https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 11-17.09.2023.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/09/resistance-3428250_1280-1.jpg

Posle niza bitnih dogadjaja od juče, u novu nedelju ulazimo sa jakim utiscima i prilično sa nekim osećanjem pobede, vedrine.Ova nedelja je značajna sa astrološkog ugla:

Lunarne faze Mladog Meseca 15.09. u znaku Device na 21 stepenu, ali istog dana i izlaska Merkura iz retrogradne faze

Trigon Sunca i retrogradnog Urana 16.09 može doneti neočekivane pozitivne lične mogućnosti, prijatna iznenadjenja, iako nedelju velikih političkih sukoba.

Kvadrat Venere i retrogradnog Jupitera može pojačavati emotivnu apatičnost, ali sklonost nezadovoljstvima, kao i preteranom luksuzu, trošenju novca i životu iznad mogućnosti.

Nedelja koja je pred nama pokreće novi bolji start u mentalnom smislu, ali može doneti izvesna opterećenja na polju finansija/ starih ljubavi ili nedovršenih odnosa. Ipak, poslednju nedelju leta možemo sačekati sa izuzetnim zamislima i sklonošću regeneraciji.

Ponedeljak, 11.09.2023

Sa uticajem Meseca u Lavu ulazimo u prvi dan nove nedelje. Povećano samopouzdanje, vera, volja, dobro raspoloženje, jaka potreba za emocijama, pažnjom, senzacionalne vesti, utisci. Mesec u Lavu i Mars u znaku Vage će se susresti od 14h u sekstilu i mogu povećavati dosta obaveza, doneti žurbu, jake akcije, jaku fizičku privlačnost, emotivne važne dogadjaje i dopadanja. Zbog dispozitora Sunca koji i dalje pravi srećan aspekt sa retrogradnim Jupiterom može biti mogućnosti za povećanjem zarade, emotivnim počecima. Prijaće nam pohvale, komplimenti, pozitivne sugestije.Potreba za luksuzom, trošenjem je povećana kroz celu nedelju, a posebno u naredna dva dana. Ponedeljak je odličan dan za druženja, razne vrste timskih aktivnosti, sport, karijeru. Zbog i dalje osetljivog aspekta retrogradnog Merkura prema retrogradnom Saturnu u povećanju mogu biti negativne kolektivne vesti, ali i pojačani kvarovi.

Veoma srećna konjukcija Venere i Meseca na 13 stepenu znaka Lava od 21:20 nose srećno vreme za zabavu, proslave, izlaske, godišnjice, bliskost, plodnost, posebno važne emotivne susrete, pomirenja i srećne okolnosti kroz ljubav, poklone i period zadovoljstva. ( ovaj aspekt će se osećati do narednog dana do 11h).Polusekstil retrogradnog Merkura u znaku Device i Marsa iz znaka Vage podstiče direktnu akciju, ali odličan dan za pregovore, ispite, rešavanje neke potrebne papirologije.

Utorak, 12.09.2023.

Utorak nije baš najbolji dan za kardiovaskularne bolesnike, astmatičare i može povećavati hormonalni disbalans, nervozu, napetost, sklonost preterivanjima, dramatici( od malog problema se pravi veći), u povećanju skandali, ishitrene odluke ili reakcije.

Od 2 sata posle ponoći do 22h pred nama su dva tenzična aspekta izmedju Meseca, retrogradnog Urana i Jupitera koji mogu povećavati nagle i neočekivane loše prilike, svadjalačko ponašanje, preterano žrtvovanje ili trošenje na pogrešnom mestu, nerazumevanja, ljubomoru ili osećanje rivaliteta, napetost u partnerskim odnosima, neočekivane finansijske probleme ili osetljivost kroz decu. Utorak kao dan Marsa može povećavati i iskušenja na polju ljubavi, ali promenu planova. U porastu nagle vremenske prilike, ali i zemlojotresi i poplave. Mesec od 22h, sve do podneva sledećeg dana je u praznom hodu, kada treba obustaviti sve veće odluke i akcije. Današnji dan ne traži forsiranje, pritisak jer će sve onda ići na suprotnu stranu. Verujte u sebe, ali pravite manje korake ka tom što želite. U ljubavi ne gajiti ponos i sujetu!

Sreda, 13.09.2023

Mesec u praznom hodu prelazi u znak Device od 7:19am. Od jedne tople, dramatične, pa i malo eksplozivne energije, ulazimo u pasivniju, mirniju energiju praćenu melanholičnošću, naglom promenom vremena, koja može negativnije uticati na reumatske bolesnike, kao i osobe senzitivnije psihe. Kada je Mesec u Devici posebno u praznom hodu sve se može odlagati, kasniti, može dolaziti do sklonosti prevelike analize, sumnje, nepoverenja, ali bolešljivog ponašanja.

S obzirom da ovog dana najvažniji aspekt može biti opozicija Meseca i retrogradnog Saturna nemojte se iznenaditi da iz sunčanog vremena predjemo u nešto hladnije, kakvo može biti kolektivno raspoloženje. Brige, kašnjenja, unutrašnji nemir, opterećenost poslom, obavezama, depresivnog, problemi sa stomakom i kostima, prevelika odgovornost koja nosi lične blokade, stidljivost i nekorišćenje prilika, problemi u komunikaciji i nesporazumi posebno povećani tokom večeri.Ako možete, danas pokušajte da sve radite postepeno, i da se što više odmarate.Današnji dan može biti dobar da pronadjete neke davno izgubljene stvari ili da napravite veći red u svom prostoru.

