https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Mlad Mesec u Škorpiji – 28.10.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/portrait-4572313_1280-1280x854.jpg

Otvaranje rana prošlosti duboko sakrivenih negde iza brda. Potraga za  novim životom . Regeneracija fizičkog bola.Otkrivanje novog Ja.Izlazak iz tunela prošlosti i svetlost novog neba.Ne plašim se, spremna sam za nov život.Beogradsko sunce mi je dalo injekciju sadašnjosti. Sve je tu što treba da bude, baš onako kako sada izgleda.Suze i molitve zajedno zagrlile su moje lice na praznik Svete Petke .Rekonekcija vraćanja na Danteov kulturni trag.Raširene ruke i otvoreno srce – I was here…

„Većina ljudi kao svoj terapijski cilj poželi sreću, a ipak mi se čini da mali broj njih zna da će do toga doći tek kada pošteno odtuguje.“
Renata Senić

Pred nama je veoma interesantan, ali turbulentan Mlad Mesec u znaku Škorpije po lokalnom vremenu u 4:38 am, Mesec i Sunce će se naći na 4,24 stepenu Škorpije, stepenu isceljenja, istraživanja i obnove karmičkih sećanja i posebne povezanosti sa genetikom. Zanimljivo je da se ovaj Mlad Mesec tačno dešava nasuprot( u opoziciji sa Rx Uranom u Biku) zajedno sa fiksnom zvezdom  Sirma koja donosi jaku potrebu za odgovornošću, ali na generalnom nivou može doneti povećanje zemljotresa, naglih padova i neočekivanih okolnosti. Iako je New Moon pozitivan za nov početak, ovog meseca je obnova sebe, regeneracija sebe, traženja sebe i odgovora na to zašto nam se nešto dešava, više je duhovni Mlad Mesec koji obnavlja snagu i donosi unutrašnju hrabrost da u tom istrajemo.

Ovaj Mlad Mesec može da nam donese dosta jaku, ali senzibilnost po pitanju dodira, stomaka, ali i ličnog izgleda. Dobar posebno za osobe koje se bave okultizmom, menadzerskim poslovima, medicinom i svim vidovima pomoći.Svakako, kada je Mesec u Škorpiji pojačava tanajstvenost, nepoverenje, sumnje, ali jaku strast. Dispozitor Mars  u prilično opterećujem aspektu sa Plutonom, Saturnom i Mesečevim čvorovima jeste na ” meti” nerazumevanja koja mogu u ovo vreme biti pojačana kroz partnerske odnose, ali i doneti preporuku da morate pronaći balans izmedju svog tela, želja u odnosu na druge.

Uran u blizini Šeraton posebno podstiče nevolje, neprijatna iznenadjenja, isključivu i brzu energiju, pa je danas posebna preporuka da razmislite o svojim odlukama, reakcijama i osećanjima s obzirom da ćemo ovaj aspekt imati na snazi od 9:16 am opozicije Sunca i Rx Urana, ali i Meseca od 5:00 am kada može dolaziti do pojačanih nemira, jakih i nemirnih snova, fikcije i vraćanja na stare rane, ali i uznemirenja. U povećanju osetljivost genitalija, bubrega, stomaka koje mogu registrovati emocije koje su posebno pod jakim uticajem ovog New Moona.

Zimsko računanje vremena i jedna sasvim drugačija energija u vazduhu. Skupljene emocije, strahovi i reakcije sada nalaze prostor i mapu da izadju napolje. Ipak i zbog uticaja fiksne zvezde Sirma i mogućnost da oprostite i nastavite dalje, da radite na osećaju krivice i odgovornosti za koju zapravo niste zaslužni. Uzmite krila Zmaja i pronadjite svoj put pod zvezdama….

