https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 30.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/rustic-3441673_1280-1280x719.jpg

Mesec kroz ceo dan u optimističnom i krajnje vedrom znaku Strelca. Danas i Sunce u vrlo intezivnoj konjukciji sa Merkurom pa će reči imati i snagu, poruku više nego inače, a poštovanje i sloboda naći svoje mesto. Mnogi od vas danas se mogu osloboditi raznih dilema i kočnica i sa oslobadjanjem mogu reći i preneti vibraciju na pravi način. Nekako će se glas čuti na pozitivnom nivou, a reči će biti inspirisane budućnošću i svemu što dolazi i što želite da se desi. Danas je posebno srećan dan da spoznate nove ideje, svoje talente, da osetite kada je vreme da pokrenete nešto dugo čuvano u sebi i da emocije pustite da lete kao ptica. Mnogi od vas mogu dobiti baš danas važne novosti, informacije, ali odgovore koji im na neki način trenutno mogu promeniti život. Prijateljstvo, socijalna strana, okrenutost neobičnim sferama života biće u prvom planu, kao i moderna tehnologija i sve ono što može olakšavati život.  A emocije, one su tako uzvišene, prepune nade i radosti u sebi. Danas svaka napetost može uz lepe reči i kompromis doći u ravnotežu. Informacije i istraživanja mogu dati poseban unutrašnji mir, ali i pokret. Povoljnosti kroz dalja planiranja putovanja, ali dobro vreme za studente. Divno vreme za odmor, zabavu, razmenu informacija. Dobar dan :-))

” Ne želim uludo trošiti reči na umorne umove. Jedino s kime mogu
razgovarati su oni koji su žedni mora.”
Rumi

Mesec od ponoći na zvezdi Džaban na 4,39 Strelca u sazvežđu Škorpije  donosi vreme ozbiljne regeneracije ali dubokih misli.Izuzetno srećno vreme za okultizam i sve vidove medicinskih istraživanja. Mogućnost jake telepatije i povezanosti sa članovima porodice koji su daleko. Pojačane emocije, ali neka unutrašnja borba povezana sa realnim i trenutnim dogadjajima.

3:53 am: Sunce i Merkur u kazimi u konjukciji na 9, 53 stepenu Vodolije  donose vreme izuzetno inspirativne energije i veoma srećan period za upoznavanje, pisanje, komunikaciju, učenje, ispite, putovanja, decu, saobraćaj, selidbe, kupovine uredjaja, ali period jakih, slobodnih poruka, mentalnog oslobadjanja i iskrenih odluka. Vreme idealno da upišete neki važan kurs, nastavite obrazovanje i kažete osobama koje volite koliko vam znače. Podstaknite druge da budu bolji, ali da budu ono što zapravo imaju najlepše u sebi:-)) Idealno vreme za sredjivanje papirologije, ormara, slanja važnih emailova i sms poruka. Vreme jasnog i veoma pozitivnog razmišljanja i komunikacije, ali veće potrebe za pričom o temama koje vas zanimaju.Idealno vreme za prevodjenje, učenje stranih jezika ili upoznavanje različitih, ali krajnje simpatičnih osoba.

10:13 am: Mesec na kraljevskoj zvezdi Antares, na 9,46 stepenu u sazvežđu Škorpije, donosi vreme neustrašivosti i hrabrosti, odlično vreme za sport, akcije, dalja putovanja. Pod nepovoljnim ličnim aspektima ova zvezda može da donese neočekivane i nesrećne okolnosti. Treba paziti na vid, predeo jetre i kukova. Ova zvezda donosi uspeh, čast, veoma srećne prilike preko inostranstva, obrazovanja, nauke, može doneti genijalnost i vreme kada se može izdvojiti ili pronaći značajna osoba na polju politike / umetnosti koja može puno promeniti.

11:05 : Mesec u Strelcu u sekstilu sa Suncem u Vodoliji na 10,13 stepenu : Vreme veoma srećno za planirana putovanja, ispite, vreme blagostanja i sreće preko prijatelja, oscijalnih i humanitarnih ustanova. U porastu izvesna zaštita neba, ali dobro vreme za preporuke. U porastu srećne okolnosti preko osoba druge vere, proizvodnje, kupovine uredjaja, generalno dobro vreme za trgovinu. Na emotivnom planu u porastu neočekivani susreti, ali veća sklonost prijateljstvu koje može preći u nešto više. Moguće mudre poruke dragih ljudi i neočekivani pokloni.

11:33 am: Mesec u Strelcu u sekstilu sa Merkurom u Vodoliji na 10, 28 stepenu : Veoma srećno vreme za učenje, pisanje, važne novosti, kraća putovanja, sport, dogovore, posredovanja, sitnije kupovine. Odlično vreme jer donosi i emotivni optimizam i srećne okolnosti kroz dogovore sa voljenom osobom. Veoma dobro vreme za decu. Pozitivno vreme za polaganje vozačkog ispita, kao i za učenje stranih jezika, kupovinu neke lepe knjige ili pokretanje bloga, sajta. Odlične poruke i nagla mentalna inspiracija praćena zaštitom neba.

14:25 : Mesec na zvezdi Rastaban na 11,56 stepenu Strelca u sazvežđu Draco. Vreme inspiracije i otvorenih rešavanja pitanja. U povećanju druženja i povoljnosti kroz humanitarne akcije. Na ličnom nivou mogućnost pojačanog stresa..

20:08: Mesec u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 14,53 stepenu može doneti preosetljivost, konfuziju, pojačana razočarenja, idealizaciju, maštovitost, ali sklonost emotivnim krizama, hroničnom umoru, nesporazumima. U povećanju poroci ili krize. Opreznost sa lekovima, hemikalijama, pripaziti na ishranu ! U povećanju ljubavne afere i skrivene veze. Osećaj neke izgubljenosti i loše koncentracije.

Venera u blizini zvezda Sargos i Akules na 25 stepenu u sazvežđu Škorpije donose pokretanje svih nesvesnih i skrivenih stvari. Može biti jakog podsećanja na lepe momente ali one manje lepe koje u večernjim satima mogu doneti i male oscilacije u raspoloženju.

Mars dolazi danas na stepen egzaltacije Saturna pa može pokrenuti veću fizičku spremnost, energičnost i akciju.

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.