https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

PUN MESEC U OVNU -9.10.2022.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/10/4ca46a6a181e435c2d663b807f027071.jpg

Ovaj vikend nam je vrlo pojačan jakim intezitetom Punog Meseca pa možemo imati sa jedne strane jednu aktivnu, nestrpljivu, dinamičnu energiju praćenu emocionalnim turbulencijama, ali i ozbiljnim budjenje s obzirom da će Full Moon biti u znaku Ovna , poznat kao Lovački , Putujući ili Krvavi Mesec.

Nedelja je rezervisana za vrlo intezivan Pun Mesec na 16 stepenu znaka Ovna koji će biti u opoziciji sa tranzitnom Venerom iz znaka Vage po našem vremenu od 22:56. Ovaj Pun Mesec osim što pokreće osetljivost i ranjivost u partnerskim odnosima, ipak ima ulogu da se okrenete sebi i nekom svom samoisceljenju posebno ako ste izašli iz nekog teškog i neizvesnog odnosa ili prošli nekakav stresan period. Samoprihvatanje ali pravljenje nekog vida kompromisa u ljubavi može biti i izazovno, a s obzirom da ovaj Pun Mesec traži da budete veoma iskreni pre svega prema sebi, moraćete se prilagoditi situaciji, jer traženje ” idealnog rešenja neće biti moguće”.
U porastu pojačane migrene, problemi sa sinusima, imunitetom, ali zbog emotivnih situacija i pad u krevet, potpuna depresija ili sklonost čas nervozi i isključivosti, čas popustljivosti. Bilo bi dobro da malo popričate sami sa sobom i budete iskreni bez ikakvog presinga, ali i uticaja drugih, jer vam potvrda treba od vašeg srca, ne od drugih.
Približavanje Sunca Veneri svakako nam donosi od ove faze do poslednje Četvrtine Meseca( 17.10.) da će nam društveni odnosi, ulepšavanje, prijatelji biti od velikog značaja. Medjutim neki emocionalni izazovi mogu biti na testu kao i mnoge veze/ brakovi. Negde ćete sebe staviti na ” terapiju” da li možete prihvatiti mane samog partnera/ partnerke ili da li možete prihvatiti mane osobe koja je pored vas.
Svakako zbog znaka Ovna u vreme Punog Meseca može biti pojačanog i dalje bračnog nasilja koje smo vidjali prilično često u poslednjih mesec dana što je razlog bila i loša komunikacija i nezrelost, ali i psihosomatski kolektivni problemi koji prilično utiču na agresivniji tip ličnosti. Toga možemo prilično imati u ovom periodu gde nažalost prilično stradaju deca. Ovog Punog Meseca mogući su i zemljotresi kojih može biti prilično na polju Koreje, Japana, Čilea, većeg područja Indonezije ali delom u centrlnom delu Evrope.
Ako ovog vikenda izlazite, možda ćete morati sniziti neke svoje standarde i prihvatiti nešto osrednje i nešto što će vas udaljiti od samoće. Porast veza u vidu neuzvraćenih emocija mogu stvoriti u vreme ovog punog meseca veliki broj patnje, pa će ljudi potezati za porocima ili skandalima. Treba dobro razmisliti o svakoj odluci i dobro brojati do 100.
Definitivno može biti ovog vikenda i strasti i skandala, ali može biti i čišćenja samog sebe od loših emocija. Sve u zavisnosti šta trenutno osećate, samo je bitno da ne pratite druge ili želite da živite kao oni, jer ne znate šta se dešava izmedju četiri zida.
Ovaj Pun Mesec mogu jače osećati posebno kardinalni znaci i to Rakovi, Ovnovi, Vage i Jarčevi. Medjutim sekstil izmedju Meseca i Rx Saturna može doneti da Rakovi i Jarčevi ipak donose razumenije odluke i ne žele da učestvuju u nečemu što ih može povrediti ili učiniti javno ranjivim, ali mogu osetiti i osobe ovih podznaka.
Pun Mesec će se odigrati u blizini zvezde Alpheratz koja generalno traži ličnu i emotivnu slobodu, dobre materijalne mogućnosti, ali i potrebu za dokazivanjem časti. Sazvežđe Andromeda može uticati da nas u ovo vreme drugi obeshrabre, zato je preporuka da važne odluke ipak donosite sami i ne tražite nikakvu potvrdu makar i od bliskih osoba jer možete nailaziti na neodobravanje. Biće jako teško deliti emocije, jer ova faza donosi i puno osećanja iskorišćavanja i patetike, ali nekakvog osećanja igranja neke ljubavne igre izmedju mačke i miša koje posebno mogu osećati Škorpije, Blizanci i Ribe.
Device treba da se skocentrišu na zdravlje, ali pre svega na rad, a Strelčevi na decu i kontrolu emocija, dok Ribe da ne ulaze u nepromišljene finansijske rizike i pozajmice! Ovnovima iskušenja mogu biti vezana za brak i emocije, a Bikovi mogu osećati velike emotivno psihološke pritiske ili mogu biti u potrazi za otkrivanjem nekih tajni. Blizancima je ovaj vikend turbuletniji pa moraju jako paziti na reči i emotivne dogadjaje jer mogu imati provokacije, dok Rakovi mogu imati problema sa autoritetima, ali mogu biti više zaposleni. Lavovima je ovaj vikend odličan da putuju i malo napune baterije, dok Vagama nosi veći emotivni intezitet emocija i popularnost, medjutim Vage mogu imati period jakih strahova u odnosu na druge i osećanje nekog pritiska ili nepravde na poslovnoj strani, Škorpije će ići na sve ili ništa.
Srećno, lp vikend – vaša Astro Luna
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.