https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

U susret Škorpijama – 23.10.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/giphy-1-2.gif

Škorpija, jedini znak koga se ostali plaše. Dal zbog urodjenog seksipila,harizmatične magičnosti ili istraživačkog unutrašnjeg instikta ili osećaja da pred sobom imate odličnog prijatelja, ali još goreg protivnika, rećiće vam samo oni koji su iskusili ono nešto važno sa ovim znakom. Opasan pogled i komplikovana osećanja,sarkazam na lažni glamur, ali lakše prihvatanje realnog, skromnog, pa i jeftinog, samo da je realno, ali dečačko sakriveno srce. Jaki snovi i predosećanja, intezivna osećanja, ali adrenalin koji radi. Život kao raj ili pakao. Ništa se ne zaboravlja, čak naprotiv kako vreme ide, prolazi u ogromnu gorčinu.Ipak ,uči se zrelo na svakom iskustvu.Sve nešto ili, je belo ili crno.

Može lepo, ali može i bezobrazno, zavisi od okolnosti, ali i sagovornika. Ljubav je borba za sebe.Ništa jednostavno, ali Škorpije znaju da to nekako treba da bude i njihovo normalno stanje.Uvek spremni za najteže zadatke, tada i dolaze do najboljeg izražaja.Plene ogromnom fizičkom privlačnošću, ne žele da se dopadnu drugima, ali vole kad im je zadovoljen neki djavolji unutrašnji ego odavno sakriven.Uvek dolaze do pravde.Obožavaju mutnjavinu, jer su policajci u duši. Osećaju na prvi kontakt s kim imaju posla.Osete ili ne osete, nemaju sredinu.Iako privlače i odredjenom odbojnošću, onaj manji krug ljudi koji ima prilike da ih zapravo potpuno upozna, pred sobom ima najranjiviju i najemotivnije biće pred sobom.Radoznalost ih mami ka sakrivenom, odvojenom, perverznom,dalekom mestu gde se najbolje osećaju i gde vode sve one za koje se bore.Ne trpe ograničenje, protokole i prejake formalnosti. Posmatraju svoj svet realnim „fucking „očima i nemaju želju da se ikom dodvoraju.Veruju u dobro posle pada.Veruju da će i drugi „ skapirati“ ono što su oni zaključili prethodnih niz godina.Nisu rodjeni za političare, ali jesu za sportiste, lekare, psihologe,policajce planete, detektive koje su uvek na kraju zaljube u neku izgubljenu lepoticu, ali i model koja je naučila borilačke veštine usled teških okolnosti.Itekako, znaju da budu opasni mazohisti uz obavezan boemski šarm, pa pate i mesecima.

Ipak, itekako preživljavaju i najgore i uvek, baš uvek, nalaze kompas i regenerišu kad drugi najmanju očekuju od njih, važno je da oni očekuju od sebe svašta pa i to da posle dugog lutanja uvedu temeljnu samodisciplinu koju vidjate samo u Legiji Stranaca.Čuvaju svoje, vole nepoznato, bitna su i neobična iskustva, veruju u sudbinu, ali i u Boga, svesni da ih je on sačuvao raznih gluposti u mladosti.Uporni su i kad sve propada.Devojke i žene kao Nikite.Hrabre do ludila.. Izuzetno su emotivni, požrtvovani, ali i strogi prijatelji koji će vam zapaliti“ mentalni šamar“ da vas probude i da vam na taj način pokažu da su uz vas i da vas štite nekim svojim oklopom ne želeći da propadnete.U nekim situacijama bolji za druge, nego za sebe, ali s godinama okrenutiji nemenjanju svojih navika, pa malko i sebičniji. Škorpija jedini znak koga se ostali plaše. A ona bez emocija vene, ona je gladna emocija i luda za ljubavlju jer je to održava. Da li se drugi plaše da ne mogu podneti toliki teret njenih želja?

Škorpija je osmi astrološki znak koji spada u grupu fiksnih znakova, vrlo flegmatičnog temperamenta.Ovo je vrlo pasivan, ženski znak , elementa vode. Njeni vladari su Mars -bog rata i Pluton – bog pakla. Škorpija je znak koji obožava pikatnu hranu, poseduje jednu harizmatičnu i magičnu energiju i ne plaši se baš ničega. Poseduje izuzetno snažne i duboke emocije i nije je lako upoznati.To i jeste složen znak u kojem se susreću život i smrt. Zato se za ovaj znak smatra da jako voli mistiku, ali često može sanjati ili odlično komunicirati sa mrtvima. Njena podsvest je intezivna, rodjena za revolucije,a osobe ovog znaka poseduju urodjenu oštroumnost i pokazuju izuzetnu hrabrost – kad je najgore.

Život jedne Škorpije mora varirati izmedju iskušenja, izazova i teških situacija( na koje je ovaj znak uvek nekako i pripremljen rodjenjem), posle kojih izlazi samo jači.Posebno je važno da ovaj znak sluša svoje podsvesno Ja i prati svoje unutrašnje instikte, jer tako može izbeći veća nezadovoljstva i razočarenja.Škorpija inače ne poznaje granice, u svemu preteruje, veliki je hedonista.Za nju je seks od velikog značaja, ali predstavlja njen oporavak. Zna da bude netoleratna i provokativna posebno kad oseti nepravdu, takodje i vrlo cinična, a inače humor Škorpije mora biti bodljikav ali intelektualan. Prave Škorpije često mrze ceremonije, dočeke Novih godina, venčanja i sve formalnosti.Prosto im je to dosadno.One žive u svom svetu, gde kad nekog prime, žele da ta osoba ostane stalno tu.

