https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza LuneJupiter u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/02/yoga-1313115_1280.jpg

Pre neki dan sam upoznala jednu divnu devojku koja me je očarala duhovnošću, ljubavlju, onom čistom od kojih se stvaraju žmarci i suze, i u glavima mi je rečenica ” Ja se svake noći molim za one koje volim, za sve ljude, za ceo svet, za ceo univerzum”. Wow, kako je to lepo čuti u ovo sumorno vreme, kada nemamo snage i energije da se bavimo soboom, a kamoli da se pomolimo za druge. Bravooo, amin.

Danas nam je na snazi upravo aspekt koji me je podsetio na ovu muzu današnje dnevne doze Lune uz francuski poljubac Lady Gage  aspekt Jupitera i Neptuna. Prvo što treba da vam kažem da se ovaj alternativni aspekt pojavljuje na svakih 4 i 9 godina, na snazi je bio 29.10.2007, ali i 8.06.2011. Ove godine će nam se čak aktivirati tri puta  i to 27.07. kao i 14.10.2020.

Iako su pred nama odredjeni teži aspekti na nebu koji nam ne idu baš na ruku, upravo ovaj aspekt ima poruku: Veruj i nebo će ti se pokloniti i nebo će te videti”. Idealizam intuitivne planete Neptun sa racionalnim i strogim , ali krajnje dostojanstvenim i širokim Jupiterom u kardinalnom znaku Jarca donose olakšanja i blagoslov, za one čiste, moralne, tradicionalne, zaljubljenike u nebo, romantičare i profesionalce, ali i sve one koji dobrim mislima pomažu svima.

 ” To je život.
Ništa nije lako i ništa nije nemoguće.”
Giuseppe Donadei

Dajte donaciju ili pomozite onima koji nemaju. Osluškujte svoje srce i nadjite mu ton. Samoisceljujte se ljubavlju i dobrotom prema drugima. Zaboravite, opraštajte. Idite ka svojim ciljevima tako što ćete verovati sebi i svojim instiktima. Slušajte muziku koju obožavate i koja u vama pokreće ljubav, adrenalin, strast i pokret. Ako tugujete, nemojte to radite sami. Verujte sebi. Pomolite se za ceo svet, za zdravlje svih. Oni koji trenutno ulaze ili obnavljaju vaš odnos mogu biti jako važni za vas, kao i svi oni koji žele da dopru do vas. Vaš pozitivan stav i optimizam u ovoj surovoj realnosti univerzum nagradjuje, znaćete kad i zašto i zbog čega. Ne postavljajte suvišna pitanja, prepustite se. Trčite za Suncem, jer ono je vaša energija, zaspite uz Mesec jer on je vaša noćna aura i zaštitnica.

Pokažite svetu da ne morate biti kao svi. Radujte se svakom novom koraku ili promeni.Poštujte starije i sve one koji su vam ostavili prostor da ih nasledite. Ako je i svet oko vas, ostanite velikodušni i punog srca. Tu je uvek zdravlje i poruka ovog aspekta.

Duhovno inspirisana delim sa vama ljubav. Ljubav što smo se upoznali i što ste deo mog svemira. Kako stoji vaš svemir?

Nemojte se iznenaditi da uoči i tokom ovih dana puno maštamo, fantaziramo, ali ništa nije nemoguće. Mislima možemo dovesti sebe da se vratimo i tamo gde zapravo pripadamo. Predivan aspekt za umetnost, talentovane i sve one koji čekaju svoju priliku.

Ovaj aspekt podstiče da kažete sebi ” Da želim to za sebe, želim da uživam u onom što imam”.

Odlično vreme za mnoge od vas za lični i profesionalni rast, ali i materijalne poklone. Ali duhovnost je trenutno ono što nam treba. Oslobadjanje od predrasuda, poštovanje sebe, ali izuzetna saosećajnost prema drugima.

Posebno možete biti okrenuti veri, svojoj religiji, Bogu, univerzumu i zvezdama. Meditirajte i pokušajte da smirite misli. Znam, Merkur vam smeta, ali znajte da i vi imate rešenje za njega, on samo traži malo više nežnosti i pažnje, i traži da volite svoj um, da malo usporite i vidite svet oko sebe.

Mnogi pod ovim aspektom mogu pokalanjati i izolovati se od svega materijalnog, ali tražiti idealno mesto za sebe.

Pred nama je krajnje živopisna energija, puna boja, slike, tonova, mašte, ljubavi, koju samo vi možete prepoznati, svako na svoj način. I verujte mi, ništa nije nemoguće. Samo pokušajte da na stvari gledate malo šire….

Današnji aspekti:

Mesec u znaku Jarca do 20:45 kada ulazi u vazdušni znak Vodoliju , koji ima energiju promene i budjenja, ali potrebe za nečim novim. Mesec će oko ponoći biti u praznom hodu, pa obratite pažnju na uredjaje/ internet! Večernji časovi ipak intezivniji i dinamičniji, iako možemo u većem delu dana imati osećaj da sve ide sporo, sa čekanjem.

Do tad, Mesec u snažnoj konjukciji sa Plutonom od 9am donosi vreme kada je potrebno raditi na oslobadjanju svih bolova i izbaciti ih na površinu. Pre nama je vreme snažnih emocija, ali kontradiktornosti, ali dobro vreme za profesionalni razvoj. Iako stvari mogu ići sporo, vi možete biti pokretač svojih promena danas.

15:19: Mesec u konjukciji sa Saturnom nosi vreme prolazne brige, tuge, neraspoloženja, ali veće odgovornosti i obaveza. Veća briga za starije. Neka zaledjena osećanja i osećaj zablude ili stajanja u mestu.

Ipak današnji kontakt Jupitera i Neptuna može upiti sve vaše bolove i pokrenuti u vama unutrašnju radost.

 

# currentmood# la vieen rose# jupiter se raduje neptunu# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

 

 

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019. All Right Reserved by Astroluna.rs.