https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza LuneDnevna doza Lune -25.08.2021

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2021/08/20767893_901648566679617_2336038771764673208_n.jpg

Dobro jutro/ dobar dan :-))  Ako se danas probudite na ” levu nogu” , blago potišteni i pospani i sa osećajem mirisa neke rane jeseni, sa grčom u stomaku šta sve treba da završite-  nemojte se ljutiti na Mesec, već negde zakotrljajte oči prema Merkuru pa ga malko prodrmajte da vam da neki znak:-))

Mesec u Ovnu od juče kao da budi jednu potpuno drugu energiju u fazi Punog Meseca od nedelje. Nešto se čisti u prirodi, vazduhu, do nekih saznanja smo došli sa unutrašnjem osećajem da nismo više raspoloženi za tugu i loše vesti i da smo odlučili da malko okrenemo list. Medjutim, nemojte se danas iznenaditi da vam je mozak u nekoj magli, da imate osećaj da ste na potpuno drugoj ” planeti” i da bi bilo super da vas svi puste da malko sanjarite sami sa sobom:-))

Danas bi bilo super kada bi svoje misli stavili na papir da znate da ste u formi i trenirate koncentraciju koja će danas baš biti problem. Nesporazumi, sa povećanim zamagljenim javnim manipulacijama i osećanjem sažaljenja koje dolazi upravo od onih koji grade sreću/ nesreću nad drugima i veliki most izmedju uma i naše mašte. Nerazumevanja u najavi, teže povezivanje stvari i moguće depresije,pa dobro razmislite šta ćete odgovoriti, kako ćete shvatiti odredjene poruke neba ili da li bi vam danas bio potreban neki mali odmor od svega. Sa druge strane, upravo tranzit izmedju opozicije Merkura iz znaka Device i R Neptuna iz znaka Riba( na snazi od 3 sata ujutru)  donosi da ako dan započnete sa organizacijom na koju ste navikli, možete se iznenaditi da ništa neće ići kako ste planirali, kao i da možete grešiti upravo u stvarima u kojima ste najbolji. Nemojte se iznenaditi da danas u prvom planu budu i lagarije, loše procene, emotivne manipulacije posebno kroz komunikaciju.

Ako ste strpljivi da se bavite istinom, danas možete otkriti mnogo toga. Merkur i Neptun negde u lošem položaju mogu doneti i osećaj mentalne slabosti, povećanih infekcija, trovanja, nesanica, jakih unutrašnjih nemira ali i velikih laži. Svaku informaciju koju danas primite, dobro procenite na svoj način. U porastu greške, kvarovi, ali tračanja do iscrpljenja. Mora da je dosadno, kad nebo gleda sve ovo… U porastu veća sklonost kradjama, ali i gubitku stvari. Posebno pripazite na dokumenta, ali i bolju koncentraciju u saobraćaju! Nemojte zaboraviti da danas može doći pre svega do velike zabune, ali i puno javnih pogrešnih informacija, nemojte sve primati lično! Danas je jako važno tražiti samo savete od stručnih osoba. Teorije zavere, fantazije, izmišljanja tek mogu biti pokrenute. Uopšte neće biti neobično da vas neko za koga ste mislili da ne može da vas iznenadi, upravo uradi nešto, što vas može odvesti u drugu krajnost sumnju i naglu potištenost, neku čudnu tugu koja može biti povezana sa strahom od budućnosti ili planovima na koje ste bili oslonjeni.

 

 

 

Danas ako možete izbegavajte pokretanje novih poslova, posebno potpisivanja dokumenata. Na emotivnom nivou posebno može dolaziti do zabune i nerazumevanja, posebno što će i Mesec od 18h trpeti opoziciju sa tranzitnom Venerom iz znaka Vage pa tu može doći do velike ranjivosti, emotivnih problema, velikih oscilacija u raspoloženju, ali ljubavnih problema i osetljivosti kroz polje finansija. Moguće brige i poteškoće kroz mlade žene. Psiha je danas posebno ranjiva i ne treba je opterećivati nepotrebnim detaljima/ analizama. Danas bi bilo idealno ako možete da se okrenete lepoti, muzici, kreativnim i harmonicnim sferama i manjoj gužvi.  Neće biti neobično u ovo vreme gledanje romantičnih filmova koji vas mogu odvesti u neki novi raj, ili neke naučne fantastike koja može da vas odvede u neku drugu dimenziju.  Ukoliko ste imali stresniji prethodni period, pokušajte da date sebi mali odmor od primanja informacija  i rešavanja problema drugih. Opustite se, dišite. Jer telo može primati danas opterećenja od mozga i može osećati jaku slabost a danas su posebno u povećanju strahovi.

Ono što nam danas može pomoći  je tranzit Venere i R Saturna pa ipak nam Venera nudi dodatnu leprsavost, ali i stabilnost. Sigurna sam da kroz ovaj tranzit možete imati dodatni oslonac, ako vam je trenutno i teško da razumete situaciju u kojoj ste. Od 13h Mesec u znaku Ovna u sekstilu sa R Saturnom može malko smirivati strasti, ali doneti vreme kada bi ipak mogli da se obave neki manji poslovi koje stoje ili nešto što vam može doneti koliko toliko rasterecenje. Nemojte se iznenaditi da i pomalo vremenske prilike danas utiču na raspoloženje, ali samo najuporniji/ najvredniji mogu da se izbore sa današnjim aspektom i zaposle sebe. Ipak, pripremite se da danas budete malo distanciraniji od svih onih koji će vam dodatno reći da nešto možete bolje. Gradite sebe u tišini, miru. Pogledajte se i  trudite da se dopadnete sebi. To može biti veoma važan unutrašnji pokret koji može da promeni mnogo toga. Intuicija i snovi danas nam nisu bas produktivni, pa pokušajte da koristite zdrav razum ili racio.

Drzite se, lp dan – vaša Astro Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.