i glumu. Mesec u Biku posebno donosi hedonizam.

Na današnji 25. mart 1965 rodjena je jedna sjajna američka glumica, poznata po filmu i seriji ” Seks i grad”, -Sarah Jessica Parker –  rodjena u znaku Ovna sa Venerom u ovnu koji je znak nestrpljivosti, otvorenosti, lične ambicioznosti i strastvenosti. Rođena je u u porodici jevrejskog porekla ,otac Stiven, biznismen i majka Barbara. Roditelji su joj se razveli u njenim ranim godinama i majka joj se ponovo udaje za Pola Forsta, vozača kamiona. Odrasla je sa majkom, očuhom i sedmoro braće i sestara. Ova sjajna glumica izgara od vatre i energije koju poseduje. Mesec u jarcu joj donosi odgovornost, smirenost, ali i ambicioznost. Kod nje stvari idu po principu ili -ili, ali spada u Ovnove koji su izuzetno požrtvovani i bore za slabije i bolesne. Njen horoskop ukazuje na teže detinjstvo, ali da je jako tvrdoglava kad nešto želi. Mogla bi biti vrlo klaustofobična, ali hrabra u najtežim situacijama. Može se reći da je veći deo nje  prikazan baš u ulozi Keri Bredšo. Mislim da će Jessica posebno imati jedan važan filmski projekat od jula sledeće godine kada ćemo je gledati na velikom platnu u jednoj od interesatnijih uloga.

25.03.1962. rodjena je američka glumica Marcia Cross u znaku Ovna sa senzibilnim podznakom u znaku Raka ali vladaocem Mesecom u Škorpiji koji joj donosi intuitivnost i mističnost.

Na današnji dan osnovana je Venecija, poznato turističko mesto na severoistoku Italije,ali krajnje jedinstven grad sa 118 malih ostrva u laguni, osnovano 452 po julijanskom kalendaru u znaku Ovna sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Škorpije.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.