https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 20-26.11.2023.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/07/7998b7c0f8f59f78f292b6c6484aeefa.jpg

Nedelju počinjemo sa lunarnom fazom Prve četvrtine meseca koja naglašava i potrebu da se ove nedelje oslobodimo svega što trpimo duže vreme i težimo otvorenosti i iskrenosti, šta god da nam ona donese. Strelčevima ćemo od srede čestitati rodjendan, a u petak i Mars menja znak i ulazi u vatreni znak Strelac u kome će se zadržati do početka sledeće godine. Ova nedelja može nositi izazove na moralnom i religioznom nivou, ali i sugestiju da više brinete o svom zdravlju, pošto može dolaziti do pokretanja starih boljki.

Ponedeljak, 20.11.2023

Vrlo izazovan aspekt Meseca i Marsa može pojačati sukobe ali i ” glavobolje”, žurbu i napetost u jutarnjim časovima. Biće potrebno da kontrolišete reakcije i smirite organizam, ali da ne pravite kompromise. Prva četvrtina Meseca u znaku Vodolije na 27 stepenu, može nositi puno strasti, buke, dramatike i naglih oscilacija u emocijama. Može biti jakih nezadoovljstava i ispada, ali emotivnih izazova.Pokusajte da danas izbegavate rizik i svojeglavost, jer može otići na vašu štetu! U povećanju povrede, padovi i osetljivost kroz društvene odnose. Ipak ova faza može da nam pokrene ratnika u sebi, ali i potrebu da budemo novi.

Od 15:30 Mesec menja znak i ulazi u poslednji zodijački znak Riba. Njegov kvadrat ali i prazan hod sa Saturnom može nositi da popodnevni časovi deluju potišteno, depresivno, sa osetljivošću kostiju i izvesnim emotivnim padom. Ovo može biti vreme kada treba pokrenuti kreativnost, ali kada se treba odmarati i ne donositi nagle odluke!

Sekstil Sunca i Plutona do 22.11 može nositi veću okrenutost misterijama, istraživanjima i otkrivanju tajne. Smisao za psihologiju, ali sklonost pronicljivosti može danas pomoći da izbegnete neke neprijatne situacije. Potreba za uspehom, ali ličnim promenama biće značajna.

Utorak, 21.11.2023

Mesec u sekstilu sa Jupiterom može pokrenuti radost, blagostanje prema drugima, moguće dobitke i dobre odnose sa strancima. Vreme koje treba iskoristiti za ličnu negu, zaštitu i isceljenje. Želi dobro- dobro će ti se vratiti.

Kvadrat Meseca i Merkura u večernjim časovima može doneti nesporazume, kvarove, problem sa prilagodjavanjem, lošu koncentraciju, sukob emocija i razuma, povremenu nesiurnost. Pazite na reči i probajte da se opustite i ne razmišljate negativno!

Sreda, 22.11.2023

Sunce menja znak i ulazi u znak Strelac od 15:04 kada Strelčevima do zvaničnog početka zime možemo čestitati rodjendan.

Mars u vrlo intezivnom sekstilu sa Plutonom donosi jaču volju, snagu, privlačnost i harizmu, ambiciju i fokus na konkretne ciljeve. Dobro za početak poslova, ali rešavanje nekih bitnih obaveza može ići lakse. Na emotivnom nivou u povećanju jaka strast, susreti i privlačnost.

Mesec u Ribama kroz značajne aspekte sa R Uranom može doneti jake snove, vizije, intuiciju u kontaktu sa R Neptunom, ali dan izuzetne kreativnosti, inspiracije, vere, nade i ipak optimizma. Popodnevni časovi posebno praćeni važnim emotivnim dešavanjima, ali budjenjem. Dosta akcije, pokreta, pozitivnih dešavanja i neobičnih susreta, ali zaštite univerzuma biće praćeno i kroz aspekt Meseca i Marsa. Hrabra, ali emotivna energija biće pobednička. Saosećanje, podrška drugima, odlično vreme za lečenje, operacije.

Mesec od 18:21 ulazi u znak Ovan i njegov trigon sa Suncem može doneti sreću, optimizam, odlične lične sposobnosti, lakše aspekte kroz obrazovanje, ambicije, kao i mogućnost lakših rešenja. Ovo može biti dan ogromne energije i bitnih dešavanja.

