https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 26.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/adult-2178904_1280-1280x853.jpg

Hello, Mesec od sinoć u praznom hodu pa ne žuri iako ga čekaju obavezeee… Mesec menja znak i ulazi u zemljani, ženski znak Devicu od 12:38. Energija se spusta, vremenske prilike prilično promenjive i prave jesenje, a analiza, apatija i zapošljavanje sebe biće u prvom planu. Ipak, danas sitnice mogu da nas zaposle i zainteresuju da možemo da obnovimo gradivo, ali odradimo niz sitnih poslova koje su baš dugo čekale. Svakako, zbog praznog hoda može sve ići sporije, i sa osećajem i neke potištenosti. Danas bi bilo dobro ako možete da izbegavate neke veće sastanke, organizacije, pa i neka dalja putovanja, a preporuka je dobro proveriti planer i papirologiju jer može biti nekih grešaka koje vas mogu naterati da krenete ponovo od nule.

Imamo i dan kada je ipak lepo biti zaposlen i koristan. Emocije su još uvek na limitu zbog Venere i Saturna koji kažu ” polako, gde si požurio/la”.

Ipak, u jutarnjim satima motivacija neće padati, ali ako planirate i završetak nekih obaveza, možete staviti tačku. Na emotivnom nivou ulazak Meseca u znak Device do subote, podneva, i Mladog Meseca, može nam doneti nešto veće sumnje u pozitivan ishod( posebno emotivno), proveravanje, testiranje, preveliku sumnju i nepoverenje, pa je ipak preporuka zvezda da pokušate da se malko opustite u glavi, i danas odradite stvari koje bi vas obradovale. Sitnice danas jako puno znače, jedna reč može promeniti stvari.

 

„ Sreća je tiho ponavljano uživanje u malim dogadjajima“- Pam Brown

Jutarnji sati i zbog Meseca na zvezdama Adhera, Alfard mogu pojačavati strast, ali prilično loše vesti i porast požara. U porastu i problemi sa autoritetima i osetljivost na odnose sa starijima. Ipak, kroz ceo dan vera, ljubaznost, uslužnost, konkretizovanje stvari i umerenost mogu doneti uspeh i dobru energiju, pomalo i bez očekivanja posebno zbog uticaja zvezde Regulus od 12:10

12:38: Mesec u Devici do 28.09. do 12:04

Potreba za redom, ali kontrolom emocija, diskrecijom, profesionalnim odnosima, okrenutost zdravlju, higijenu, sitnim detaljima i potrebama doma. U ljubavi veća sklonost sumnjama i samoanalizama, samoispitivanjima, melanholičnosti, neopuštenosti. U vreme Meseca u devici treba jesti laganiju hranu.Nije loše postiti.Odlično vreme za nabavku namirnica, kontakt sa pijacama, poštama, bankama, sredjivanju računa.Treba paziti na creva i izbegavati tešku, posebno jaku i kiselu hranu.U centru je izražen razum koji se kosi sa emocijama. Nema spontanih reakcija, sve je po principu planiranja, potrebe za traženjem perfekcije, ali traženjem savršenstva.

Moram napomenuti zbog većeg dela dana kada ćemo biti pod uticajem Meseca u praznom hodu može biti izmena planova.

Mesec u praznom hodu do 23:15

Sklonost većim pregovorima, ali odmerenosti. Diplomatija mora danas biti na prvom mestu. Ipak u sitnicama i detaljima možete pronaći radost.

Izjave ljubavi, neočekivan poklon, pozivi, nagla uzbudjenja i promene ipak nas mogu dočekati u večernjim satima kada je na snazi trigon Meseca u Devici i Rx Urana u Biku od 21:55 koji može doneti bolje raspoloženje, ali marljivost i srećne lične okolnosti. Može biti i naglog napretka kroz poslovne aktivnosti, ali da vam neko pomogne uz reči, podršku da rešite odredjene nedoumice. Posebno dobro vreme za one koji očekuju finansije, ali dobro za osobe koje se bave računovodstvom, pedagogijom i samostalnim biznisom.

Jake velike oscilacije kako u vremenu, tako i u raspoloženju biće prisutne kroz ceo dan. Veče nosi kreativniju i inspirativniju energiju, ali sklonost da nešto novo saznate, smislite, odradite i budete zadovoljni. Srećno:-))

# currentmood# fergie# moon in leo# moon in virgo# dnevna doza lune

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.