https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 31.07.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/07/summer-842141_1280.jpg

Poslednji dan Jula meseca. Neki funky pred ulazak u Avgust. Mesec danas od popodnevnih časova ulazi u vatreni znak Lav, pa ćemo pred Mlad Mesec  od 1.08. imati pravi nebeski lavovski sjaj planeta u Lavu( Sunce, Venera, Mesec i Mars) divota. Tačka. Ovaj mesec jeste bio neki nauk, iako na tu rečenicu kosa nam se diže na glavi i teramo zvezde tamo gde ne treba… Ipak pred sam početak avgusta nebo nam nudi potrebnu snagu, zagrljaj i dodatnu moć da izadjemo iz meseca u kome smo morali da vidimo neke stvari koje smo već zapravo i znali, samo mi volimo baš da idelizujemo.

Mesec od 15:19 u znaku Lava, ali u praznom hodu do 23h.

Jaka potreba da se iskažu emocije, da budemo u centru pažnje, da dobijamo komplimente, da imamo osećaj da smo vredni pažnje, da primamo podršku. Jaka dostojanstvenost i ponos.Ipak, mnogo toplija, strastvenija energija, kao i jaka potreba za provodom, uživanjem, odpuštanjem nekih „ ventila“. Na zdrastvenom nivou dok je Mesec u lavu može dolaziti do problema sa krvotokom, problema sa ledjima, lupanja srca, treba izbegavati uznemirenost i teže fizičke poslove.Ipak, u vreme Meseca u lavu ali Mladine koja nas očekuje od sutra ujutru imaćemo potrebu da se ulepšavamo, kupujemo, prodajemo, započinjemo veće poslove, da budemo teatralniji i da se puno mazimo.

Mesec je u toku noći bio prilično napet pod veoma lošim aspektom sa Rx Plutonom i Merkurom pa se nadam da ste to prespavali, ali nešto važno sanjali, pošto snovi mogu imati veći značaj baš uoči ovog Mladog Meseca.

” Dobro jutro onima koji se usuđuju, nikada ne umaraju i nikada ne odustaju.”
Carlo Prevale

14:32: Mesec na zvezdi Aludra na 29,32 stepenu Raka u sazvežđu Velikog Psa.Period jake intuicije, predosećanja i telepatije.

19:45: Mesec u Lavu na zvezdi Talita na 2,48 iz sazvežđa Velikog Medveda, donosi odlično vreme za atletiku i sport. U pojačanju jaka želja za zaradom, kupovinom, hranom.Ova zvezda povezana je sa regeneracijom, isceljenjem, ali donosi važne emotivne susrete, povoljna za važne projekte i kontakte sa važnim ličnostima.

22:52: Mesec u konjukciji sa Venerom u znaku Lava na 4 stepenu donosi srećno vreme za začeća, zabavu, ljubav, važne proslave, odlično vreme za novac, poklone i povećava zadovoljstvo. Potreba za glamurom, ali i pažnjom u većim oblicima. Veoma pozitivno vreme za upoznavanja i važne susrete. Period jakih emocija. Dobro vreme za finansije i porodična okupljanja.

# currentmood# moon in leo# funky# goodbye july#

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.