https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 14-20.08.2023

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/08/beach-4398269_1280.jpg

Ulazimo u drugu polovinu meseca kada možemo imati vremena da napunimo baterije na nekom lepom mestu, ali kada možemo da razmišljamo o mnogo o čemu, što smo propustili. Ova nedelja je u simbolici Mladog Meseca u znaku Lava 16. 08, ali energije pokreta, dramatike, transformacija i novih početaka. Iako kvadrat izmedju Sunca i Urana može nas probuditi kroz i kolektivne neprijatne promene, ipak ova nedelja za mnoge može biti dobar start da povrate ljubav, samopouzdanje, ambicije ili se vrate u svoj balans. Mlad Mesec može pokrenuti glamur, veću sklonost luksuzu, ali potpunoj transformaciji ličnog i partnerskog života.

Ponedeljak, 14.08 nosi prelazak Meseca u znak Lav od 12:37 koji će nas obasjati jednom posebnom energijom i uticati da se vratimo sebi. Ono što nam neće ići na ruku je žurba, nestrpljenje, konkretizacija i brza rešenja, ali u duhovnom smislu ovaj uticaj može da nas odvede u bolje samopouzdanje, volju, želju za životom i inače da ove nedelje sečeo sve što je suvišno i sebe oslobodimo nekakve griže savesti koju dugo osećamo.

Utorak, 15.08 nosice polusekstil izmedju Sunca i Marsa koji može da nam pokrene bolju praktičnu i radnu energiju, sport i može biti pozitivan do kraja nedelje za takmičenja i fizičke aktivnosti.Kao da ćemo se malo ubrzati i okrenuti smeru koji nas može odvesti u bolje zadovoljstvo – realizaciju svega što nam je negde stajalo.

Imamo i polusekstil Merkura i Venere koji može povećavati šarm, zadovoljstvo, sitne poklone, zanimljive susrete i vesti.Mentalne sposobnosti mogu biti dobre, a možemo imati prilike da kažemo kako se osećamo i da menjamo loše navike. Ono što ovog dana trebamo izbegavati je samopopustljivost, trošenje energije na nepotrebne stvari, ali preterivanje u hrani, navikama ili preveliku samokritičnost!

Sreda, 16.08.2023.

Najzanimljiviji dogadjaj ove nedelje je svakako Mlad Mesec u znaku Lava na 23 stepenu od 11:39 po našem vremenu. Mlad mesec predstavlja mesečevu fazu kada je njegov položaj sa iste strane Zemlje kao i Sunce, zbog čega nije osvetljen, što ovaj period čini odličnim za posmatranje slabo vidljivih nebeskih tela.Ovo će posebno biti važan dogadjaj za Lavove, ali veoma interesantan Vodolijama, Ovnovima, Rakovima i Devicama koje mogu očekivati bolji start, nagle pozitivne dogadjaje i promene.

Ipak rani jutarnji časovi nose i kvadrat izmedju Sunca i Urana i mogu povećavati nagle veće zemljotrese, oluje i neočekivane negativne reakcije, kao i povećanje osetljivosti nervnog sistema, nesanica, kao i senzibilnost posebno kardiovaskularnih bolesnika. Može dolaziti do naglih uzbudjenja, ali i euforije, naglih susreta, iznenadjenja, ali napetosti.U povećanju hirovite, nagle odluke, tenzije koje su prolaznog nivoa i nemir i aneksioznost. Da bi ovaj aspekt lakše prošli, potrebno je da pokušate da budete malo više pozitivni, fleksibilniji, prilaodljiviji i da ne ulazite u neprijatne situacije. U porastu skandali, nagli politički sukobi, haos i demonstracije, ali osetljivost kroz velike svetske lidere.

