https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/Bt2AQsA-hL7NpMwF/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

PlaneteRetrogradne PlaneteVenera u Blizancima kvadrat Neptun u Ribama

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/Bt2AQsA-sxO6ofye/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/05/heart-3996514_1280.jpg

San prolećne ljubavi. Idealizacija o ljubavi koja je intezivna i baca sreću kao plivanje u moru, kada ste najopušteniji. Snovi i realnost u sukobu. Veliki emotivni ideali koji vode razočarenju. Obmane, zavere, loše emotivne procene, ne slušanje intuicije. Ljubav koja vodi u bolest. Ljubav koja vodi u potištenost, depresiju, alkohol. Ljubav koja tera da se napišu najbolji romani ove 2020. Emotivna simfonija i baletski pokreti koji govore o stanju duše. Ljubav nas jedino može probuditi i dati nam smisao. Ali da li je ljubav jednostavna?

Danas nam je na snazi kvadrat Venere u Blizancima i Neptuna u znaku Riba. Ovaj aspekt ćemo imati još dva puta i to 21.05 kada Venera krene retrogradno, ali i 27.07. Danas Venera piše o ljubavi, iz iskustva, gorčine, prevelikih snova, očekivanja, nada koje ne prestaju i piše svim onima koji čekaju neka rešenja. Venera u Blizancima misaonom i intelektualnom znaku, vedrom, spremnom na flert na prvu loptu u susret Neptunu koji joj slatkorečivo govori sve ono što ona želi da čuje, koji joj ispunjava sve želje i govori da je to ta prava ljubav i onda nestaje. Neka Pepeljugina priča ili neka simbolika iz filma “Pretty Woman” koji dodaje uzdah eh,  E to je ovaj aspekt, ljubav koja je nemoguća, neopisiva, bolna, teška u svoj nadi da postoje velike filmske ljubavi. Verovatno postoje, neću biti pesimistična… Opijenost ljubavlju koja ne može da se kontroliše. Period samomučenja i teškog prihvatanja realnosti. Ali i vreme dvojnih veza, ali nalaženja druge osobe da neguje stare rane, što se može pokazati tek neuspešnim.

Stanje emocija može izazivati veliku nesigurnost i izgubljenost, konfuziju i ” propadanje”. Loša slika o sebi u smislu ” nisam lepa, ništa ne vredim, kuda moj život ide” jeste pod utiskom energije ovog aspekta. Romantična očekivanja praćena manipulacijama i kontaktima sa osobama kojima je to u krvi, kojima je to ” emotivni posao” ili sudbina. Izuzetno puno zavodjenja, ali sa pogrešnim osobama. Sa druge strane za parove koji već duže vreme prolaze kroz ” čudan period” i vreme tek neke neobične energije gde se sumnje, loša komunikacija i krah osećaju u vazduhu.

U povećanju afere, tajni odnosi, prevare, laži. Iako izrazito povećana potreba za nežnošću, pažnjom, može doneti dosta nesporazuma na polju emocija, ali i dvostrukih veza, mora sve nekako ići zbunjujuće i kroz maglu. Veoma teško vreme za zavisnike. Potezanje za tabletama za smirenjem, narkoticima, ili nečim drugim može biti u porastu – razlog naravno ljubav..

U vreme retrogradne Venere od 21.05 ovaj uticaj može biti jači, ali doneti obnovu velikih, ali zapravo pogrešnih bivših partnera. Ljubav koja mami, deluje magično, privlačno, kojoj se ne možete odupreti. Sa druge strane, mnogi mogu prolaziti kroz posebno težak period ukoliko imaju već nestabilne partnere/rke.Posebno u vreme retrogradne Venere u kontaktu sa Neptunom može doći do socijalne distance, sramežljivosti, stidljivosti i teškog uklapanja u okruženje. Utisak da sve što radite, radite protiv sebe, i da nikako ne možete da se uklopite u standarni emotivni šablon. Posebno retrogradne kretanje Venere unazad od 13.05.-25.06 donosi i pokretanje karmičkih veza i veza iz prethodnih reinkarnacija, ali veza od kojih ste se jedva oporavili. Nemojte se iznenaditi da samo jedan telefonski poziv promeni stvari i da tu pokažete samoslabost.

Učenje o ljubavi će biti jako teško u vreme ovog aspekta, ali posebno retrogradnog kretanja Venere. Nekako ovaj aspekt više donosi predavanje samoj situaciji.Neki bumerang će se desiti i slika nečeg što trebate vratiti, pa i ljubav može biti karmička misija prema onima koje ste povredili, a da ne znate, nečeg što stoji podsvesno. Inače u vreme aspekta Venera / Neptun psiha će biti najveći problem i prihvatanje. Kompromisi će ići teško. Dok ste smislili taktiku, osoba može i da ode i da se ne vrati. Dosta tuge pre svega može biti zbog neuzvraćenih ljubavi, a posebno u vreme retrogradne Venere i odplate nekog emotivnog duga. Vreme emotivne magije i osećaja da ste hipnotisani je moguc pod aspektom Venera / Neptun.

