https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 4-10.12.2023.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/12/christmas-tree-3784021_1280.jpg

Decembar je stigao. Sa njim i novi aspekti svake nedelje, gde nebo postavlja neke lekcije, ali promene na svakog pojedinca.

Ova nedelja će biti značajna i po tome:

Ponedeljak, 4.12.2023

Prelazak Meseca u znak Device – dobro je započeti ovu nedelju sa puno obaveza i okrenutosti poslu i radnim aktivnostima.

Venera prelazi u znak Škorpije pa je vreme za strastvene, intezivne, komplikovane i karmičke odnose. Više o Veneri u znaku Škorpije sam pisala na : Venera u Škorpiji 8.10.-1.11.2019.

Utorak, 5.12.2023

Poslednja četvrtina Meseca na 12 stepenu znaka Device na zvezdi Zosma u kvadratu sa Suncem iz znaka Strelca može doneti pojačane strahove, sumnje u pozitivan ishod, emocionalne oscilacije ili gubitke. Ovu fazu posebno mogu osetiti promenjivi znaci: Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe koji malo mogu upadati u apatičnija stanja. Možete osećati nepotrebnu tugu, usporenost, neku prazninu iznutra, ali i jaču moć predvidjanja. Nije loše slušati svoj osećaj i u ovoj fazi koristiti vežbe disanja, motivacije i rada na samopouzdanju, jer osećaj može biti u pravcu da ne vidite najbolje šta posedujete i koliko vredite!

Venera u znaku Škorpije napraviće i svoj prvi aspekt i to trigon sa Saturnom iz znaka Riba -što može biti sjajno vreme za pronalaženje stabilne i prave ljubavi, ali vreme lojalnosti i poverenja, emotivne mudrosti, obnove i vraćanja na nešto što može dati emotivni mir. Ovaj aspekt mnogima od vas može pomoći da dodjete do pozitivne tačke na finansijskom nivou, ili prethodno rešite neke prethodne poteškoće. Veze sa razlikom u godinama, veze sa osobama drugačijeg opredeljenja ili kulturnih i socijalnih razlika može biti povećan. Ovaj aspekt može doneti pomirenja, ali veće poštovanje. Možete razmišljati u svom odnosu o nekim ozbiljnijim odlukama, ili imati želju za većom odgovornošću u svom odnosu.

Sreda, 6.12.2023

Neptun kreće sa 24 stepena direktno i na nebu će nam ostati dve planete koje će ići retrogradno( Jupiter i Uran). Neptun je od 30.06. u retrogradnom hodu praveći i malo veću maglovitost, a njegov direktan hod može pokrenuti jaču intuiciju, okrenutost duhovnosti, kreativnosti, emaptiji i saosećanju, kao i jačem prepoznavanju prioriteta ka svom iscenjenju.

Mesec prelazi u znak Vage od 17:36 dajući veći intezitet emocijama, društvenim odnosima, lepoti, pravdi i istini, ulepšavanju i socijalizaciji.

Četvrtak, 7.12.2023

Nosi osetljiv aspekt Meseca i Merkura pa može pokrenuti dosta nesporazuma na emotivnom nivou, ali problema u rasudjivanju, povezivanju stvari i donošenju pravih odluka. Dosta osetljiv dan za učenje, kupovine, ali može doneti emotivne zavrzlame i osećanje nervoze u komunikaciji. Pripazite na reči!

Petak, 8.12.2023.

Srećan trigon izmedju Merkura u Jarcu i R Jupitera u znaku Bika na 6 stepenu može doneti povoljne ponude za posao i potpsivanja, važne i srećne vesti, dobro vreme za učenje, krakotrajna putovanja, imovinska rešenja i jednu optimističnu energiju praćenu dobrim rezultatima i odlukama, praćenim prethodnim radom i odricanjima. Dobro za posete ili bitnije poslovne dogovore. Ljubaznost i velikodušnost mogu vas činiti srećnijim. Izuzetno dobro vreme za razne vrste edukacija, učenja, hobija.

Subota, 9.12.2023

Mesec prelazi u znak Škorpije od 4:36am. Vrlo intezivan aspekt Meseca, Saturna, Venere i Plutona može doneti izuzetno zanimljiv ljubavni dan koji može nositi jake susrete, strasti, regeneraciju, sreću i blagostanje. Mogućnog i povećanih prihoda, ili rešavanja nečeg bitnog na materijalnom nivou. Možete biti pod izuzetno jakim utiscima, ali dan nosi strast, izazove, privlačnost, harizmu i priličan gubitak kontrole.

Nedelja, 10.12.2023.

Opozicija Venere iz znaka Škorpije i R Jupitera iz znaka Bika može povećati lenjost i sklonost luksuzu, povećanim i ipak nepotrebnim finansijskim troškovima. U ljubavi se treba čuvati razmaženosti i sebičnosti, a može biti i epizoda nekog pokajanja ili osećanja da mislite da ste napravili odredjene greške. U povećanju apetit ili sklonost kocki i porocima. Nedelja može nositi i neprijatna iznenadjenja, pojavu naglih vremenskih prilika, zemljotresa, ali i naglih prekida odnosa i tenzije posebno od 17h.

Srećno u nedelji koja dolazi – Astro Luna

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.