https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 4.02.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/resistance-3428250_1280-1280x853.jpg

4. februar dan borbe protiv raka. Pogled u nebo i osmeh i prenošenje snage svima onima koji se bore protiv ove opake  bolesti da ostanu jaki i veruju da su to iskušenja iz kojih će izaći samo kao Pobednici.  Danas je za nas astro zaljubljenike i ljubitelje neba poseban dan, jer imamo Mlad Mesec u mesecu februaru kao dezert za jednu potpuno novu energiju i to kroz human, vazdušni, muški znak Vodoliju. Kinezi noćas slave Kinesku godinu Novu  godinu – godinu  Svinje. Odlično vreme za pokret, nešto sasvim novo, akciju, sport, prijateljstvo, novu ljubav, dobre produžetke i obnovu onog što je stajalo, ali nekako pre svega transformacije. Venera planeta ljubavi, zadovoljstva i materijalnih vrednosti ušla je u nešto mirniji, ali odmereniji znak Jarac, dok  Mars započinje veliku borbu sa Uranom u konjukciji do 12.02 kada se mogu očekivati krajnje napeti i neočekivani dogadjaji. U pojačanju mogu biti i nagli prekidi odnosa, eksplozije, nemiri, pretnje. Ipak sa druge strane Uran je i revolucionar, demokrata, buntovnik bez ikakvog smisla, a opet humanista, prijatelj svima pa danas upravo imamo takvu energiju. Saturn se kreće na 15 stepenu, a Neptun je u fazi nesigurnosti pa ne zna dal želi levo ili desno. Neko maštanje i sanjarenje nam ne ” gine ” ovog meseca. Danas su u porastu : timske aktivnosti, spontana druženja i izlasci na kafu, promenjive atmosferske prilike, ali i sloboda u svemu i neograničenja kako u mislima, tako u srcu. Ukoliko želite da napravite neko dobro delo, poklonite nešto onima kojima je to veoma potrebno – danas je posebno pozitivan dan da nekog usrećite.

” Danas će biti lepo svima onima koji ne traže mnogo.”

Dušan Radovic

Danas će hrabrost i spasenju i podršci drugih biti veoma izražen. Idealno vreme za aktiviranje novih hobija, skrivenih talenata, otvaranje firme, ulazak u rizike, ali interesovanje za neke druge kulture i ljude.

Od 16h Mesec će biti na zvezdi Armus u sazvežđu Jarca na 12, 44 stepenu Vodolije i donosi posebno dobre vizije. Ipak treba obratiti pažnju jer ovo vreme može doneti neomiljenost i nepristupačne odnose sa okruženjem, stanje kritike i opšte nervoze, ali i pojačanih svadja.

Mlad Mesec po našem vremenu kao jedna od boljih mesečevih ciklusa nastupa u 22: 04. Mesec i Sunce će biti u konjukciji a pridružuje se im se i Merkur koji u srećnom aspektu sa Jupiterom donosi dobre vesti, promene i optimizam. Mesec i Sunce će boraviti u blizini zvezde Alnair iz sazvežđa Ždral koja donosi nov život ili svetlo koje tražite. Tu nam je i blizu do ponoći i zvezda Rotanev na 16, 20 stepenu Vodolije  iz sazvežđa Delfina koja posebno donosi veselost, pokret, dobro raspoloženje, sreću preko grupa, društvenih mreža, putovanja, ali pre svega period duhovne zaštite i regeneracije.

Ovo je odlično vreme za promenu navika i da svoje ideje prezentujete i stavite u prvi plan, u opštem interesu i drugih. Odlično vreme za promocije, nagle izlaske, ponude. Posebno srećno za nauku, astrologiju, psihologiju, otvorene razgovore o stvarima o kojima niste želeli ili niste spremni da razgovarate. Ukoliko ste duže vreme unazad prolazili kroz period patnje, tuge ili mislite da nemate rešenje, nebo može poslati poruku da je sada vreme da se ti problemi reše. Posebno pozitivan period za veće promene na polju fizičkog izgleda, kao i primanja u svoj život novih osoba. Moguće nagle emotivne veze prepune strasti i neobjašnjivih okolnosti. Vodolija je i znak pokreta, demonstracija, savremenih stvari, moderne filozofije.

Posebno srećno vreme da upoznate više sebe i pokrenete nešto što ste uvek imali ali niste imali hrabrosti da to uradite. Jako srećno vreme za sportska takmičenja, turnire. Dobro vreme za ortakluk i dodatne poslove. Srećno : – ))

# newmoon# mlad mesec u vodoliji# februar# budi se život te čeka#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.