Ne mozemo zanemariti činjenicu da Škorpija je znak bola, ali znak i regeneracije koja preživljava uvek i u svakoj situaciji. Ali ovaj Mlad Mesec nas suočava da više ne ” ratujemo” sami sa sobom i ne tražimo odgovore, jer će oni doći kad najmanje očekujemo. Na generalnom nivou, ima mogućnosti da dolazi do porasta epidemija i nesreća. U ovo vreme je posebno važno prazniti osećanja i krenuti od pozitivne nule, ali razgovarati o problemima koji dugo stoje.Slušanje sopstvenog osećaja i nekakvog vida mudrosti jeste ono čemu trebate težiti kroz svoj lični napredak.

Ne žurite, ne brzajte, pustite da vreme odradi svoje. Mlad Mesec iako u padu, u znaku Škorpije, ali pod dosta napornim aspektima Urana i Marsa svakako donosi vreme bacanja maski i otvaranja nekih novih pora i suočavanja sa bolovima prošlosti. U porastu jake fizičke želje i potreba za seksom, ljubavlju.Ne gajiti ljubomoru i tvrdoglavost, jer se može završiti na vašu štetu!

Imaćete utisak da ste zapravo sad spremniji na neke odluke koje bi pre nekoliko meseci ili godina donele rečenicu“ ne ne“. Ovo je vreme i otkrivanja tajni, jako vreme za duhovnost i molitve, ali profesionalne izazove. Osećanja idu od velike naklonosti do velikog otpora.Na vama će biti odluka dal želite da idete nazad ili napred.Neka čuda će se dešavati u vama i oko vas, ako ih osetite, nemojte se plašiti, ovaj Mesec donosi emocionalnu hrabrost, ali pažnju usmerenu na jak svoj unutrašnji osećaj.Možda će se pojaviti i osećaj da vas nešto čuva( „ neka dobra vila“) ili dobar duhovnik koji će vam ispuniti dugogodišnje želje, zatvorite oči i zamislite…

Kontakt sa onima koji nisu pored vas ili nisu fizički tu, mogu imati posebno poruke preko snova i nekog svog osećanja čuvanja.Biće dosta poruka, ali poruka koje ćete individualno osetiti i prepoznati. U ovo vreme je dobro gajiti strpljenje posebno kad su prijatelji u pitanju, a posebna opreznost se preporučuje u razgovorima kroz finansije, jer one mogu biti glavni krivci za mnoge probleme.

U porastu su povrede, ali nažalost i samoubistva kojih je u poslednje vreme dosta bilo.Ipak, dobro vreme za neka važna emotivna prepoznavanja( mesta, ljudi), ali i dobijanje nasledjivanja, povećanje finansija i dobro vreme za nekretnine. Ljubav može biti veliki izazov i samo veze datirane na jakoj fizičkoj privlačnosti u ovo vreme mogu biti u centru dešavanja. Neće biti neobične avanture vezane za stare i bivše ljubavi, kao i naprasni ljubavni dogadjaji koji mogu završiti strasno i neće biti vremena da se razmišlja o tome šta će biti sutra.Odlično vreme za učenje, jaka saznanja,fantastične nove ideje nastale od jakih emotivnih reakcija, bola i osećanja, dok nešto lošije za avio saobraćaj, vojne objekte,kao i obnovu nečeg starog.

Nekako vreme generalno gde tuga prelazi u radost, gde pasivnost pokreće oživljavanje, ali na vama je da prepoznate šta je vašoj duši i telu sada potrebno.Da li ste spremni da zavolite sebe u pravom smislu reči? Koliko god nebo nosi i iskušenja, možda će ona zapravo najaviti nov početak,zato pratite i  osluškujte vreme koje pred vama.

Od 22:20: Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Saturnom u Jarcu – posebno podstiče mudrost, strpljenje, poverenje, dobru organizaciju i osećaj stabilnosti.

Od 23:53: Mesec u Škorpiji u trigonu sa Rx Neptunom u Ribama – posebno donosi vreme mašte, jake vizije, intuicije, posebne povezanosti sa drugima, ali divno vreme da se regenerišete ili radite stvari koje vam prijaju. Vreme inspiracije i važnih ličnih učenja. Telepatije, ozdravljenja, humanosti, zaljubljenosti, važnih poruka.

# newmoon in scorpio# currentmood# larafabian# astroluna#

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.