Ono što ovaj Mlad Mesec ipak može podići je trigon izmedju Marsa iz znaka Device i planete Uran koja ipak donosi dobre rezultate, želju za promenama, novo vreme za start, nove ideje, smelije projekte, rizike. Vidovi rizika, potrebe da se oslobodite nečeg, budete novi ili započnete potpuno novu fazu svog života možete očekivati kroz ovaj aspekt, samo je poruka univerzuma da morate mnogo verovati sebi, svom znanju ili iskustvu.Ovo može biti vreme pojačanih ljubavnih veza koje će nositi fatalnu privlačnost, ali i vreme naglih prekida i povećanja razvoda iz hirovitih razloga. Preporuka je svakako mir, i vera u svoje potencijale. U povećanju nagli kolektivni dogadjaji, veća napetost u avio saobraćaju, osetljivost kroz autoritete i donošenje brzih odluka. Ipak, za one koji očekuju dobar poslovni start ovo može biti pozitivno vreme.

Ovaj Mlad Mesec ne traži radikalne rezove, već pomeranja korak po korak. Takodje više nego obično, ovaj Mlad Mesec pokreće potrebu za ljubavlju, nežnošću i toplinom.

Četvrtak, 17.08.2023.

Mesec od 1:15am prelazi u znak Device i smanjuje prethodne aspekte, dajući veću kontrolu emocija, reakcija i okrenutost sitnijim stvarima, radu, zdravlju, dnevnim planovima i kupovinama, kućnim ljubimcima. Ipak, zbog opozicije Mesec / R Saturn dan može da ide dosta sporo, možemo se osećati ranjivije, pasivnije, lenjo i sam dan može doneti sklonost da stvari ostavljamo za sutra. Pozitivno vreme za prelazak na laganiju ishranu, šetnje, i regeneraciju kroz spavanje. Na poslovnom nivou mogući problemi sa okruženjem, dok na emotivnom mogućnost razočarenja. Potreba za mirom, a sklonost većoj posvećenosti u svemu što radimo može biti prisutna. Teži dan za meteropate zbog mogućnosti naglih vremenskih prilika.

Petak, 18.08.2023

Može biti odličan da se pokrenemo na više strana i završavamo od redovnih poslovnih aktivnosti, do papirologije, kupovina ili planiranja novih poslova. Mogućnost dobitaka, zaštite i bolje poslovno – emotivne energije. Mogućnost važnih vesti ili potpisivanja. Dobro vreme za putovanja i kontakte sa inostranstvom, kao i za obrazovanje. Možete imati odlične ideje i možete biti skloni tačnosti. Petak je veoma pozitivan dan ako imate unapred zacrtane ciljeve. Odlično vreme za operacije, lekarske preglede ili traženje usluge.

Subota/ Nedelja – 19-20.08. 

Prelazak Meseca u znak Vage od 13:55 nosice tokom vikenda odlično vreme za proslave, posebno venčanja i rodjendane, kao i srećno vreme za godišnjice i emotivna upoznavanja. Akcenat je na ljubavi, emocijama i društvenim odnosima. Ipak, subota rani jutarnji časovi mogu biti teški za senzitivne osobe ili osobe koje se suočavaju sa većim problemom na psihološkom nivou. Posebna opreznost mladjim osobama sa porocima/ saobraćajem! Posebno vreme subote od 3-10am može nositi nesreće, nezgodne situacije, tuče i destrukciju. Ipak i subota i nedelja mogu nositi lepršavu energiju i srećne okolnosti. U toku vikenda imaćemo i aspekt Sunca koje će se naći u inkonjukciji sa R Neptunom koji iako ćemo imati pozitivnu energiju preko vikenda može doneti porast obmana i razočarenja, loš uticaj drugih, osetljivost na lekove i sklonost da drugi negativno utiču na naš život. Vrlo je bitno da ostanete svoji, ali negde i intuitivniji u procenama! Ne dozvolite da sumnjate u sebe i da drugi utiču na vaše kvalitete ili odustajete od onog što želite!

Srećno – Astro Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.