https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 16-22.10.2023

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/10/girl-4300034_1280.jpg

U nedelji koja je pred nama ulazimo sa većim utiscima uticaja Solarne Eklipse, ali prelaskom pri samom kraju meseca Merkura u znak Škorpije koji će doneti puno tajni, istraživanja na dubljem nivou, ali jako puno vesti na temu ratnih dešavanja koja su odpočela pre dve nedelje. Posebno intezivan, ali težak dan može biti 21.10. kada i Sunce i Merkur budu ugroženi od Plutona i mogu doneti niz gubitaka, destrukcije, nasilja i teških vesti. Ipak, Venera pri kraju nedelje donosi i pozitivan trigon sa R Jupiterom pa će se mnogima od vas ipak rad, odricanja, korektan odnos prema drugima, na neki način isplatiti. Ova nedelja može biti prava ” jesenja” sa nizom oscilacija i naglim zahladjenjem koje će nas iz letnjih stvari uvesti u toplije. Iako je nedelja uvek dan odmora, može doneti ove nedelje niz važnih dešavanja, rešavanja težih pitanja na ličnom nivou ili bitnih vesti. Prva četvrtina Meseca na 28 stepenu znaka Jarca na snazi je od nedelje 22.10 i poklapa se sa horoskopom naroda Palestine koji je u najvećem izazovu do sad.

Ponedeljak, 16.10 je pod uticajem Meseca u znaku Škorpije. Pronicljivost, jaki istinkti, intuicija, predosećanja, tajanstvenost, ali i nagle promene raspoloženja i sklonost lenjosti, apatičnim fazama i neplaniranim troškovima može biti vezan za period od 13:30. Inkonjukcija Merkura iz znaka Vage i R Urana  do 18.10.može pokrenuti nove ideje, brzinu u svemu i prilično nestrpljenje. Može biti porasta mentalne anksioznosti, pa je danas jako bitno da malo odpustite nervni sistem i koncentrišete se samo na ono što je bitno.Ipak, pod ovim aspektom možete pronaći brza rešenja za nešto što deluje kao mučno ili problematično.

Utorak, 17.10

Već u ranim jutarnjim satima nosi eksplozivnu opoziciju Meseca i R Urana i priličnu napetost, stres, loše snove, osetljivost mokraćnih kanala i genitalija, ali kolektivno neprijatne vesti i iznenadjenja, pojačana bormbardovanja, a na emotivnom nivou i nagle prekide odnosa. Ipak vreme od 13:20 nosi maštovitiji i srećniji aspekt Meseca, R Neptuna i Plutona pa može doneti telepatiju, emotivnu zaljubljenost, podršku neba, blagostanje u nekim poslovima koji su vam bitni i regeneraciju. Pratite svoj osećaj i nećete pogrešiti! Prelazak Meseca u znak Strelac od 21:38 može doneti sklonost slobodi, istraživanjima, filozofiji, kontaktima sa inostranstvom, okrenutost obrazovanju, ali i da večernji časovi mogu doneti osećanje nekog nemira, zabrinutosti, zatvorenosti, praznine zbog kvadrata Meseca i R Saturna. Utorak može biti produktivan za lekarske preglede, kreativne poslove, psihologiju, učenje, ali može doneti jači intezitet emocija.

Sreda, 18.10.

Kvadrat Meseca i Venere od 11h može doneti preosetljivost, osećanje nezadovoljstva, nedostatak emocija, loše prilike kroz zaradu ili novac, kao i osetljivost na emotivnom nivou i probleme sa ženama u poslovnom i dnevnom životu. Nagle oscilacije mogu biti praćene sa unutrašnjim nezadovoljstvom.

Inkonjukcija Sunca iz znaka Vage i retrogradnog Neptuna do 20.10 donosi intrige, tajne, ogovaranja, manipulacije, sumnje i nesigurnost u sebe, nisko samopoštovanje, poročnost.Lični odnosi mogu biti predmet prevara i razočarenja, dok na ličnom nivou može vladati apatija.Posebna opreznost sa lekovima i alkoholom jer ovaj aspekt može uticati na trovanja, uticaj negativne sredine na lične odluke i veliki problem u nalaženju balansa. Mogućnost uspavanije i osetljive opšte energije.

Četvrtak, 19.10.

Merkur iz znaka Vage naćiće se u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom i može doneti nesporazume, preveliku idealizaciju, laganje, zbunjujući uticaj na vaše okruženje ili neobične situacije.Čuvajte se negativnih ljudi ili njihovog uticaja! Može dolaziti do jake senzitivnosti ili pada samopouzdanja. Mir, izolacija, kreativni poslovi, osluškivanje svojih potreba biće potrebno kroz ceo dan!

