https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro prikaz od 10-16.07.2023.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/07/sea-g89ef4ccad_1280.jpg

Sam početak nedelje je pod uticajem Poslednje Četvrtine Meseca na 17 stepenu znaka Ovna u kvadratu sa Suncem iz znaka Raka. Sukob ličnih želja sa porodičnim, impulsivnim raspoloženjem i povećanom agresijom i svadjama može pojačavati ovu fazu. Ipak ova faza može pokrenuti hrabrost, veće ambicije i upornost u ličnim ciljevima. Poslednja Četvrtina Meseca na snazi od 3:49am po našem vremenu bas u vreme kada Mars dolazi na zvezdu Regulus zvezdu uspeha i zastite može pokrenuti gnev, pa rešenje, ali samospitivanja ličnog života. Ipak prvi dan nove nedelje može biti praćen preosetljivošću i napetošću.

Ponedeljak 10.07 je zanimljiv i po prelasku Marsa u zemljani znak Devicu u kome će boraviti do 27.08. Mars će biti usmeren na praktičnija rešenja, rad, zdravlje, kozmetiku, uslužne delatnosti, ali svakako ima umereniju energiju i akcenat na preciznosti i potrebi za perfekcijom tokom sredine leta. Merkur u znaku Raka u vreme ove faze biće u veoma provokativnom aspektu sa retrogradnim Plutonom na poslednjem stepenu znaka Jarca. Porodični konflikti, grube reči, uvrede, ali puno skrivenih stvari i tajni. Oni koji rad ena sebi mogu duboko biti povezani sa prošlošću iz koje mogu izvući jake poruke. Mogućnost kontakta sa osobama koje su vas povredile ili učinile jačim. U porastu nacionalizam, ekstremne ideje, fanatizam, psovke, mentalni izazovi u odnosu na okruženje, ali veća osetljivost kroz saobraćaj( u porastu veće nesreće).

Utorak, 11.07 

Donosi posebno do 2 sata ujutru problematične aspekte Meseca, Plutona i Merkura i može povećavati tuče, agresivnost, nezgodne situacije i emotivne povrede. Ponedeljak na utorak nose i povećanje poremećaja porodičnih odnosa ili kradja. Mesec prelazi u znak Bik, a Merkur menja znak i ulazi u vatreni superiroran znak Lav od 6:12am u kome će boraviti do 28.07.Utorak povećava emotivne želje, sigurnost, zaradu, povećani hedonizam, potrebu za zabavom, hranom, i uživanjem. Kako i zbog polusekstila Merkur/ Mars utorak donosi otvoreniju komunikaciju, kompromise, lakša rešenja, potrebu za sigurnošću i može biti pozitivan za odmore.

Sreda, 12.07. 

Mesec u Biku u pozitivnom aspektu sa Suncem može doneti srećan dan za odmor, zaradu, porodična dešavanja i odmor. Popodnevni časovi mogu nositi promene, nagle susrete, transformacije, ali i neočekivane troškove. Popodnevni časovi zbog konjukcije Mesec Uran mogu doneti i veći stres, promenu planova, ali i mogućnost veće dinamike i transformacija koje možete spontano uvesti.

Četvrtak, 13.07.

U ranim jutarnjim časovima može dolaziti do većih nezadovoljstava i preterivanja u apetitima. Moguće emotivne prolazne drame. Ipak pozitivni aspekti Meseca prema retrogradnom Neptunu i Plutonu mogu doneti snagu, kreativnost, telepatiju, podršku, kao i bolji početak dana. Mesec prelazi u znak Blizance od 9:24 pa je pred nama dan prepun informacija, sms poruka, dešavanja na društvenim mrežama, ali i odličan dan za putovanja, odmore, druženja sa rodjacima, prijateljima ili polaganje ispita. Mesec i Mars će se susresti u 12:52 i mogu povećavati sukobe, nervozu na sitnicama, problem u dogovorima, papirologiji, autoritetima, ali povećavati stomačne probleme. Kvadrat Meseca i retrogradnog Saturna od 22 može povećati zabrinutost oko nekih vesti ili čekanje na neki poziv. To može biti i vreme povećane osetljivosti i problema u komunikaciji. Posebna preporuka ovog dana posebno u popodnevnim i večernjim časovima opreznost vozačima! Dan neće pogodovati meteropatama, ali astmatičarima. U povećanju negativne misli, sumnje u pozitivan ishod, psihološki problemi zbog posla ili kašnjenja u vezi sa nečim što je važno.

Petak, 14.07.2023- bez značajnih aspekata Meseca i ostalih planeta ( vreme mirovanja, preporuka ne započinjati ništa novo ili startovati sa nečim. Može dolaziti do odlaganja ili stajanju u mestu. Vreme koje treba iskoristiti za punjenje baterija, učenje i odmor).

Subota, 15.07.2023

Sunce u znaku Raka u sekstilu sa Uranom iz znaka Bika može povećavati neočekivane prilike, dogadjaje i pozitivne dogadjaje. U povećanju vizije, predosećanja, pozitivna iznenadjenja i nagla sreća.Možete pokrenuti nešto što može promeniti vaš život ili se poslovno osećati efikasniji. U porastu lične promene i odlično vreme za druženje, ljubav, proslave.

Mesec u znaku Blizanaca u sekstilu sa Venerom može povećavati emotivne promene, pozitivno vreme za putovanja, kupovine, druženja. Može se osećati i manji umor u popodnevnim časovima. Mesec ulazi u znak svog doma – znak Rak od 19:15 i nosi kontakt sa osobama iz prošlosti, pozitivno vreme za porodicu, odmor i uzivanje.

Nedelja, 16.07.2023.

Ovaj vikend će inače biti u duhu porodice, ali može biti odličan ako planirate krečenje, renoviranje, kupovinu, izdavanje stana ili kupovinu stvari za dom ili porodična okupljanja ili odmore. Pozitivno vreme za venčanja , veridbe ili porodične godišnjice. Pozitivni aspekti Meseca, Jupitera, retrogradnog Saturna i Marsa mogu doneti srećno vreme za punjenje baterija, posete, kreativni rad, privatni biznis, uredjenje doma. Venera u znaku Lava u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom zbog retrogradnosti Venere od 23.07 imaće svoj uticaj do 3.08. Možete biti više okrenutiji finansijama, uživanju, zabavi i doživeti romantičnu vezu na odmoru. Medjutim u emotivnom smislu treba izbegavati sumnje, nesigurnost ili osećanje krivice koje nikako nemojte praktikovati ove nedelje, Merkur vam daje samopouzdanje da više verujete u sebe, dok Mars da sebe više zaposlite i radite na praktičnijim sferama svog života.

Ova nedelja može pogodovati na poslovnom nivou Lavovima, Bikovima i Devicama, dok u emotivnom smislu Vage, Lavovi, Rakovi i Škorpije mogu imati brdo posla. Preporuka Ribama i Blizancima da dobro pripaze na koncentraciju i svoje okruženje, a Ovnovima da zaposle sebe.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.