https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune 16-17.05.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/05/girl-5160131_1280.jpg

Dobar dan dragi ljudi, kako ste:-)) Nalazim po malo vremena za pisanje i bavljenje svojim sajtom koji mi je najomiljeniji kutak na kraju večeri, jer kod mene je akcija puta 5. Pomislih danas da ne kazem na glas, da mi je korona donela smirenje i mnogo spori ritam koji mi nedostaje, ali sloboda i osećaj kretanja sa vitaminom d prija. Vežbanje, zdrava hrana, disciplina, udisanje novog dana i teranje napred. Manje kukanja u uzivanja u onome što sam propustila…

Na nebu 4 planete retrogradne, Venera – planeta zadovoljstva i ljubavi, Pluton, – planeta transformacija i destrukcije, Saturn učitelj i karma svih nas, kao i Jupiter koji dodje kao sveštenik i duhovnjak koji čeka svoju nemirnu decu. Vreme odlaganja, vreme kada je jako važno razmisliti o svemu i ne praviti greške, ne žuriti, izvlačiti poruku bez obzira kako se osećate trenutno. Znam da je teško, medjutim Merkur se smeje i kaže ” uživaj zdrav si”. I to je najvažnije trenutno da budete zdravi, a sve ostalo će doći kada dodje vreme…

Luna čežnjivo gleda u nebo. Zamišlja želje i čezne za ljubavlju. Puno maštanja i sanjarenja imaćemo danas posebno u subotu 16.05 s obzirom da je Mesec u Ribama pa će nam doneti i oscilacije kako u vremenu, tako u emocijama. Bol u nogama, puno ideja i želja. Mašta i intuicija koju ako spojite možete napraviti nešto jako dobro. Teže budjenje i neka početna melanholija i lenjost.Sve nešto može a ne mora. Ipak danas je jako pozitivan dan za druženje, krakotrajna putovanja, da se malo napune parkovi i šeta. Kontakt sa vodom obavezan. Čisti dušu, ali i energiju uz dobar vitamin d. Subota može doneti slabiju cirkulaciju i variranje pritiska.

Mesec od večernjih časova u konjukciji sa Neptunom donosi vreme kada je potrebno da se potpuno opustite, popijete po neku čašicu i date sebi odmora. Dobro vreme za neki film, ali i romantiku. Ipak, ovaj aspekt može pojačacati i malo veći umor u nogama i uspavanost, ali da dozvolite sebi i da se malo prepustite i olenjite. Subota nije dan kada svadje imaju efekta i gde definitivno može dolaziti o povlačenja i prepuštanja. Neka nostalgija, ali i sitnija razočarenja neće biti neizvesna. Sanjarenje i zamišljanje, razmišljanja o odmoru i estetici. Druzenja sa prijateljima mogu doneti i neočekivane promene na ličnom nivou. Opreznost sa lekovima.

Mesec od 22:36 u kvadratu sa Venerom u Blizancima može doneti neki emotivni pad i sumnje. Venera je retrogradna pa su nam sad u prvom planu veliki emotivni testovi i iskušenja. Mogućnost problema u komunikaciji u emotivnim odnosima, ogovaranja, nedostatak razumevanja, pažnje, definitivno osećaja neke praznine. Ovo može biti i osetljiv period za finansije, iako današnji dan može doneti u roku dana i neke neočekivane materijalne promene i rešenja za mnoge od vas usled aspekta Sunca i Rx Jupitera posebno ukoliko neki novac očekujete duze. U pojačanju prevare, izdaje, emotivni problemi i povećana sklonost suzama. Ipak, ukoliko se odlučite za neko druženje može vam biti više nego lepo, ako se prepustite i pustite mozak na otavu. Vreme kada bi bilo dobro smanjiti unos slatkisa.

Nedelja, 17.05.

Od ranih jutarnjih časova Mesec u snažnom sekstilu sa Rx Plutonom u Jarcu može doneti odlično vreme prepoznavanja, izuzetno jake snove( možete sanjati ono što se može desiti) ali i vreme jakih strasti i emotivnih želja, dobro vreme za plodnost, ali i produktivnost u radu. Možete se osećati jačim, snažnijim i imati odlične ideje.

Od 9:14: Mesec i Sunce u sekstilu mogu doneti vreme mira, ravnoteže, srećnih okolnosti. Od 10h Mesec pravi i sekstil sa Rx Jupiterom pa donosi radost, dobru organizaciju, odlično vreme za kontakte sa inostranstvom, neka kraca putovanja, dobro vreme za učenje, vežbu, sport, setnje i neki lagani trening. Pozitivno vreme za dom, uzivanje, ljubav, ali i materijalne prilike.

Mesec u praznom hodu od 15.15 do 18:40 prelazi u vatreni znak Ovan i donosi budjenje, akciju, puno pokreta, srećnih okolnosti, ali pojačan spoj maste, emocija, strasti i dobre lične motivacije. Odlično vreme da pokrenete nešto novo i da naterate sebe da se razbudite. i pokrenete neke hobije, kontakte, izlaske. Mesec će boraviti u znaku Ovna do srede 20.05, a može pojačavati i povećane probleme sa glavom, grlom, sinusima i alergijama.

Najzanimljiviji aspekt ovog vikenda je srećan aspekt Sunca i Rx Jupitera koji donosi srećne finansijske mogucnosti, odlično vreme za lični napredak, ambicije, dobro vreme za imovinske poslove, manje proslave, izlaske, planiranja i podršku i zaštitu neba kada najmanje budete očekivali. Očekujte da nedelja može biti više nego aktivna u odnosu na subotu kada svi mozemo i malko biti uspavaniji.

Od 19:30: Mesec u Ovnu u sekstilu sa Rx Saturnom u Vodoliji može nas podsetiti na neke sveže dogadjaje koji su nas naučili nekim bitnim stvarima, ali ovo moze biti vreme i discipline i veće odgovornosti, ali i vreme kada je dobro pokrenuti neki korisniji rad. Dobro da potrazite savet, kao i emotivno da pokrenete neku strast u svojim odnosima. Za slobodne ovo može biti vikend nekog finog flerta, ali s obzirom da je Venera krenula retro malko budite oprezniji da se ne prepuštate lako i pokušate da ne idealizujete stvari, jer može biti razočarenja.

Subota donosi slučajne susrete, jake snove, inspiraciju, požrtovovanje i pomaganje, ali manji energetski nivo snage, dok od nedelje posebno od popodnevih časova mozete očekivati akciju i dobar start.

Srecan vikend i budite dobro:-))

# currentmood# cepaj# srećan vikend# mesec u ribama/ ovnu# sunce u zagrljaju sa jupiterom# dnevna doza lune# astrolog natasa paunovski

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.