https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune 9.01. ( Pomračenje uma)

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/01/pair-3943478_1280.jpg

Mrak na sve strane. Osluškujem, posmatram i pravim ograde puštajući da one koji traže “spas” nadju na nekom drugom mestu. Ja nisam izabrana da budem svakom na usluzi. Posmatrajući ljude primećujem sve veći očaj i prepuštanje, razmaženost pri svakom malom problemu. Niko nikog ne sluša, svako tera na svoju vodenicu. Globalni mrak praćen i približavanjem egzaktne konjukcije Saturna i Plutona na snazi u nedelju. Osećaj ključanja.Prebacivanja krivice na druge, udaljenosti od svojih mana, niko nema vremena da se bavi svojim problemima, lakše je prebaciti lopticu na druge. Ko je kriv, pa svi samo ne ja?

Vreme pred Pomračenje Meseca prilično je mutno i maglovito. Nekako je bolje ovih dana malo biti sam sa sobom ili onima koji razumeju nas kao duše, šta osećamo tako što je dovoljno da nas samo pogledaju i razumeju poruke bez prevelikih opravdanja i objašnjenja. Danas će nam znaćiti podrška, nežnost, ali ne od bilo koga, samo od onih koje osećamo bliskim sebi, svojoj duši. Egoizam i nakaradnost u priličnoj širini. Nek Bog pomogne ludacima.Perverznjaci po Fb švrljaju i besne.Mogu zamisliti tek kako je u spoljnom svetu..

Mnogima se mrači, od iscrpljenosti, čekanja, prevelikih očekivanja. U toj potrazi zaboravljaju sami sebe, svoje zdravlje, ono što sami poseduju u sebi i koliko su oni nosioci svoje sudbine. Ne zaboravite sebe, ne očekujte previše od drugih, ne idite linijom manjeg otpora, oslonite se na sebe i trudite da budete prijatelji sebi – jeste poruka pred prvo Pomračenje Meseca koje prilično drma već kardinalce( Ovan, Rak puta 5, Vage i Jarčeve).

Neko huktanje I OLUJA u univerzumu kao da sve emocije treba da eksplodiraju i da dodje do ponovnog radjanja. Emocije danas posebno ranjive, zbog ulaska Meseca u svoj dom, prilično osetljiv, nežan  znak Rak od 9:44am. Mesec se puni da bi kulminaciju baš imao sutra od 20:20 pri prvoj Lunarnoj Eklipsi i osećali u narednih 4 dana baš intezivno..

Osećaj mi govori da trebamo posebno ovih dana da budemo oprezniji sa svojom energijom, emocijama i da pokušamo da imamo kontrolu, ali da nateramo sebe da se izolujemo od svega što može da nam šteti. A energija je takva da najmanje sitnice mogu da nas uzdrmaju. Dom u narednih 2,5 dana ipak može biti utočište od loših vesti, energije i ljudi.Držite se proverenih stvari.Držite se svoje snage i onoga što može da vas smiri, ukoliko osećate ovaj tranzit.

Kada je Mesec u Raku itekako dolazi do pojačane senzitivnosti, preosetljivosti, posebnoj osetljivosti u predelu stomaka, grudi, materice. Mesec će danas biti u praznom hodu  sve do 15:20 pa sve može biti usporenije, osetljivije, sa pojačanim suzama i promenama raspoloženja. Ipak,  ono što može da nam ide na ruku je intuicija, telepatija i povezanost. Ko veruje u andjele, oni su upravo sada tu da nas zaštite od svega. Pogled u nebo i zamišljanje želja, itekako može imati put do ostvarenja… Ono što mora da se desi, desiće se, ali manje bolno ako se sami suočite sa tim što trenutno treba da rešite…

 

” Moja prva misao ujutro je, hvala ti za još jedan dan.”
Karon Waddell

Ono što nam danas može pomoći je sekstil Meseca u znaku Raka i Rx Urana u Biku od 14:24  koji može doneti potpuno promenu energije i neke neočekivane srećne okolnosti. U porastu nagla rešenja, smeh, vedrina, pozitivne promene preko finansijskog polja. U porastu jaka okrenutost prošlosti, neka nostalgija za prethodnim vremenima, ali dobro spajanje prošlosti( onog stečenog i naučenog) sa onim što dolazi( budućnost). Dobro za ideje i realizaciju nekih sitnijih poslova. Kontakt sa dragim osobama koje ste voleli mogu vam doneti sreću, kao i okrenutost humanitarnim poslovima. Jake vizije, predosećaji koje treba pratiti. Ovo je i vreme opraštanja i čišćenja samo kroz samoanalizu onog što je bilo. Ostavite bes i gorčinu po strani i razmislite šta zapravo trebate promeniti na sebi, kod sebe , u sebi…

Dok Mesec prolazi znakom Raka mogućnost nesigurnosti, strahova, pojačane nervoze i prepuštanja. Ipak, itekako najveća unutrašnja snaga i zaštitnička energija ovog Meseca to može promeniti načinom da se smirite i pokrenete najbolje iz sebe Srećno!

# currentmood# mesec u raku# pred lunarnu eklipsu# lara fabian# dnevna doza lune

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.