https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza LuneDnevna doza Lune -26.08.2021

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2021/08/11084256_10200154805550414_4403556945214835514_n.jpg

Tranzitna Venera u Vagi danas u opoziciji sa Kironom u znaku Ovna. Pitanje samopostovanja i emotivnog isceljenja je na velikom testu. Velika nesigurnost praćena snažnom potrebom da se dopadnemo drugima, ali najpre pre svega da budemo voljeni, društveno prihvaćeni. Medjutim, danas  nebo postavlja pitanja, a gde smo zapravo tu mi? Šta naše srce želi? Da li je potrebno da budemo robovi lepote i društva, trendova ili tražimo samo jednu najednostavniju  crtu života da budemo shvaćeni i da doživljavamo istinske emocije. Danas emotivni odnosi mogu biti praćeni nekim unutrašnjim olujama, medjutim i sama energija je u jakim naletima strahova za budućnost, i sigurnosti koja nam je potrebna, ali mnogih pitanja koje individualno možemo postaviti: Da li smo dovoljno voljeni? Šta zapravo treba da iscelimo, iz čega da izadjemo? Šta smo naučili, da li nas je to oslobodilo ili zarobilo? Zašto je toliko važno šta drugi misle? Zamislite se, zatvorite oči i budite danas najiskreniji prema sebi. Pipnite svoje srce jer ono nikad ne izdaje…

Postoji stara priča kada želimo da se očistimo od prošlosti potrebno je da uz pomoć vode izbacimo sve svoje nevolje, tuge, patnje i nagomilane gluposti. Negde ćemo se danas tako osećati. Kao da imamo zapravo sve odgovore, ali nam je potrebno da se istuširamo ledenom vodom, i krenemo u dalji tok. Ovaj tranzit aktivira bol. Aktivira slabe tačke. I najači mogu padati na sitnicama. Negde bi bilo dobro da uključite i princip ” čitanja izmedju redova” jer pokreti ruku, ramena i glave mogu puno toga da vam kažu. Posebna osetljivost je na društvenim odnosima i opštoj prihvaćenosti.Posebna osetljivost na pitanju lepote i fizičkog izgleda. Savršenstvo može da blokira potrebu da se dopadnete sebi. Lečenje kupovinama, estetskim korekcijama ili kopiranju drugih danas vas neće učiniti srećnim, jer to što osećate nijedan nož i firmirani komad ne mogu da izleče. Posebna osetljivost na nijanse, ali umetnost i kulturu, gde izvesna pesma, slika, delo mogu da vam pokrenu jake emocije.  Izuzetna osetljivost na pitanje vrednosti i moralnih nivoa. Da li volite društvo u kome se nalazite ili želite da budete deo grupe i smešite se i kada vam nije do toga?

Danas posebna osetljivost može biti u odbijanju ili strahu od emotivnog poraza, ali svakoj vrsti razdvajanja. Mogućnost neke čudne povezanosti sa ženama u okruženju. U porastu zavist, ljubomora i rivalitet od koga se treba distancirati. Potraga za odgovorima i istinama može danas biti bolna, iako nam i tranzit Merkura i R Plutona danas pomaže u odnosu na juče da istraživački i precizno dolazimo do pravih saznanja. Usamljenost koja obara granice traži danas zaposlenost koja može da vas odvuče da ne razmišljate o tome koliko ste potrošili vremena na nešto što nije uspelo. Danas je odličan dan da poradite na onome što želite da budete. Mnogo igre flerta sa primesom unutrašnjeg nemira. Današnja lekcija treba da bude u uživanju u prijatnom mestu, ljudima. Sve što nije skladno može doneti izuzetnu osetljivost. Lepotu danas možemo naći u sferama koje nisu popularne ili koje drugi ne primećuju. Mogući strahovi u vezi sa finansijama ili naporni dogovori. Držite se svojih stavova i principa!

Danas posebno novac može biti u prvom planu kao zamena za ljubav ili direktna kupovina. Ali ne zaboravite da novac ne može kupiti ni zdravlje, a kamoli ljubav. Dobijanje stvari nije što i istinska sreća. Danas se treba čuvati rutine, pasivnih odnosa, potrebno je uneti promenu. Biće teško, ali budite uporni. Mnogo iskušenja ljubavi koja se osećaju individualno i osećanje kao da vas je neko upravo ranio. Posebna osetljivost na fizički izgled. i naprasno opterećenje kilogramima.A sve to udaljava vaše potrebe od potpunog cilja. Pokušajte da budete upravo takvi kakvi se trenutno osećate, sa svim ranama koje ste preživeli, jer oni koji vas vole znaće da to cene i prepoznaju. Nemojte ići na skrivanje ili veštačku stranu života, jer morate priznati i oni najpoznatiji su ljudi, jer se ljubav ne kupuje…

Neće danas biti neobična neka čudna zavist prema bogatima, uspešnima, ali velika naklonjenost prema lepom svetu ili nečem što je estetski  lepo za oči.Imaćemo mnogo glasnika mira kao skrivenu manipulaciju. Mnogi od vas koji su naučili sve lekcije i izgurali ih junački, danas će svoj bol izbaciti preko lepih poruka, dela, kreativnih stvari ili prosto pomoći drugima. Novac posebno može biti bolna tema, ali svi vidovi bračnih razgovora o prekidu, pravni procesi i ortački odnosi, a da ne pričamo o generalnim dešavanjima, gde će padati maske.

Poruka Venere danas je pomirenje sa samim sobom. Prihvatanje istine posebno u emotivnim odnosima i lakše podnošenje da je kraj uvek novi početak. Venera vam danas poručuje da uživate u životu i da ne budete savršeni, jer ćete biti nesrećni jer morate biti ono što drugi kažu. Budite svoji. Uradite ono što je vaše. Nemojte mučiti svoje telo. Uživajte u malim stvarima.

Vazniji aspekti Meseca su večernji. Kvadrat sa R Plutonom od 20h može doneti osećaj jake migrene i velikih pritisaka i sklonosti prevelikom ličnom forsiranju i osećanju nekog nezadovoljstva i trenutne frustracije. Teško podnošenje autoriteta, ali neuspeha. Ipak, u nešto lakše vreme ućićemo od 23:15 kada će Mesec napraviti sekstil sa R Jupiterom u Vodoliji koji donosi više radosti, opuštenosti, sreće i naglog optimizma.

Merkur u znaku Device danas dobija  malu pomoć od R Plutona u Jarcu. Danas nas može privuci mistika, psihologija i sve što je negde egzoterično, zabranjeno. Odlično vreme za takmičenja, ali i postavljenje novih ličnih ciljeva. Odlično vreme za dolazak do odredjenih odgovora. Pozitivno vreme za veće kupovine, javne debate, ali i druženja u manjem krugu kroz zanimljive razgovore. Danas vam se neko može poveriti, ali možete biti veoma jaki u svojim odlukama i veoma prodorni u odnosu na druge. Danas imamo i jako dobro vreme za neke neistražene diskusije, ali neće biti neobično da doživite neko neobično plodno iskustvo ili da u vaš život udje osoba za koju možete posebno biti vezani. Neka čudna telepatija. Možete biti fanatični u stvarima koje volite ili dobro radite. Hrabrost pomešana sa skrivenim emocijama, ali i neki izazovi na ličnom i emotivnom nivou mogu biti pomešani sa jakim ambicijama.

Srećno – vaša Astro Luna

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.