https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 25.05.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/05/sky-5186016_1280.jpg

Poslednja nedelja ovog meseca je pred nama. Mesec prelazi u svoj dom, znak Rak od 1 sat posle ponoći, pa će nas i naterati da se okrenemo više domu, kućnim poslovima, deci, roditeljima i potrebi za nekim mirom i zaštitom. Mesecu u Raku je jako važna intimnost i neki svoj prostor. Mesec će boraviti u znaku Raka do srede, kada ćemo se razbuditi i krenuti da pravimo veće planove. Ova nedelja nam nosi aspekt Marsa i Urana već od danas koji donosi ipak dosta jaku viziju, intuiciju, telepatiju, ali odlične mogućnosti za neki pokret i nešto novo o čemu razmišljate već mesecima/ danima. Danas je povoljno da pokrenete neko pitanje imovinskih stvari ili da pokrenete neki kreativan posao, onako spontano. Cela nedelja traži da osluškujete svoje želje, ideje i da ne žurite, samo polako.

Merkur po treći put menja znak i ulazi u znak Rak od četvrtka. On će biti nosilac ovog leta, s obzirom da će ići i retrogradno od 18.06, a već pred drugu Lunarnu Eklipsu ući u svoju prvu senku i polako se pridružiti Jupiteru, Saturnu, Plutonu i Veneri  u junu kada ćemo imati pravi nebeski bal pod maskama.Ulazak Merkura u znak Rak najaviće više emocija, sentimentalnosti, kontakta i vidjenja sa ljudima koje dugo niste videli, više subjektivnosti i mnogo emocija u mislima. Iz toga će se stvoriti i nešto lepo, ali s obzirom da će Merkur preći u Mesečev dom svakako računajte da će tu biti i velikih mentalnih traženja i oscilacija.Uz retrogradnu Veneru imaćemo period većih emotivnih testova sa dosta emocija i suza. Retrogradno kretanje Merkura od 18.06. -12.07. Merkur će boraviti u znaku Raka sve do 5.08.

Petak, Subota i prva polovina nedelje je pod uticajem Meseca u Devici. Odlično vreme za čišćenje i okrenutost detaljima, zdravlju i sitnicama. U petak nas očekuje i Prva Četvrtina Meseca u jutarnjim časovima koja prilično može doneti konfuznost, nesanice i preosetljivost na poslovnom nivou. Trenutno smo u fazi Mladog Meseca, a Blizanci su poveli sada jednu energiju smeha, planova uz Sunce, Merkur i Rx Veneru pa možemo reći da možemo malko i da se vratimo u neku energiju kada možemo biti i detinjasti, flegmatičniji, ali i pokretljiviji. Sve deluje može i ne mora, a zapravo od kraja ove nedelje definitivno će biti razmišljanja o tome šta sve treba uraditi za naredni mesec koji i neće biti tako lagan, s obzirom na 5 retrogradnih planeta i dva Pomračenja.

Neka nostalgija, sa primesom želje za emocijama, mnogo komunikacije, ali manjom energijom osećaće se do kraja juna. Do kraja ovog meseca možete ipak imati mogućnost da pozavršavate neke bitnije obaveze, plaćanja i kupovine i polako da stavite tačku na jedan period. Po pitanju emocija, utorak i sreda večernji časovi mogu biti malko dramatičniji i teži. Mnogima izolacija neće prijati i imaće osećaj da se guše i da im je teško. Naravno i nagle promene vremena mnogo mogu smetati asmatičarima, ali tokom većeg dela ove nedelje i hroničnim bolesnicima.

Muzika, opuštenost, dobra organizacija, pisanje svega što vam je potrebno, što više smeha i kontakta sa pozitivnim ljudima, promena ishrane je način da ove nedelje nadjete tu snagu koja vam je potrebna. Izazovi nam tek predstoje ali ne oni na koje smo navikli i prošli, već oni realniji izazovi. Mnogima će i položaj Marsa doneti više sanjarenje i spor način da se sada uklope u standarne obaveze. Ali kada spojite maštu, intuiciju možete dobiti i dobar motiv ove nedelje.

Blizancima Srećan rodjendanko sa malim zakašnjenjem:-)) Sunce je ove godine prešlo u vazdušni, promenjiv znak Blizance, prvi vazdušni muški znak 20.05 od 15:50 i uz Merkur i Rx Veneru Blizanci sada kreću u razne akcije. Vreme koje je pred nama do početka leta i ulaska Sunca u letni znak Rak, svakako donosi mnogo planova, obaveza, dinamiku, ali ipak ćemo imati utisak kao da se krećemo kroz neku ” maglu” da ne znamo zapravo šta bih pre. Pokušajte da radite stvari polako i da ne planirate mnogo unapred, već da pratite šta se dalje dešava. Blizancima definitivno ova godina može biti jako interesatna u rešavanju pravnih i imovinskih pitanja, veoma će biti okrenuti emotivno -materijalnoj sigurnosti, a mogu posebno od početka sledeće godine očekivati neočekivane srećne emotivne promene i nastavak svega onoga što su želeli ove godine.

Današnji aspekti:

Od 8:50 am na snazi je trigon Marsa u znaku Riba i Urana u znaku Bika koji pokreće jednu sasvim novu energiju i donosi vreme promene. Pokrenite najbolje iz sebe. Slušajte sebe. Pijte puno vode i krenite u obnovu sebe i svog tela. Ovo je odličan aspekt ako planirate da započnete nešto novo. Pozitivne ideje izmešane sa maštom i kreativnom energijom, jaka emotivna povezanost sa drugima. Povoljno vreme za ljubav.

Od 16:35 i Mesec u znaku Raka biće u sekstilu sa Uranom u Biku pa može doneti podizanje emotivnog imuniteta i dobre vibracije. Vreme dobrog raspoloženja i povezanosti sa porodicom. Odličan dan za prodaju ili kupovinu nekretnina, kućne poslove, kuvanje ili rad u kući.Na emotivnom polju mogućnost iznenadjenja.

16.59: Mesec u Raku u trigonu sa Marsom u Ribama posebno podstiče jake emocije, fizičku privlačnost, dopadanje, ali unutrašnju snagu i inspiraciju. Odlično vreme za upoznavanja i flertove. Pozitivno vreme za fizičku aktivnost, sport ili vidjenja sa dragim ljudima. Dobro za fizičke poslove po kući. Vreme obnove, regeneracije i kontakta sa osobama iz prošlosti.

Kada je Mesec u Raku( do 27.05) emocije mogu biti oscilirajuće kao kiša i sunce. Vreme može biti krivac ili dobar pokretač naše energije i emocija. Vreme kada je dobro preći na laganu ishranu, zbog mogućih predispozicija za probleme sa želucem, organima za varenjem, grudima. Potreba za zaštitom i tajnama. Vreme koje traži sigurnost i mir. Kontakt sa vodom može biti značajno.

Ostanite dobro:-))

# currentmood# nedelja koja je pred nama# dnevna doza lune# astrolognatasapaunovski# mesec u raku

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.