https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 21-27.08.2023

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/08/women-1822476_1280.jpg

Ulazimo u novu nedelju avgusta koji brže teče nego obično. Nedelja u kojoj ćemo Devicama čestitati rodjendan, kao i nedelja koja može doneti da mnoge emotivne istine izadju na otvoreno. Nedelja kada treba mudro postaviti finansijske troškove i kada će pripreme za novu školsku godinu uveliko krenuti. Energija nam je ove nedelje prilično u padu, pa je bitno više voditi računa o svom zdravlju i telu. Retrogradni Merkur, prva četvrtina meseca, ali pri kraju nedelje i veoma izazovan aspekt sunca i retrogradnog saturna može doneti da ćemo morati da uložimo mnogo strpljenja, znanja i energije u ono što nam predstoji.Mars na samom kraju nedelje menja znak i ulazi u znak svog pada – znak Vage u kome će boraviti do 12.10. Mars može izazivati politička previranja, ali i pomirenja, vreme suptilnije i jače emotivne energije, ali vreme koje može doneti probleme u zakonima, ekonomiji i povećanju nepravde u samom sistemu.

Ponedeljak, 21.08.2023

Mesec u Vagi povećava početkom nove nedelje želju da ulepšavamo stvari, ali da imamo vreme za prijatelje i da se okrenemo timskim aktivnostima. Lepota, ulepšavanje, potreba za fer odnosom i ljubavlju biće veoma važna. Mesec će u večernjim časovima doneti i osetljiv aspekt sa R Plutonom pa neki vid emotivnih izazovnih situacija, otkrivanja tajni ili prosto osećanja pritiska u odnosu na planirane obaveze mogu se javiti u večernjim časovima. Ipak, novu nedelju treba započeti osmehom, jer šarm i pozitivna energija mogu puno toga spontano promeniti.

Inkonjukcija Sunca i R Plutona na 28 stepenu savetuje da ova nedelja donosi mnogo veći pritisak koji može izazivati veću destrukciju i nervozu. Iz tog razloga, potreba za kompromisima je veoma važna danas.

Utorak, 22.08.2023

Mesec prelazi u znak Škorpije od 1:23am. Pred nama je intezivna emotivna energija, ali i veći izazovi. Danas se potrebno treba čuvati prevara, laži i podvala, ali na zdrastvenom nivou pojačanih virusa i problema sa imunitetom! Može biti većih očekivanja, a i mogućih razočarenja. U povećanju veći finansijski troškovi i plaćanja.

Venera dolazi retrogradno na 15 stepen i ponovo pravi kvadrat sa Jupiterom( vreme od 14h).Ovaj aspekt je na snazi do 26.08. Povećava neugodne situacije, velike razlike koje mogu izazvati veća finansijska i emotivna nezadovoljstva, ali i razočarenja. Treba se čuvati lenjosti, ali i preterivanja u svemu! Ovaj aspekt može biti dobar za zabave i proslave, ali preporuka je da pripazite na pogrešne izbore i šta drugima obećavate! Velika rastrazanost.

Opozicija Marsa i R Neptuna može pojačavati fizičku i psihološku osetljivost i uticati na pad energije, zdrastvene probleme, neralne želje, ali može nositi i prevare, laži i veće emotivne izazove. Ovaj aspekt može biti dobar ako planirate kreativne poslove, ali traži da smirite mozak i okrenete se duhovnosti, mudrijim rešenjima i da svaku odluku preispitate. Ovaj aspekt je na snazi do 25.08. Posebna opreznost sa novcem, davanjem pozajmica, kreditima, kao i moguće poteškoće oko finansijskih plaćanja. U porastu kolektivna uspavanost, ali i senzitivnost preko lekova, psihološki osetljivijih osoba, osetljivo vreme za meteropate.

Mesec će u toku prepodneva imati povoljan aspekt sa R Saturnom pa može doneti veću odgovornost, emotivni mir i mudrija rešenja kojima najviše treba težiti ove nedelje.

Sreda, 23.08.2023

Sunce menja znak i ulazi u zemljani ženski znak Devicu od 11:02 pa ćemo Devicama moći da čestitato rodjendan.

Iako ova solarna godina može biti nešto napornija i nositi više odgovornosti za Device, Devicama univerzum traži potpunu promenu načina života, posla i navika, da bi došli do ispunjenja. To će u početku biti teško, ali uz ozbiljno strpljenje i rad to može biti važna lekcija. Devicama ova godina može doneti niz izazova, ali i sudbinskih promena preko pozicije brak/ posao.

