https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 3-9.10.2022

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/10/ac703c7eb04efbd5deb31d7cc21ecd7c.jpg

 

Ulazimo u novu nedelju pa da vidimo aspekte i šta nam nebo sprema :

3.10- Prva Četvrtina Meseca u znaku Jarca na 9 stepenu ( budjenje prošlosti, izazovi izmedju profesionalnog i emotivnog, usamljenost, ali vreme pokretačke energije kada se moramo osloboditi starih modela i pokrenuti jesenje čišćenje)

4.10. – Mesec prelazi u vazdušni znak Vodolije  od 12:22( promene, transformacije, izazovi na društvenim odnosima, vreme srećnih okolnosti i zbog sekstila sa R Jupiterom).

6.10. posebno senzitivan dan praćen uticajem Meseca u znaku Riba u praznom hodu. Vreme kada ne treba donositi nikakve važne odluke. Mir, kontakt sa vodom, meditacija, mirni razgovori, kreativne sposobnosti i intuicija ne treba biti zanemarena. Vreme tajni i kolektivne magle. Dan za spavanje ili zevanje. Koncentracija u padu. Neobični snovi i susreti.

7.10. – donosi potpuno budjenje i osećanje lične pobede. Osećanje optimizma koji možemo prenositi na druge. Zanimljivo je da ovog dana imamo ponovni trigon izmedju Merkura u znaku Device i R Plutona u znaku Jarca. Možete se osećati mentalno jačim, ubedljivijim i skloni da pozitivno utičete na svoju sudbinu. Jaka pronciljivost i temeljnost mogu doneti dobre rezultate na poslu, ali i bolju organizaciju dnevnog života. Odlično povezivanje stvari i lak dolazak do istine. Vreme karmičkih prijateljstava ili poznastva koji mogu imati važan i pozitivan efekat. Jačajte psihu. Odlično vreme za trgovinu, nekretnine, pregovaračke poslove, posredovanja, putovanja.

8.10. donosi  prelazak Meseca u znak Ovan. Puno planova, žurbe, ali i mogućih grešaka. Izražena emotivna hrabrost i konkretizacija, ali i sklonost isključivosti. Treba pripaziti na reakcije i obećanja! U povećanju sukobi i tenzije na partnerskom odnosu. Osetljivost moguća i kroz putovanja ili izlaske.

Pluton kreće direktno sa 26. stepena znaka Jarca od 23:54, što uz odličan aspekt sa tranzitnim Merkurom donosi potrebu za velikim promenama na ličnom nivou, ali pozitivnu transformaciju u narednih 6 meseci. Pluton utiče na psihu, ali kolektivna dešavanja. Njegovo direktno kretanje može biti olakšavajuće na polju psihe, ali i emocija. Može uticati da se rešite loših odnosa ili navika.

9.10.- Pun Mesec u znaku Ovna ( Lovački Mesec ili Putujući Mesec) na 16 stepenu  može biti veoma izazovan kroz kolektivna dešavanja, ali može nositi nemire na porodičnom nivou kada je važno uspostaviti mir, harmoniju i kompromis. U povećanju emotivne povrede i nasilje. U povećanju nasilje, osetljivost kroz ratna područja, kao i osetljivost predela glave, bubrega, oka i želuca. Ipak, ovaj Full Moon može doneti nagla zaljubljivanja, ali naglu promenu emotivne situacije. Može biti jako dobar za sport i takmičenja, nešto osetljiviji kroz komunikaciju, telefone ili učenje. Neće bti neobični susreti iz prošlosti ili izazovi neba.

Dobar početak nove nedelje želim vam vaša Astro – Luna

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.