https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -4.05.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/05/sunset-3385690_1280.jpg

Nedelja koja je pred nama je veoma zanimljiva i zbog intezivnog Punog Meseca koji nas očekuje od četvrtka 7.05. kada možemo biti suočeni i sa većim izazovima ali vrlo zanimljivim mentalnim čišćenjem s obzirom da će nam planeta Merkur ove nedelje biti prilično naklonjena, što znači da je ova nedelja idealna da sredjivanje papirologije, pokretanje dnevnih aktivnosti, praktičnost u dnevnim obavezama, ali zanimljiva za kupovine.

Merkur će već od danas biti u kazimi sa Suncem u znaku Bika i doneti snažnu mentalnu stranu, ubedljivost, upornost, moć volje i govora pa možete sve što zacrtate ipak da odradite. Danas je jako pozitivan dan da prenesete svoje znanje na druge, ali da pokrenete sve one poslove koji su stajali.

U vreme Punog Meseca Merkur će biti u suptilnom sekstilu sa Neptunom pa može doneti posebnu kreativnu, maštovitu snagu, odličnu intuiciju i snažne misli. Od subote i nedelje nas očekuje izuzetno važan aspekt trigona Merkura/ Plutona/ Jupitera koji može doneti da ćemo itekako biti mentalno zainteresovani za mnogo toga, ali da ćemo biti motivisani, ekspanzivni, skloni praktičnosti i temeljnosti, ali dobrim rezultatima. To može biti odlično vreme za učenje, da pokrenete sve ono što je stajalo za svo ovo vreme. Može se lako desiti da imamo prvi slobodan vikend posle toliko vremena ograničenja, zahvaljujući i sekstilu Sunca i Neptuna koji može da nas odvede u šetnje, pored vode, koji može da nam donese osećaj dobrog vitamina d i kiseonika.

Ono što je zanimljivo je za danas je i kvadrat Venere i Neptuna o kome sam vam malo detaljnije pisala uz izveštaj o retro Veneri koja nas uskoro očekuje u tekstu Venera u Blizancima kvadrat Neptun u Ribama

Ponedeljak dan Meseca je pod dobrom energijom Meseca i Plutona uz začin Jupitera u jutarnjim časovima, pa oni koji su radili ovog jutra svakako su mogli biti vrlo posvećeni. Ponedeljak je odličan da pokrenete sve one sitne obaveze, ali radne obaveze i da krenete od početka nedelje udarnije..

Od 9.11 am Mesec prelazi u vazdušni znak Vage pod vladaocem Venerom koji će danas dati energiju harmonije, balansa, puno idealizacije, traženja nečeg posebnog. Akcenat je danas na lepoti i partnerskim odnosima. Mesec će biti u ratkom praznom hodu od 4-10h što može doneti neki vid usporenosti. Mesec će boraviti u znaku Vage do 6.05 u kome će posebno dati akcenat i na ljubavi.

U osetljivosti bešika, mokraćni kanali, koža. Danas od jedne radne energije imaćemo popodnevni period kada se možemo baviti više akcentu ka novim planovima i emocijama. Odličan dan za pregovore, trgovinu, posredničke poslove, marketing, kozmetiku.

Od 12:16 : Mesec u Vagi u stabilnom trigonu sa Saturnom u znaku Vodolije može doneti osećaj poverenja, odlične organizacije, kontakta sa prijateljima, jer će nam komunikacija kako ove nedelje i danas doneti radost i potrebu za pokretom.

Mesečni izveštaj o mesecu Maju imate i u mom tekstu Maj 2020 – Mesečni pregled planeta

Ostanite dobro_-))

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.