https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 27.08.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/08/14067489_1366272406765294_2183452895921825039_n.jpg

Velika Gospojina veliki praznik Uspenije Presvete Bogorodice, puno mira, zastite i osmeha vam zelim ovog dana:-))

Cetvrtak 27.08 dan Jupitera same planete vere otvara jednu lepu kapiju srece i blagostanja, ali pre svega pozitivnih misli i nekog principa davanja i primanja dobrih vibracija. Naravno, danas cemo imati i veliku podršku nase drage Venere kao najomiljenije planete ljubavi, zadovoljstva koja u trigonu sa retrogradnim Neptunom moze doneti i pokrenuti nesto posebno, romanticno, saosecajno, posebno u svakom od nas. Ali ne zaboravite da je i Neptun planeta mašte, iluzija, sanjanja, ali i planeta koja pokreće slucajne susrete, ali spaja one koji treba da se sretnu, prema tome pratite svoju sudbinu:-))

Mesec u ranim jutarnjim časovima u kvadratu upravo sa Neptunom u Ribama donosi pojačan umor, konfuziju u glavu, neorganizaciju i mali haos u glavi. Cas mislimo na jedno pa skrenemo mislima na drugu stranu. Duša spremna za nešto lepo, prefinjeno, nešto što se ne može kupiti, već spojiti. Nemojte se iznenaditi da vam upravo sa početka ovog dana treba dobar san koji će vam doneti regeneraciju da sa osmehom započnete dan. Ali dosta sumnji u pozitivan ishod mogu prikriveno ići ispod površine.

Od 14:01: Mesec u Strelcu u trigonu sa Marsom u Ovnu donosi odlicno vreme da se ubrzate i napravite neku ličnu ili poslovnu akciju i krenete u realizaciju. Ko planira( ako može) da putuje odlično vreme. Kontakti sa inostranstvom mogu biti zasticeni. Ovo moze biti odličan period za početak novih poslova, kao i period neke optimisticnije energije, ali vreme kada se može završiti dosta toga što je stajalo. Danas jedan osmeh i lepa reč ne možete verovati koliko može menjati vibraciju u nasem okruzenju. Nekome će proraditi ” pozitivan elan, ali inat” da nešto odradi u naletu. Pozitivno vreme za upoznavanje, visokon obrazovanje, ali odlično vreme da se baš pokrenete fizicki. Vreme pojačanih strasti u svemu.

Mesec menja znak i od 19:38 prelazi u zemljani, kardinalan znak Jarac. Tu može dolaziti do smirenja i odredjene praktičnije strane, ali kao male vrste nepoverenja i zahladjenja u odnosima. U porastu su ambicije i okrenutost karijeri, jer sam Jarac vlada i 10 astorloškom kucom koja oznacava profesionalni znacaj. Mozete biti dosta okrenuti autoritetima, ali okrenuti starijim članovima porodice. Mesec ce u toku veceri pri kraju dana biti u praznom hodu i doneti odlaganja i da mnoge poslove prosto treba da pustite da sacekaju sledeci dan.  Mesec će boraviti do nedelje u znaku Jarca i doneti talas odredjenih lekcija i vraćanja na sve ono što nas je cinilo bolesnim, ranjivim i nesigurnim. Balans i mudrost, kao i strpljenje praćeno vladaocem Saturnom koji boravi u svom sedistu ali i dalje je retrogradan može da vas vrati na nešto što morate a ne volite. Ipak, veća odgovornost i usmerenost na ozbiljnije obaveze bice vise u planu. U osetljivosti zubi, kicma, osećaj tezine u grudima.

Od 23.14 na snazi je izuzetno srecan trigon izmedju Venere u znaku Raka i retrogradnog Neptuna u Ribama koji može malo i pokrenuti dušu, emocije, romantiku, slucajne, ali srecne okolnosti i zaljubljivanja. Porodični mir, sigurnost, dobre prilike preko nekretnina, putovanja, kreativni poslovi sada mogu biti u prvom planu. Mnogi iz ovog aspekta mogu dobiti najbolje kroz veru, ali ispunjenje svojih unutrašnjih želja. Vreme jake telepatije i emotivne povezanosti. Venera ovde ističe nežnost, potrebu za pravim emocijama. Jako dobro vreme za ulepšavanje, ali i humanitarne aktivnosti. Ako imate potrebu i mogucnost da nekom pomognete, to uradite pod ovim aspektom. Okrenutost nezi drugima, ali životinjama može biti povećan. Posebna sklonost saosećanju. Ovo je vrlo opuštajući aspekt koji nam je itekako potreban bas sada. Mnogi mogu doziveti bajkovitu romansu ili filmsku pricu.

Srecno:-))

# currentmood# mesec u strelcu/ jarcu# venera u raku u trigonu sa Rx neptunom u ribama# dnevna doza lune

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.