https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 31.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/justin-timberlake-749860_1280-1280x851.jpg

Franc Shubert – poslednji maestro bečke škole, rodjen u znaku Vodolije sa podznakom u emotivnom znaku Raka sa maštovitim Mesecom u Ribama, rodjen je na današnji 1797.

Justin Timberlake miljenik mladje publike rodjen je na današnji dan 1981 u znaku Vodolije sa podznakom u vrlo dominatnom znaku Lava i optimističnim Mesecom u Strelcu. Možete ga voleti ili ne, ali Justin bez obzira na komercijalne patetične hitove ima izuzetnu energiju ka javnosti, pa nije slučajno da je 6 puta osvojio Gremi, kao i da je prilično ambiciozan kao producent, pevač, ali i plesač. Uvek okrenut nečem novom, originalnom i velikim profesionalnim promenama zbog stelijuma planeta u Vodoliji preko njegovog 6 polja, sa nešto usamljenom Venerom u Jarcu, Justin može ići profesionalno napred i u daljem periodu sa mnogo većim senzacijama nego pre.Godine ne oseća, već ima energiju za još većom motivacijom. Njegov poslednji album  koji kako je izjavio je posvetio svojoj supruzi i ćerki je prošao mnoge barijere prošlosti i kroz njega se iskazao zrelije. Godina koja je pred njim je fenomenalna.

Minnie Driver – britanska glumica rodjena na današnji dan 1970 u kombinaciji Vodolije sa podznakom u Strelcu sa Mesecom u privlačnom znaku Škorpija.

31.01.1973. rodjena je austrlijaska glumica Portia De Rossi u znaku Vodolije sa podznakom  i Mesecom u Strelcu.

Elena Paparazio grčko – švedska pevačica, pobednica Pesme Evrovizije, rodjena u znaku Vodolije sa energičnim Mesecom u Ovnu.
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.