https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 19-25.06.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/06/drink-84533_1280.jpg

Ulazimo u nedelju gde nam i leto zvanično dolazi, a Rakovi su spremni za novu solarnu godinu i svoje rodjendane. Jupiter će primati prvi važan aspekt sa R Saturnom, a uticaj Mladog Meseca povećava preosetljivost, ali ipak nadu da će leto krenuti bolje, mnogo bolje.

Ponedeljak, 19.06.2023.- Odgovornost i obnova

Prvi dan ove nedelje započinjemo sa uticajem Meseca u znaku Raka koji može povećavati jake emocije, okrenutost domu, porodici, prošlosti, ali i većoj odgovornosti i pokretanju starih poslova. Mesec će danas imati odlične aspekte sa Jupiterom i R Saturnom i može doneti i dan pozitivne energije odličan za imovinske poslove, nekretnine, susrete sa ljudima koje dugo niste videli, porodična okupljanja ili putovanja, ili prosto rad od kuće koji može biti produktivniji.

Sekstil Jupitera i retrogradnog Saturna povećava lični i poslovni rast.Strpljenje, ozbiljnost, odgovornost mogu biti odličan način da pokrenete nešto trajno ili uradite nešto dobro za svoju porodicu. Mnogi sa ovim aspektom mogu promeniti profesiju ili pokrenuti procese koji mogu biti dugotrajni.Ovaj aspekt može uticati na bolje finansijske mogućnosti, realizaciju nečeg na šta se čekalo dugo, ali i ličnu mudrost i dobre odluke. Ovaj aspekt je na snazi do 29.06.

Zbog uticaja Sunca i Neptuna danas treba pokrenuti sve talente i svoje potencijale i ne gubiti vreme na nebitno. Okrenite se konkretizaciji onog što ste dugo želeli. Pokušajte da kontrolišete apatičnost, preosetljivost, uvredljivost i pokušajte da budete zreliji!

Utorak, 20.06.2023.- Pokrenite kompromise, ali pratite svoje emocije

Jaka intuicija, jake vizije, snovi, idealizam praćen dobrim aspektom Meseca, Neptuna i Urana može da probudi originalnost, ali i nežnost. Kasni večernji časovi praćeni nezadovoljstvom i provokacijama na polju političkih dešavanja. Vreme jake povezanosti, bliskosti, intezivnih emocija i potrebe za ljubavlju.

Sreda, 21.06.2023.- Dobrodoslo leto

Zvaničan početak leta u 15:51. Prvi dan zime na južnoj hemisferi.Ovo je najduži dan u godini, nazvan i kao letnja dugodnevnica. Karta početka leta ukazuje na posebno veliki intezitet emotivnih dešavanja, koja mogu biti dramatičnija. U povećanju veći finansijski troškovi i neumerenost, ali potreba za zabavom i putovanjima. Može biti puno proslava i društvenih dešavanja. Trigon Sunca i Saturna može smiriti kišne prolećne prilike, ali i nositi da ovog leta može biti pojave naglih visokih temperatura, ali i povećanja zemjotresa, vulkana i maglovitih dana. Ovo leto nosi veoma značajne kolektivne dogadjaje, ali dramatične političke prilike.

Sunce ulazi u znak Rak u 16:59

Mesec u znaku Lava 5 minuta posle ponoci u kvadratu sa Jupiterom najavljuje dan prepun očekivanja, obaveza, prevelike dramatike, trošenja, žurbe. Ipak Merkur i Mars se susrecu i nose jaku mentalnu satisfakciju, dobro raspoloženje, brze misli i odluke, neočekivane promene. Možete se danas osećati borbenije i nezavisnije ili možete biti skloni da se više izborite za svoje ciljeve.

Četvrtak, 22.06.2023.- Vreme je za Ljubav

Mesec, Mars i Venera u konjukciji u ranim jutarnjim časovima pokreću strast, ljubav, potrebu za pažnjom i povećavaju ambicije. Zbog kontakta Meseca i Merkura danas je dobro izraziti svoje talente, emocije, ali reći šta osećate. Pozitivan dan za poklone, ulepšavanje, putovanja. Uživajte u letu, vitamin D može itekako pozitivno uticati na organizam.

Polusekstil Merkura iz znaka Blizanaca i Urana iz znaka Bika može vas učiniti otvorenijim, radoznalim, sklonim nekim promenama u dnevnim aktivnostima. Pojačana čula.

Od 19:02 Mesec i Uran mogu doneti niz nezgodnih situacija, skandala i neprijatnh iznenadjenja. Može biti loše kontrole emocija ili brzopletosti. Veća žurba i stres. Ovo vreme neće pogodovati kardiovaskularnim bolesnicima.

Petak, 23.06.2023.- Usporenje

Mesec u praznom hodu do 17:20. Mesec prelazi u znak Device od 12:36 pojačava umerenost, veću okrenutost radu, zdravlju, higijeni, dnevnim aktivnostima i pokreće više perfekcionizma, rada i kontrole emocija. Sekstil Meseca i Sunca od 16:26 može doneti ravnotežu, lični uspeh, produktivnost. Ipak, danas računajte da dodatne manje probleme i sklonost samokritičnosti. Pokušajte da budete veći prijatelj sebi. Može biti odlaganja ili kašnjenja.

Subota, 24.06.2023.- Oscilacije i nemiri

Opozicija Meseca i R Saturna može povećavati nesanice, nemire, nervozu, brige, osećanje usamljenosti i unutrašnje tenzije. Ipak, trigon Meseca i Jupitera može pomoći i doneti neki vid zaštite. Može biti melanholije, pasivnosti, prevelike kontrole i nerazumevanja, a ako naidjete na prepreke ipak ih možete rešiti. Subota je dan Saturna i može nositi tugu, karmipčka emotivna iskušenja, a samo strpljivi mogu računati na napredak.

Nedelja, 25.06.2023.- Pazite kome verujete!

Kvadrat Merkura i Neptuna može pojačavati mentalni umor, ali zabune, konfuziju, laži, podvale, intrige. Vozačima se u noći izmedju 24/25.06 preporučuje opreznost. Opreznost sa alkoholom i lekovima! U porastu stomačni virusi i povećane kradje, ali i nerazumevanja. Možete imati potpuno pogrešnu procenu ili sliku o nečemu. U porastu infekcije i stomačni problemi. Ovaj vikend traži laganiju ishranu.

Prvi deo dana može biti efikasan, dok popodnevni i večernji časovi mogu doneti nesporazume, problem u komunikaciji, osetljivost kroz okruženje, saobraćaj, ali i sklonost naglim emotivnim i zdrastvenim problemima. Opozicija Meseca i Neptuna pojačava umor, tugu, prazninu ili neko osećanje udaljenosti.Ovaj vikend treba iskoristiti za čišćenje ormara, poklanjanje ili bacanje nečeg što vam nije potrebno i uz prezaposlenost koja može pozitivno uticati na ostala polja.

Srećno – vaša Astro Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.