https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 10-16.10.2022.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/10/cd79d085c3e368d798ea050faedcc64b.jpg

Nedelju počinjemo pod uticajem Punog Meseca koji će od ponedeljka ipak imati snažne, aktivne i krajnje dinamične aspekte, pa bi bilo odlično da se nedelja krene malo ambicioznije u završetku ili početku novih poslova.  Prvi dan ove nedelje donosi odlično vreme za vežbanje, pokret, učenje, i samoinicijativu. Popodnevni časovi mogu doneti malo jači pritisak i sklonost povećanju svadja i problemima sa autoritetima, dok večernji časovi nose prelazak Meseca u znak Bik pa mirniju noć.

11.10. imamo ponovni prelazak Merkura kroz vazdušni znak Vage. Merkur je krenuo direktno nalazi se u zadnjoj senci do 16.10. Porast društvenih odnosa, tolerancije, pravljenja kompromisa, povoljnijih aspekata kroz kupovine, dogovore i stupanje u brak/ partnersko ortačke odnose može biti važan. Merkur će boraviti u znaku Vage do 29.10. Njegov uticaj uz dispozita Veneru u znaku Vage može doneti okrenutost lepoti, ulepšavanju, ljubavi, ali i okrenutosit istini. Izlasci i sklonost potvrdi drugih veoma značajan.

Sunce će se istog dana naći u ikonjukciji sa planetom Uranom koja je retrogradna. To može doneti jaču potrebu za kreativnim izražavanjem, ali slobodom u profesionalnom životu. Ovaj uticak može doneti povećanje stresa i nekakvog vida aneksioznosti do četvrtka. Pokušajte da budete malo fleksibilniji i da ne primate stvari lično!

12.10. može biti posebno zanimljiv zbog trigona izmedju Rx Saturna iz znaka Vodolije i Sunca iz znaka Vage. Odličan aspekt za rešavanje nekog teškog problema koji stoji duze. Ozbiljnost, odgovornsot, smirenost, upornost. Odlično vreme da se fokusirate na dugotrajne ciljeve ili nešto što će vam doneti smirenje.Olično vreme za karijeru, kao i kontakte sa osobama koje su vezane za zakon. Dobro za obrazovanje ili dobijanje licenci ili diploma.

Istog dana imaćemo i kvadrat izmedju planete Mars i planete Neptun koja može uticati na fizički umor, konfuziju, zbunjenost i izrazitu fizičku iscrpljenost. Zato je jako važno da ne preterujete sa fizičkim aktivnostima! Opreznost sa lekovima i može postojati psihološka osetljivost i osećanje depresije i nerazumevanja. Posebni problemi na emotivnom nivou mogu biti prevelike sumnje, osećanje paranoje, ljubomore, a osobe koje prolaze teške odnose moraju se čuvati osvete! Posebno budite oprezni prema novim stvarima ili upoznavanjima, jer u povećanju mogu biti prevare/ laži, manipulacije od strane drugih!

Takodje isti dan donosi i opoziciju izmedju planete Merkur iz znaka Vage i Rx Jupitera iz znaka Ovna – preterano mentalno trošenje, prevelika očekivanja, lenjost i sklonost apatiji, preveliki optimizam koji može dovesti do pada. Prevelika preispitivanja. Pripazite na koncentraciju, a preporuka je raditi sve polako i korak po korak. Prevelika obećanja ili ambicije mogu dobvesti do pada. Može biti neprijatnih situacija ili nekih vesti koje vas se neće dopasti. Vozači opreznost!

13.10. Mesec prelazi u znak Blizance pa je pred nama ponovno veselija energija prepuna komunikacije, planova, humora i dešavanja.

14.10. Venera u znaku Vage pravi trigon sa tranzitnim Saturnom iz znaka Vodolije koji je retrogradan, pa može doneti emotivni mir, stabilnost, dobre zajedničke planove, ali i mogućnost vraćanja starih prijatelja/ ljubavi. Prijateljstva i veze koje se počinju ovog dana mogu iamti jak i pozitivan karmički značaj. Nove veze se mogu sporije razvijati, ali imati sigurnost i mir. Odličan dan za godišnjice. Ukoliko želite da neki novac ostavite po strani odličan dan za uštedu ili ekonomisanje. Možete imati mogućnost da uradite nešto što ste dugo želeli. Dobro vreme za ljubav, ali i odličan dan za primanje saveta ili dolazak do korisnih informacija.

15.10 može u jutarnjim časovima doneti konfuziju, neorganizaciju, pojačane probleme na ulicama, u saobraćaju i povećane kvarove. Medjutim, Mesec ulazi u svoj dom od 18:12 i donosi pozitivan vikend za dom, porodicu, ljubav, kontakt sa drgim ljudima, ali pojaanu sentimentalnost i sklonost naglim promenama raspoloženja. Može biti sklonosti preterivanjima, ali i oscilacijama na ljubavnom planu posebno to mogu osetiti Rakovi, Ovnovi, Strelčevi.

Nedelja, 16.10. je dan potpuno za odmor kada ako možete obustavite sve veće radove. Zbog kvadrata Meseca i Merkura ovaj dan može doneti mentalni umor, osetljivost u komunikaciji sa najbližima, ali izvesni pad energije.

Inkonjukcija Sunca i Rx Neptuna posebno može doneti unutrašnje nemire, sumnje u pozitivan ishod i strahove. Veoma je važno nedelju iskoristiti da se dobro odmorite i napunite baterije, ali da se krećete medju pozitivnim ljudima. U suprotnom mogućnost niskog samopouzdanja, manipulacija od strane okruženja. Veoma loš dan za kupovine, posete ili društvene dogadjaje.

Srećno – vaša Astro Luna

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.