Da vas podsetim da je Venera već usla u prvu fazu senke od 8.04- 13.05 u kome se kreće od 5-21. stepena Blizanaca. Venera kreće retrogradno  od 13.05.sve do 25.06 sa 21 stepena Blizanaca gde ce doći na 5 stepen Blizanaca, a svoju drugu senku imaće od 25.06.-29.07 gde će se kretati od 5-21. stepena Blizanaca.

Da se podsetimo kada je Venera bila retrogradna: 2018., 5. oktobra до 16. novembra – 25 ° Vage do 11 ° Škorpije
a naredna retrogradna Venera nas očekuje i sledeće godine
2021. од 19. decembra до 29. januara 2022. – Jarca од 26 ° до 11 ° stepena.

U vreme retrogradnosti Venere primećeni su veći emotivni problemi, osećaji ograničenja, ali velika praznina. Ove godine može biti na relaciji komunikacija, snovi, drugačiji životni pogledi i planovi, a sve pod okriljem planete Neptun koja može da vam figurativno rečeno pokaže emotivni raj i da vas odvede u potpuni ponor. Neka poruka zvezda je svakako da za ljubav treba imati dušu, ali da li svi gledaju na taj način. Trezvenost, jednostavnost, slušanje intuicije, bavljenje sobom i svojim telom, radoznalost da se nešto novo proba, jaka okrenutost modi, putovanjima mogu biti povećana. Venera je i planeta koja vlada novcem, pa svakako zbog ovog aspekta može biti manipulacija, grešaka, gubitaka ili nepotrebnih troškova. Mnogi zbog ljubavi mogu ući u nepotrebne troškove ili dugove. Opreznost ako je moguće…

Razmislite šta zapravo želite, ali budite krajnje iskreni prema sebi. Negujte sebe, smejte se što više, uživajte u svakom danu, ulepštavajte se jer će ovaj uticaj doneti potpunu drugu energiju kroz ove osobine. Pokušajte da ne silite ono što se ne može popraviti. S obzirom da aspekt Venere i Neptuna donosi slabu kontrolu emocija, to će biti veoma važno u daljem periodu, pa i danas. I ako se pojave stare ljubavi mogu vam pomoći da napravite prostor za novu ljubav i da prodjete kroz jos jedan test ljubavi. I ako doživite slabost i to je za ljude, važno je da budete svesni da je vreme da se okrenete ipak novoj budućnosti.

Venera će u retrogradnom kretanju biti na fiksnoj zvezdi Belatriks, rodjenoj ratnici u sazvežđu Bika.Ona može uticati da ovo vreme donese mnoge borbe za ljubav koju tražite ili doživljavate, ali mnogo padova. Medjutim, nemojte brinuti itekako iz svakog iskustva možete izaći kao Amazonka. Mnogo emotivnih ogovaranja, ali borbe koja može biti vezana za oštrinu u komunikaciji i odbranu. Na zdrastvenom nivou emotivno loše stanje može negativno uticati na grudni koš, pluća. Može biti i fizičkih povredjivanja, maltretiranja, ucena,posebno kada retrogradna Venera napravi kvadrat sa Marsom što se očekuje pred drugu Lunarnu Eklipsu od 3.06.

Retrogradna Venera ima energiju kao planeta Mars. Ona može doneti povredjivanja onih koji vas vole, ali nagli odlazak i posebno u znaku Blizanaca bežanje od rutine, sedenja kuci i želje za novim emotivnim iskustvima, ne razmišljajući šta će zapravo biti sutra, bitno je da se ta nebeska čarolija doživi danas. Posebno vreme velikih ispitivanja i emotivnih testiranja. Mnogi od vas ne moraju doživeti sve loše, čak naprotiv ako su i imali ovakve situacije, mogu doživeti i nagli napredak. Sve u zavisnosti od lične natalne karte.

Verujte sebi, da bi ostali nepovredjeni. Uživajte u svakom minutu, proleću koje otvara put da se nadoknadi ono što je stalo. Budite dobro:-))

# currentmood# sweet dreams# venera u kvadratu sa neptunom# retrogradna venera u blizancima# astrolog nataša paunovski

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/Bt2AQsA-DYmnOzur/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2020. All Right Reserved by Astroluna.rs.