https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 1.08.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/07/Capture.jpg

Na današnji 1.08.1952. u 10:29, Bosanski Šamac- rodjen je Zoran Djindjić ( srpski političar, doktor filozofije, dugogodišnji Presednik  Demokratske stranke, nekadašnji Premijer Srbije, Gradonalčenik Beograda), rodjen u znaku Lava sa podznakom u vrlo šarmatnom znaku Vage pa su ga doživljavali kao vodju( kao Lav posebno zbog uticaja Sunca I Venere u 10 imao je visoke ambicije i moć), dok podznak donosi ne samo dominaciju Venere, već i miroljubivost, taktičnost, sklonost diplomatiji, umerenosti i mudrost, ali Ii ravnopravnosti i kolegijalnosti i prijateljskom odnosu sa saradnicima iz stranke zbog uticaja Merkura u lavu u 11 iako retrogradnom hodu  mu je  doneo vodjstvo i takodje veliku dominaciju u samoj političkoj stranci..

Mesec u Strelcu donosi optimizam, veru, slobodu duše, ali da ga je narod doživljavao kao čoveka koji najviše može da uradi za zemlju, ali da se borio za visoko obrazovanje, ekonomiju( vladaoc Jupiter u biku), kao i mlade i talentovane. Mesec u drugom donosi da mu je priroitet bila bolja ekonomska situacija u zemlji, dok jak Mars u škorpiji i  pitanje Kosova, gde je imao izuzetno veliki otpor I problem.. Uticaj Sunca u sekstilu sa njegovim Saturnom u Vagi doneo je odlične organizatorske sposobnosti,ali iako Lav da je voleo da sve dobro isplanira, zna, da bude upućen. Ono što je najvažnije reći, da je Djindjić imao i Neptun na ascedentu koji je uvek pokazatelj zavera, obmana, skrivenih neprijatelja, kroz vladaoc Veneru u 10( blizu njega), ali sa kvadraturom Jupitera i Marsa( od strane više njih). Iako je proveo dosta vremena u Nemačkoj gde se obrazovao, sam Uran u raku u 9 polju ukazuje da je uvek imao viziju bolje Srbije, uvodjenja reformi, boljeg života za gradjane svoje zemlje. Stoji da mu je vlast prijala iako je prosto rodjen za to i da je imao želju za vladanjem, medjutim nailazio je na stalne blokade i probleme.

Bio je strastven u svemu što radi, ali jedinstven zbog vizija koje se ne ponavljaju tako lako.Ubijen je 12.03.2003.u 12:29( tranzitni Mars u jarcu pravio je kvadrat sa njegovim Saturnom u 12, iz trećeg polja) pa je ubijen na stepeništu zgrade Vlade Srbije.Gledajući njegovu natalnu kartu Zoran Djindjić djak i student svoje generacije, hrabar i u životu i na rečima imao je dosta neprijatelja i prosto taj dan nije očekivao ovakav scenario, čak se negde Jupiter smešio i dotakao mu Sunce, ali dugo planirani napad koji je imao u natalnom pokazatelju od Mars/ opozicije Jupitera, dok veoma loših aspekata Venere/Mars/Jupiter, u srce( Lav vlada srcem), Škorpija( dosta neprijatelja medju saradnicima, područja Kosova, od strane kriminalaca i tajnih službi), kao i Jupitera( zasmetao nekome), nosio je prekid života. Ostaće upamćen kao neko ko je mogao mnogo, ali neko ko je ostavio izuzetan trag u srpskoj politici.

Na današnji 1.08.1936. rodjen je modni kreator i  kostimograf – Yves Saint Laurent rodjen u znaku Lava( sa stelijumom moćih planeta u polju posla Sunca, Venere i Merkura koji su doneli velika priznanja, ali da je predodredjen da bude poštovan i slavan) sa podznakom u Vodoliji koji donosi originalnost, inovativnost, izuzetnu prefinjenost, potrebu za ličnom slobodom kroz modu, ali i Mesecom u Jarcu u 11 koji donosi da mu je bila potrebna izolacija u radu, ali da je lično često imao periode usamljenosti i tuge, ali i porodično emotivne rane s obzirom da je Mesec u veoma lošem položaju sa Marsom I Plutonom u raku, kao i lošem položaju Saturna u ribama iz 1 u opoziciji sa Neptunom koji mu je doneo često maštovit i  vizionarski duh, ali i udaljenost, ekcentričnost, kao i poteškoće psihološko –emotivne prirode…

Počeo u “ Dioru”, po smrti Diora sam preuzeo tu modnu kucu. Dobio legiju časti, jako ga je zanimala i modna kostimografija pa je radio za razna pozorišta. Napravio je izuzetan trag u visokoj modi, u New Yorku ga i dalje smatraju živim modnim umetnikom čija dela žive.

1.08.1979. rodjen je američki glumac, maneken, režiser, scenarista i producent –Jason Mamoa u znaku Lava sa podznakom sa erotičnim i intuitivnim Mesecom u Škorpiji poznatiji po “ Čuvarima plaže, Zvezdanoj kapiji,Konanu Varvarinu i Igri Prestola”.

1.08.1965. rodjen je Sam Mendes, Oskarovac, pozorišni i filmski režiser, poznatiji po filmovima” Američka lepota, Skyfall,Spektar, Put bez povratka”, rodjen u znaku Lava sa Mesecom u Vagi.

1.08.1960. osnovana je Republika Benin – država u zapadnom delu Afrike  rodjena u znaku Lava sa podznakom u Biku I Mesecom u Škorpiji.

1.08.1984. rodjen je nemački fudbaler –Bastijan Švajnštajger, rodjen u znaku Lava sa podznakom u prefinjenom, mirnom, šarmatnom znaku Vage na zvezdi Spika sa Mesecom u Vagi u 12 polju.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.