https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro – Vremeplov – 26.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/madame-tussauds-1720455_1280-1280x853.jpg

Na današnji 26.09.1981 rodjena je američka teniserka Serena Williams, devojka koja je osvojila sve ono što se može osvojiti, samo 72 titule u pojedinačnoj konkurenciji, do 23 na gren slemovima. Rodjena u vazdušnom, kardinalnom znaku Vage pod uticajem Venere u škorpiji koja donosi jednu borbenu, energičnu, privatno skrivenu prirodu, ali jedan veliki talenat za sport, s obzirom i na položaj Sunca, temeljnog Meseca u Devici, ali i odgovornog Saturna u Vagi. Kvadrat Venere i Marsa ukazuje da je Serena izuzetna nestrpljiva, tepmperametna, da ne voli autoritet, ali da je borac do kraja. Postoji pravilo da može pobediti svakog i svesna je te svoje snage.

Podznak Bik ukazuje da je privatno veoma okrenuta radu, ali i emocijama koje su uvek nekako turbuletnije.Jupiter, ali i Pluton na zvezdi Spika kroz znak Vage ukazuju da će Serena veoma teško otići u tenisku penziju i da planira sigurno jos tri godine bar da ozbiljno igra profesonalni tenis. S obzirom na veće emotivne promene u 2019/2020 svakako će emocije pokrenuti pitanje povlačenja, ali većih planova kroz privatni biznis koji mora imati veze sa modom, ali tenisom kasnije( nešto kao neki vid akademije za talente). Privatno, Serena je veliki maštar, sklona jakim ljubavima, neko ko ne voli nepravdu, ali neko ko voli da uživa i ko je okrenut sigurnosti.

26.09.1968. rodjen je sjajan američki glumac Jim Caviezel u znaku Vage sa podznakom u mističnom, ali harizmatičnom znaku Škorpije sa Neptunom planeti filma i zavodjenja u znaku Škorpije i Mesecu u znaku Strelca. Posebno se istakao u ulogama“ Stradanje Isusovo“,  romantičnoj drami“ Oči Andjela“. On pripada glumcima perfekcionistima i planerima koji svoje uloge planiraju po nekoliko meseci unapred.Uticaj Marsa, Jupitera i Plutona kao vladaoca kroz znak device znak je ozbiljnog istraživanja, rada i transformacije.To povremeno nosi privatne poteškoće, kako zbog napornog Saturna u ovnu, tako i loše pozicije Venere u škorpiji koja je potpuno usamljena.Ipak, Jim je od prosle godine u velikoj poslovnoj akciji, dok u periodu koji dolazi može imati i zahtevnije uloge.Veoma je samokritične naravi i spreman da se preda umetnosti do kraja.Iako ga dugo mogu zaobilaziti ozbiljnije nagrade do njih će stići u kasnijim godinama.

26.09.1945. rodjen je engleski pop pevač, sjajni Bryan Ferry, koji svojim hitovima kojima je palio scenu tokom 80 je posebno davao naglasak jakim romantičnim pesmama, koje su ostavile utisak i danas i bez kojih nijedna prava veza ne započinje. Rodjen u znaku Vage sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u blizancima.Vladaoc Pluton u Lavu donosi jak lični pečat, samouverenost i snagu koju prenosi na publiku, dok Mars u raku emotivnost i nostalgiju.

26.09.1926. rodjena je američka pevačica i glumica –Julie London ( „ Cry me a river“) u znaku Vage sa podznakom u opozicionom, ali energičnom znaku Ovna i Mesecu u Blizancima.

26.09.1961. rodjena je američka pevačica i glumica, nekadašnja članica ženskog sastava „ En Vogue“-Cindy Herron u znaku Vage sa Mesecom u Biku.

26.09.1956. rodjena je američka glumica Linda Hamilton, heroina serijala filmova „ Terminator“, ali veoma zapažene uloge u „ Danteovom vrhu“, rodjena u znaku Vage sa Mesecom u Blizancima. Linda ima i sestru blizankinju Leslie.

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.