Retrogradni Merkur sa 21 stepena znaka Device do 15.09 može dodatno ” zamrsiti konce” i nositi dosta usporenja, odlaganja ili poteškoća na polju komunikacije, trgovine, saobraćaja, uredjaja i okruženja. U povećanju dosta nepoštenja i vraćanja na prošlost. Ipak, retrogradni Merkur može pokrenuti stare kontakte, završetak nečeg što se ponavlja što vam nije išlo u prethodnom periodu. Može povećavati često i brige, strahove ili prevelika mentalna opterećenja pa nadjite način da se opustite i fokusirate na bitno. U povećanju nesporazumi.Za one koji putuju posebno obratiti pažnju na istek dokumentacije.

Sreda može nositi generalno izazovne aspekte Meseca, i može povećavati sukobe, trošenje i dodatni napor. Zbog toga je jako važno da sve radite korak po korak. Pripremite se da ništa brzo neće ići brzo, sve će ići u delovima. U povećanju emotivni nesporazumi, nagli prekidi odnosa i tenzije oko novca. U povećanju intrige.

Četvrtak, 24.08.2023

Prva Četvrtina Meseca – faza pred drugi Pun Mesec na snazi je po našem vremenu od 11:58am. Mesec će se naći na 1 stepenu znaka Strelca u kvadratu sa Suncem, ali i R Saturnom. To može biti vreme neke opšte konfuzije, sumnji u pozitivan ishod, osetljivosti kroz religiju, podele, takmičenja, obrazovanje. Ova nedelja, a posebno ova faza povećava osetljivost zavisnicima, ali i donosi loše odluke i delovanje linijom manjeg otpora zbog ljubavi. Ne treba gubiti veru i trenutnu situaciju gledati kao konačnu! Cela nedelja donosi povećanje negativne energije, pa je jako važno distancirati se od osoba koje vas opterećuju! Vreme do 10h može biti produktivno i praćeno boljim finansijskim aspektima.

Petak, 25.08.2023

Snazan trigon izmedju Meseca i R Venere može doneti vreme sreće, blagostanja, vraćanja bivših ljubavi, kao i vreme sklada i pozitivne energije. Pozitivan dan za putovanja. Pozitivno vreme za pripremu ispita ili pripremu ili kupovine za škole. Srećan dan za rodjendane, proslave, kao i vesele dogadjaje. U porastu finansijski dobit, kao i hrabrije odluke i neki vid transformacije i budjenja.

Snažan trigon izmedju Marsa i R Plutona  donosi snažnu volju, hrabrost, ali da možemo imati mnogo više snage da se izborimo sa težim odgovornostima, ili da donosimo odluke iza kojih možemo da stojimo čvršće. Ovaj važan aspekt može doneti pozitivno vreme za napredak na poslu, odlično vreme za autoritete ili organizaciju i vodjenje drugih, ali da je ovo posebno zanimljiv dan za jake emotivne susrete i početke. Ovaj aspekt će biti na snazi do 27.08.

Subota, 26.08.2023

I petak i subota mogu biti odlični za sportska takmičenja, kao i kreativne i samostalne poslove, a ako planirate odmor , vreme do 15h može biti malo lakše za granice. Vikend se može iskoristiti za uživanje, ali planiranje predstojeće škole. Mesec menja znak i ulazi u znak Jarac od 15:06. Ipak u dobrim aspektima sa Suncem i R Saturnom može doneti vreme koje možete iskoristiti za poslove koji su dugo stajali, karijeru, rad, stare susrete sa prijateljima, kao i za odmor.

Nedelja, 27.08. 2023

Iako je pred nama srećan aspekt Meseca i Jupitera koji može doneti blagostanje i zadovoljstvo, ipak veoma napeta opozicija Sunca i R Saturna može doneti neki vid pesimizma, ograničenja ili dogadjaja u svetu koja mogu doneti generalne teškoće. Ovaj aspekt može nositi da velika odricanja i naporan rad u svemu mogu doneti uspeh. Na emotivnom nivou velike krize. U povećanju virusne infekcije, a dosta osetljiv period može biti za bubrežne bolesnike i reumatske bolesnike.Cela nedelja donosi povećanje zračenja, ali novih virusa.

Mars prelazi u vazdušni znak Vage u kome će boraviti do 12.10.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.