https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 5.02.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/women-3428553_1280.png

Dobar dan, u fazi smo Mladog Meseca, a Mesec kroz ceo dan prolaziće znakom Vodolije, najmladjim znakom u Zodijaku, znaku koji je veoma brz, pokretan, okrenut budućnosti i izuzetnim transformacijama.

Ako ste od juče osetili izvesno budjenje i želju za promenama, verujte da danas možete nastaviti sa pokretom ka novim stvarima. Pošto je Vodolija znak ljudskih prava i čovečnosti – najveći akcenat je na tome.

Ipak, Mesec kao naša duša, naš rast ima ulogu da nam pokrene nešto što smo duboko zatvorili u sebi da niko ne vidi i ne zna. Da nam otvori one pore i čakre našeg najdubljeg i najintimnije od čega se stidimo.

Da nam pokaže da danas ništa nije sramota, i da smo vredni sebe i drugih. Odličan dan za druženja, upoznavanje novih mesta, ljudi, hobije, okrenutost društvenim mrežama i internetu. Astrologija je ovih dana u velikom interesovanju, a takodje i psihologija, kao i sve vrste nauka koje mogu pomoći razumevanjem drugih. Ako ste spremni za velike izazove i rizike  ovo je pravo vreme za vas.

Ako ste spremni da se suočite sa strahovima – imaćete i mogućnost da oslobodite ratnika u sebi posebno što nas se Mars sve više približava Uranu u znaku Ovna. Po prvi put posle dužeg vremena možete osećati da želite da budete iskreni sa sobom i napravite promene koje se drugima neće svideti, ali ćete vi po prvi put posle dužeg vremena biti spokojni i zadovoljni sobom. Manja osetljivost vena, nervnog sistema, kolena može biti u porastu.

“ Volim naglo zagnjurivanje u neki nеpoznati život; to je rečenica čuvena u letu.”
Andre Maurois

1:25 am : Mesec na zvezdi  Sualocin iz sazvežđa Delfin na 17,23 stepenu Vodolije pojačava usamljenost i manje lične krize. Ipak, dobro vreme za rad, učenje, donosi dobre namere drugih i jaču emotivnu potrebu za slobodom. Moguć pojačan hronični umor i problemi sa kostima.

3:36 am : Mesec u Vodoliji u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu na 18,27 stepenu: donosi vreme blagostanja i srećnih ličnih mogućnosti. Periood regeneracije i dobrog punjenja baterija, ali jakih i istinitih snova. U porastu mašta pa dobro za stvaralački rad. Dobro vreme za putovanja, nekretnine, povećanje prihoda. Zaštita.

8:12 am : Mesec i Merkur u konjukciji kroz znak Vodolije na 20, 44 stepenu u blizini zvezde Kastra donose neočekivane novosti, nagli pokret, mogućnost promene planova, važne telefonske pozive. Mogućnost jake veze sa rodjacima, kao i nekog vida popularnosti kroz polje okruženja. Dobro za potpisivanje papira, pravne i uslužne poslove, trgovinu, uvoz, ivod, distribuciju, učenje stranih jezika. Dobro vreme za sticanje novih  prijatelja. Ipak, zvezda Kastra donosi dosta ljubomore pa se treba čuvati !

10:10 am : Mesec na zvezdi Našira na 21, 47 stepenu iz sazvežđa Jarca donosi više samopouzdanja, ali pre svega da se može rešiti nešto što vas posebno opterećuje.Posebno dobro vreme za pravne poslove.

13:00 Mesec na zvezdi Kitalfa na 23, 06 stepenu Vodolije donosi zadovoljstvo, mir, odlično vreme za timske aktivnosti, sport, sticanje novih prijatelja.Dobro vreme za sve oni koji se bave poslovima vezanim za saobraćaj i turizam. Tu je i zvezda Sadalsuud na 23, 24 stepenu koja posebno donosi povećano vreme rizika i naglih vremenskih prilika. Ipak u ovo vreme treba izbegavati rizike bilo koje vrste jer su moguće neprijatne situacije u vidu sramote. Posebno osetljivo vreme, jer su mogući ljubavni rastanci.

14: 01 : Mesec na zvezdi Deneb na 23, 33 stepenu Vodolije može doneti destrukciju, tugu, lomove.Dobro je u ovo vreme donositi sporije odluke i da se dobro razmisli o svemu ! Ova zvezda je usko povezana sa zvezdom Našira i ipak donosi zaštitu preko prijatelja. Loše vreme za sudske odluke, emotivno velike oscilacije. U osetljivosti kardiovaskularni bolesnici !

14: 50 : Mesec u Vodoliji u sekstilu sa Marsom u Ovnu na 24 stepenu donosi odlično vreme za akciju, poslovne preokrete, sport, vreme budjenja i snalažljivosti. Posebno dobro vreme za teže fizičke poslove i ambicije. Na emotivnom nivou moguća nagla strast i pokret.

Oko ponoći i ulaska u 6.02 Mesec će imati i sekstil sa Uranom u Ovnu i može doneti dosta iznenadjenja, srećnih neočekivanih okolnosti, dobro za preporuke, slanje poslova preko interneta ili važnih ponuda i upoznavanja preko kompjutera. Povoljno vreme za putovanja i rad. Mogućnost dobre energije i transformacija na ličnom nivou.

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.