https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 17-23.07.2023.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/07/ai-generated-gd58f0e6cb_1920.jpg

Pred nama je više nego ” uzbudljiva”, provokativna nedelja kada će Venera pri kraju nedelje krenuti unazad sa 28 stepena znaka Lava, a kada ćemo nedelju početi sa Mladim Mesecom u svom domu – znaku Raka. Ove nedelje će nam trebati više nego mnogo strpljenja jer Merkur će biti pogodjen kvadratom sa Jupiterom( razočarenja ili veća očekivanja), ali pri kraju nedelje sa Uranom( tenzije, nagle promene planova i problemi sa papirologijom). Posebno ovu nedelju simbolizuje izuzetno težak aspekt opozicije izmedju tranzitnog Marsa i retrogradnog Neptuna koji nosi zabune, provokacije, pad energije, razočarenja, podvale i kolektivni magijski ciklus kada samo verom u sebe možete to proći bez posledica. I Sunce pri kraju znaka Raka biće pogodjeno od strane retrogradnog Plutona( ljutnja, kolektivni sukobi), a vremenske prilike od visokih temperatura pojačavaju i oluje, jake grmljavine i veće zemljotrese. Sunce menja znak i ulazi u znak svoje vladavine znak Lav od 23.07. u 3:52am. Ove nedelje mogu biti kolektivni sukobi i nezadovoljstva, ali zbog retrogradnosti Venere i vraćanje na početak, susreti sa prošlošću, ali ponavljanje karmičkih lekcija.

Ponedeljak, 17.07. 2023

Mlad Mesec u znaku Raka na 24 stepenu donosi vreme sreće i blagostanja kroz dom i porodicu.Ipak, kvadrat izmedju Merkura iz znaka Lava i Jupitera u znaku Bika povećava mentalna rasipanja, obećanja, greške, razočarenja, precenjivanja. Možemo biti nostalgični, ali imati velike nade u budućnost. Mislim da je vreme da se okrenemo detaljima i sitnicama u sadašnjem vremenu, jer ako budemo puno pričali, planirali, možemo se izgubiti u želji. Lunarna faza Mladog Meseca povećava senzitivnost i uvredljivost, ali može doneti nov početak i vreme pozitivne energije. Ova faza trajaće do Punog Meseca 1.08.

Utorak, 18.07.2023.

Donosi jake snove, ali nagle promene raspolozenja. Ipak ulazak Meseca u znak Lav u ranim jutarnjim časovima može pokrenuti optimizam, jaču volju i bolje samopouzdanje.

Sreda, 19.07.2023.

Ponovo ulazimo u dan grandioznijih planova, očekivanja i želja.To je lepo, ali je preporuka ipak da idemo na umerenost i da stvari radimo po principu danas za sutra, korak po korak. Kontakt Meseca i Merkura u znaku Lava od 13:24 nosi važne vesti, putovanja, povoljnosti kroz ispite i predavanja, jaču mentalnu stranu i dobro vreme za javne nastupe, prodaju i trgovinu. Obratite pažnju na finansije, jer možete kupovati ono što vam ne treba!

Četvrtak, 20.07.2023.

Izuzetno osetljiv dan zbog opozicije izmedju tranzitnog Marsa iz znaka Device i retrogradnog Saturna iz znaka Riba donosi kolektivnu frustraciju, pojačane blokade, strahove, poslovno psihološke provokacije i osetljivost kroz mora, autoritete i zdravlje. Možete imati osećanje jakog hroničnog umora, pada energije ili nezadovoljstva zbog neprihvaćenosti ili postignutog. U povećanju povrede, nezgodne situacije. Pripazite na oštre predmete, kao i hronične probleme sa stomakom i kostima! Ukoliko osetite veći bes, vežbanje, zdrava ishrana, mir, strpljenje mogu pomoći ovom nepovoljnom aspektu koji će biti na snazi do 24.7

Neočekivane frustracije, nemiri i neočekivane okolnosti moguće u ranim jutarnjim časovima kada su otvoreni emotivni problemi zbog kvadrata Meseca iz znaka Lava i Urana. Ono što danas možemo imati kao podršku neba jeste trigon izmedju Sunca u znaku Raka i retogradnog Neptuna – Ovaj aspekt ima poruku” Idi kuda te srce vodi, ali i instikti!”. Duhovna povezanost, neobični susreti ili dobijanje pomoći, kreativnost i inspiracija pod stanjem bola, empatija i sklonost saosećanju prema drugima, okrenutost višim ciljevima kroz pomoć drugima.

Mesec prelazi u zemljani znak Device od 19:14

Petak, 21.07.2023

Veoma osetljivi aspekti Meseca sa Marsom i Saturnom mogu doneti jako nervozan dan prepun iskušenja, analiza, kašnjenja. Treba se smiriti i organizovano i polako raditi jednu po jednu stvar. Može biti emotivnih izazova koju se mogu prenositi na zdravlje. Ova nedelja je inače veoma osetljiva za stomak, probavu, ali hronične probleme sa stopalima i veće udare na polju vremenskih prilika, ali i saobraćaja. Potrebno je ne žuriti. Usmerenost ka poslu i potrebi za redom. Pokušajte i danas, ali i tokom cele nedelje da budete fleksibilniji! Ipak večernji lasovi srećniji, produktivniji mogu doneti poslovnu sreću, putovanja i blagostanje i zaštitu kroz ono što vam je važno.

Subota, 22.07.2023

Mogućnost neočekivane sreće, poslovnih prilika, sitnijih poklona ili nečeg što vas može iznenaditi.

Ipak, opozicija Sunca na poslednjem stepenu znaka Raka sa retrogradnim Plutonom može biti veliki kolektivni izazov i doneti pritisak. Neke tajne mogu biti otkrivene. U povećanju sukobi ili veći politički izazovi. U povećanju emotivni sukobi zbog tajni, ljubomore, politički skandali i problemi sa autoritetima.Nebo pod ovim aspektom traži transformaciju, možete iz nekog prethodnog bola da izadjete kao pobednik i započnete nov ciklus perioda u kome ćete biti ojačaniji.

Nedelja, 23.07.2023

Venera od 3:34am kreće unazad sa 28 stepena znaka Lava. Venera će u retrogradnom hodu biti do 4.09. Ona može da pokrene posebno velike izazove na polju emocija, vraanje starih prijatelja i ljubavi, ali nezgodne situacije sa novcem, kao i pojačanu sklonost luksuzu. Može biti pojačane drame i patetike. Ovo može biti veliki test za mnoge parove, dok za slobodne i vreme olaksavajuće energije i slobodnog prostora za početak važne, karmičke priče.

Od 3:52 Sunce menja znak i ulazi u vatreni znak Lav kojim vlada i pred nama je dominatna, intezivno emotivna energija, ali potreba za divljenjem, komplimentima, pažnjom. Srećno Lavovi!

Mesec ulazi u znak Vage od 7:52am i ceo dan može biti pozitivan za proslave, svadbe, druženja, upoznavanja.

Kvadrat izmedju tranzitnog Merkura iz znaka Lava i Urana iz znaka Bika može doneti i neke nagle neprijatne vesti, probleme na aerodromima i granicama, osetljivost kroz papirologiju, Može dolaziti do neke neizvesnosti, naglih vremenskih prilika, pojačanih oluja, zemljotresa i velike mentalne napetosti. Obratite pažnju na brzopletost i impulsivnost jer može doneti nepotrebno veće greške. Ipak, možete dobiti ideju da nešto menjate ili novo stvarate!

Srećno – Astro Luna

astrolog Nataša Paunovski

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.