Četvrtak, 23.11.2023.

Izuzetno ranjiv dan. Opozicija Meseca i Venere nosi da će posebno ženske pripadnike biti ranjive, osetljive i sklone naglim promenama raspoloženja. U povećanju emotivni i finansijski problemi, kao i nerazumevanja i patnja.

Uz dodatak, ovaj dan nosi i težak kvadrat Sunca iz znaka Strelca i Saturna iz znaka Riba  aspekt koji je na snazi do 25.11. može stvoriti brigu i pesimizam, nedostatak samopouzdanja, osetljivost kroz to kako vas drugi vide ili probleme sa autoritetima. Mogući teži zadaci. Potrebno će biti mnogo strpljenja, ali odgovornosti i prema onome što vam se ne dopada. Ukoliko na nečemu radite, a to ne ide, ostavite za drugi dan, i danas generalno treba izbegavati da se forsira ono što ne fukcioniše.

Petak, 24.11.2023

Mars od 11:16 prelazi u vatreni znak Strelac. Potreba za novom energijom, slobodom, fizičkim aktivnostima, želja za daljinama, putovanjima, sportom, i oslobadjanjem od svega prošlog. Mars će boraviti u znaku Strelca do 4.01.2024 i nosi optimističnu energiju, veću smelost i želju za neobičnim sferama, ali i rizicima.

Merkur u znaku Strelca u inkonjukciji sa R Uranom do 25.11 povećava mentalnu akciju, budjenje, originalnost, nove ideje, spontano rešavanje mnogih prethodnih pitanja. U povećanju anksioznost prolaznog nivoa, jer nosi više akcije i jurnjave, bržeg razmišljanja, ali i stresa.

Povoljan aspekt Meseca iz znaka Ovna i Merkura iz znaka Strelca može doneti srećne vesti, bitnija potpisivanja ili vesti iz daleka, povoljnije pravne mogućnosti i bolje aspekte kroz učenje/ obrazovanje. Loš aspekt Meseca i Plutona od 18:40-20:15 može doneti blokade, jake migrene, osetljivost psihe i emotivne i poslovne pritiske.

Mesec prelazi u znak Bik od 21:30. Može povećavati hedonizam, opuštenost i fleksibilnost. Zbog sekstila sa Saturnom može nositi i bolju organizaciju i smirenje u kasnim večernjim časovima. Pozitivno vreme za izlaske, da se opustite uz društvo, muziku ili hobije.

Subota, 25.11.2023

Mars i Saturn u kvadratu od 18h. Aspekt koji je na snazi do 28.11.Može uticati na veća kašnjenja i odlaganja da sve ide kako ste planirali. U povećanju kvarovi, napeta energija, blokade, neprijateljstva, ali izazovi prošlosti. Izbegavajte agresivnost ako stvari ne idu kako ste planirali! Osetljivo vreme za operacije, ali u povećanju su moguće povrede ili neprijatne situacije. Potrebno je pažljivije sačuvati energiju, ne forsirati ništa na silu, prihvatiti trenutnu situaciju! U povećanju zdrastveni problemi( jetra, žuč, problemi sa kostima, ukočenja).

Dobar aspekt Meseca i R Jupitera ipak može doneti i period zastite, srećnih dnevnih situacija, emotivnu plodnost i period moguće povećane zarade. Danas je bitno ne trošiti se fizički previše, ali iskazati emocije i toplinu.

Nedelja, 26.11.2023

Rani jutarnji časovi mogu doneti iznenadjenja i nagle promene, kao i neočekivane situacije. Ipak, Mesec u dobrom aspektu sa Plutonom i Neptunom mogu doneti dan kada možete uživati, opustiti se uz dobru hranu, prijatelje ili kućne poslove. U povećanju osetljivost grla, vida, hormona.

Inkonjukcija Venere i R Urana aspekt koji je na snazi do 28.11. može povećavati vašu želju za nekim emotivnim adrenalinom, promenama ili nečim novim. Može dolaziti do nekih burnih reakcija u emotivnim odnosima ili kriza. Odličan dan za kupovine poklona, promenu stila, ulepšavanje, nova interesovanja. U partnerskim odnosima potreban kompromis.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.