Škorpija ima jaku potrebu za intimnošću, uvek joj je potrebno vreme da obnovi energiju uz lekcije koje je dobila da bi nastavila dalje.Veoma joj je važna lojalnost i očekuje jako puno od emotivnih odnosa.Ona prosto mora da oseti i bol –da bi prepoznala dalju pravu mogućnost.U periodu zaljubljivanja može biti opsesivno povezana sa osobom koja joj se dopada I nezaustavljiva u emociji koja joj se trenutno dešava.Često je sklona da naglo započne vezu koja mora imati pečat neke dramatike, euforije, ali da je vrlo patetično i odbaci ili prekine.

Sunce menja znak i od danas od 19:21 ulazi u znak Škorpije. Pred nama je energija velikih transformacija, borbe, ali i nova Solarna Godina za sve Škorpije koja donosi velike promene na emotivno -partnerskom odnosu, velike emotivne izazove, ali prilicno dobru godinu za poslovna ostvarenja, proširenje i povećanje položaja, ali godinu koja je idealna za učenje, selidbe i putovanja. Ovo može biti snažna godina sa puno izazova, posebno u periodu rodjendana, ali u periodu kraja zime i početka jeseni, ali godina u kojoj Škorpije očekuju posebno velike transformacije. Srećno!

28.11. baš u vreme Mladog Meseca( vreme tranzita 9:16 am): Sunce u znaku Škorpije napraviće opoziciju sa Rx Uranom u Biku i pred nama je energija neočekivanih dešavanja, pojačanog stresa, ali i velikih promena na ličnom nivou. Isključiva, nekontrolisana prepuna adrenalina, ali i velikih uzbudjenja i potrebe da se menjate, ali pokrećete nešto novo biće na snazi. U ovo vreme mogući nagle loše prilike/ ali prilična provokativna energija od uzbudjenja, euforije do nedostatka strpljenja i nekakvog šoka. Puno izazova, iz kojih možemo izaći promenjeni.

8.11.( 18:07) : Sunce u Škorpiji u sekstilu sa Saturnom u Jarcu donosi jednu mirniju, strpljiviju i mudru energiju. Odlično vreme za organizaciju i obnovu planova koji stoje dugo. Mudrost koju možemo uzimati od starijih. Vreme kada se mogu poklopiti kockice i kada možemo i trezvenije, ali temeljnije isplanirati sve akcije. Iako ne toliko optimistično, ipak vreme trezvenije energije i parole” ono što se zacrta – to se i kreće u realizaciju”. Vreme dobrog autoriteta i odlično usvojenih lekcija. Vreme i kada možemo naučiti nešto što nam je nedostajalo. Poverenje.

8.11.( 18:58):  Sunce u Škorpiji u trigonu sa Rx Neptunom u Ribama donosi jednu romantičnu snagu i maštu.Treba pratiti svoje instikte, intuiciju, vizije, odlično vreme za neobične susrete, upoznavanja,muziku, ples, ali i period neke lične nadogradnje. Pozitivno vreme za fotografiju, glumu, medicinu, ali i proslave. Na ličnom nivou unutrašnja snaga i jake emocije mogu doneti vreme inspiracije. Sklonost idealizaciji, ali neobičnim konekcijama sa drugima.

11.11.( 16:23): Sunce u konjukciji( kazimi) sa retrogradnim Merkurom kroz znak Škorpije: Izuzetna sklonost istraživačkom radu i jakoj potrebi za dolaskom do istine Mentalna inspiracija i prodornost, čak da se pokrenu neke ideje koje stoje ” ispod površine”. Pojačane sumnje, nepoverenje, ali emocionalno duboko povezivanje. Verujte sebi. Pokrenite i neke mentalne izazove, pobedite sebe nekim težim zadatkom, dajte svoju reč. Poteškoće mogu biti prisutne kroz odnose sa okruženjem, ali i saobraćaju, papirologiji, ali i obećanjima.

13.11.( 18:58): Sunce u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu: Izuzetna harizmatičnost i jaka volja. Dobar autoritet i držanje svojih stavova. Može se učinit nemoguće, naći odlično rešenje u nekoj i dramatičnoj situaciji. Jaka sklonost spijunaži koja je posebno pojačana tokom ovog meseca. Vreme jakih fizičkih kontakta, ali i energije povezivanja na dubljem nivou. Dobro vreme za karijeru, sport, ali i poslovne promene. Sklonost lakom dolasku do istine.

Sunce ulazi u znak Strelac 22.11. u 16h .Do tada imamo energiju borbene i emotivne Škorpije koja nam nosi vreme i izazova, ali ipak i vreme adekvatnih transformacija. Na vama je da to prepoznate.Srećan rodjendan Škorpije:-))

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.