Večernji časovi mogu doneti dobre vesti, ravnotezu i mir, medjutim i osetljiv aspekt Meseca i retrogradnog Neptuna mogu doneti konfuziju, umor, osećanje praznine ili emotivna razočarenja.

Petak, 20.10.

Mesec ulazi u znak Jarac u ranim jutarnjim časovima. Konjukcija Sunca i Merkura na 26 stepenu znaka Vage do 23.10 mogu povećati vašu emotivnu svest, ali smisao za komunikaciju, potrebu za putovanjima, dobre prilike na polju škole/ fakulteta, dobro vreme za posredničke i marketinške, javne poslove, kao i bitne susrete i vesti. Trudite se u vreme ovog aspekta da se direktno i jasno izražavate i kažete ono što iskreno osećate, kao i oslonite na svoje iskustvo i znanje. U suprotnom možete imati osećaj da ste nešto propustili.

Petak može doneti odgovornost, bolju organizaciju, ali pod srećnim aspektom sa Venerom i R Jupiterom mogućnost sreće preko dogovora, zarade, poslovnih aktivnosti, putovanja, kao i snažniju volju. Može biti manjih kašnjenja u dnevnim aktivnostima u toku prepodneva, dok popodnevni časovi mogu nositi povoljne lične i emotivne mogućnosti. Povoljan dan za proslave, važnija društvena dešavanja.

Subota, 21.10.

Veoma tenzičan aspekt Sunca i Merkura iz znaka Vage prema Plutonu pojačava svadje, sukobe, pretnje, uslove, ljutnju. Možete biti skloni da dodjete do gorke istine. U povećaju duboka razmišljanja , okrentost novim temamama, ali i veoma problematičnim ratnim vestima i nesrećama. U porastu ljubomora, rivalitet i teško prihvatanje sadašnjeg vremena. Otvorite svoj um i pokušajte lakšu komunikaciju sa osobama koje nisu istog mentalnog nivoa svesti kao vi.

Sukob ega, problemi sa autoritetima, jaka potreba za kontrolom, i odbrana sebe i svojih interesa može biti u većem porastu.U povećanju jače ambicije. Uz opušteniji i toleratniji pristup stvarima koje su vam bitne, ovi aspekti se mogu proći i sa priličnim napretkom. Treba izbegavati tvrdoglavost i zatvorenost!

Mesec će se naći u većem delu dana u trigonu sa R Uranom i može ipak doneti promene, neočekivana rešenja, pokret, potrebu da se oslobodite prošlosti.

Nedelja, 22.10.2023

5:31am Prva Četvrtina Meseca na 28 stepenu znaka Jarca u kvadratu sa Suncem može doneti jaka sećanja ili intezivnije emocije kroz osobe od kojih ste nešto naučili.Jaki snovi, utisci ali i psihološke krize mogu biti u porastu. Medjutim ova faza otvara i intezivne emocije i nove mogućnosti. Ova faza može biti veoma osetljiva kroz poziciju Srbije, Bih, Bugarske, Meksika, Kanade, Engleske, i može pokrenuti podsećanja na stare rane.

Venera u znaku Device naćiće se u srećnom aspektu sa R Jupiterom iz znaka Bika – može doneti poklone, zadovoljstvo, zanimljive susrete, pomirenja, dobre poslovne ponude, mogućnost zarade, i olakšanja.

Od 8:50am Merkur ulazi u znak Škorpije u kome će ostati do 10.11. Na kolektivnom nivou vreme špijunaža, tajni, tajnih misija, mnogo vesti na temu rata, kriminala, dubljih tema, teorija zavera. Ovo je pronciljiv i psihološki Merkur koji povećava dubinu naših misli i vodi ka boljem razumevanju našeg unutrašnjeg bića. Od 18h Merkur će napraviti svoj prvi aspekt sa retrogradnim Saturnom koji može doneti dobru koncentraciju, ali rešenje nečeg što je dugo stajalo ili vam je oduzimalo mnogo odricanja i rada. Razgovori sa starijima/ iskusnijima mogu vam pomoći u donošenju odluka.Ukoliko planirate novi partnerski poslovni odnos odlično vreme, a takodje i dobro vreme za potpisivanje dugotrajnih ugovora ili kupovina i investiranja u nešto.

Mesec prelazi u znak Vodolije od 8h, ali tokom većeg dela dana njegov kvadrat sa tranzitnim Marsom može povećavati tenzije, svadje, povredljivost i preosetljivost u vidu povreda, emotivnih sukoba, i velikih političkih nemira.

Srećno – Astro Luna

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.