Četvrtak, 14.09.2023

Četvrtak je odličan dan da se okrenete svom zdravlju i svom telu. Odličan dan kada se mentalna i emotivna strana spajaju u mudru, logičnu energiju pa možete privući pažnjom vrednom ubedljivošću, diskretnim pametnim potezima i odlukama. To je preporuka i kroz emotivni deo, koji donosi lakši dan za komunikaciju, razgovore, podelu poslova. Četvrtak je i povoljan dan za nabku, sitnije kupovine, škole ili kupovinu stvari za školu, fakultet, potpisivanja, dobijanje novca i emotivne neobične situacije povezanosti i važnih susreta.

Koliko god da se možete osećati umornije, današnji dan je dobar da se pokrene posao, rad, učenje jer ćete se posle toga bolje osećati. Već period od ponoći može doneti neke bitne vesti, pozive i dobro vreme za rad/ učenje, kao i jaku emotivnu povezanost. Danas je akcenat i na deci i njihovim potrebama. Danas možete naučiti nešto što vam je falilo/ trebalo. Srećan aspekt Meseca i retrogradnog Jupitera od 14:30 može doneti vreme kada može doći do većeg zadovoljstva, mogućnosti finansijskih boljih promena, ali emotivnog osećanja zaštite. Danas može biti kolektivno lošijih vesti, ali generalna slika je da je potrebno da se oslonite na svoj rad, znanje i možete videti rezultate.

Petak, 15.09.2023

Mlad Mesec na 21 stepenu znaka Device otvara fazu novog starta, početka i novih prilika koji će trajati do 29.09. kda nas očekuje poslednji Super Pun Mesec u znaku Ovna. Mlad Mesec po našem vremenu je u 3:40am na zvezdi Denebola koja je odlična zvezda za razvijanje poslovnih potencijala, talenata i koja može uticati na izuzetnu unutrašnju snagu kada je najpotrebnije. Medjutim, ova zvezda može uticati i na negativne prirodne pojave i teškoće koje imamo i ove nedelje. U vreme Mladine Mesec će u ranim jutarnjim časovima imati i trigon sa retrogradnim Uranom pa nosi duhovnu poruku samoisceljenja, promena u sebi, i odličnog vremena da se pozabavite sobom, svojim zdravljem i željom za novim planovima. Treba obratiti pažnju na vreme od podneva kada Mesec i retrogradni Neptun se nadju u opoziciji jer to može biti vreme konfuzije, razočarenja, zaboravnosti, grešaka, ali i emotivne manipulacije. Ovaj Mlad Mesec traži zdrav pristup svemu, objektivnost i racionalnost, pa moramo malo snove i idealizam ostaviti po strani. Negde se treba osloniti lično na sebei svoja osećanja i ne treba previše biti oslonjen na tudja mišljenja. U osetljivosti stomačni virusi, psihološki problemi, prevelika saosećanja i žrtvovanja za druge, ali psihološki padovi. Trigon Mesec/ retro Pluton od 16h nosi da možete prevazići prethodne strahove, ali da možete uraditi više nego što očekujete od sebe.

Najvažnije ovog dana osim uticaja Mladog Meseca je da Merkur kreće retrogradno sa 8 stepena znaka Device. Merkur će biti u posretrogradnoj fazi do kraja ovog meseca.

Vreme od 16-23h je vreme kada će Mesec biti u praznom hodu, a prelazak Meseca u znak Vage od 19:46. Petak posle vrlo užurbanih aktivnosti, a posebne napomene vozačima u popodnevnim satima, može doneti prijatno veče koje je odlično za izlaske, ljubav. Ova lunarna faza može biti veoma značajna Devicama, a Ribama može doneti put do istine.

Subota, 16.09.2023

Nosi srećan aspekt izmedju Sunca i retrogradnog Urana. Ovaj aspekt može povećati jaku intuiciju i viziju onog što želite da promenite. Može doneti neočekivane susrete, ali i priličnu ranjiivost o osećanje nepravde. Danas može biti udara na emocije, ali i pomirenja kao i osećanja dubokog razmišljanja o rezovima koje želite da napravite zbog opozicije Meseca i Kirona. Može biti mogućnosti da malo izadjete iz svoje zone komfora i imate želju da probate nešto novo. Subota može biti jako povoljan dan za venčanja i društvene aktivnosti, ali veoma intezivan dan za sport i fizičke aktivnosti. Ipak, zbog kontakta Mesec Mars večernji časovi mogu doneti i povećanje nezgoda, emotivnog nasilja, ucena, problema sa zakonom, emotivnih povreda i skandala. Ovaj dan donosi mogućnost da ktoz neku krizu zapravo promenite potpuno svoj fokus na nešto novo.

Nedelja, 17.09.2023

Po treći put Venera ponovno u kvadratu sada sa retrogradnim Jupiterom. ( 11.06.,22.08.). S obzirom da je nedelja treba odložiti sve veće obaveze, odluke, posebno fizičke poslove jer ovaj aspekt može doneti velika nerviranja ako nešto veliko započnete.Sve što je vezano za odgovornost, ali poverenje i obavezu prema drugima posebno biće praćeno poteškoćama. Mogućnost neugodnih situacija, nepotrebnih finansijskih troškova, lođe za davanje pozajmica i igre na sreću, većih nezadovoljstava u porodici koji mogu kulminirati nepotrebnim problemima može biti povećano kroz ovaj aspekt. Mogućnost moralnih problema ili većih očekivanja od drugih. Preterivanje na polju hrane, pića, pogrešnih i ishitrenih odluka otvoreno.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.