https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 23-30.04.2024

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/04/sky-2815020_1280.jpg

Približavamo se kraju aprila meseca koji nije ni manje a mnogo više bio mesec velikih izazova. Mnogi od vas će iz ovog meseca izaći umorni, ali lakši sa svojom karmom i negde svesni nove svetlosti sledećeg meseca.

Sam kraj ovog meseca nosiće i vrlo intezivan prolećni Pun Mesec na 4 stepenu znaka Škorpije, ali da Merkur napokon krene direktno. Venera će biti spremna od 29.04. da udje u svoj dom, spremna za stabilnije emocije, praznike i uživanje u znaku Bika, a Mars 30.04. takodje u znak Ovan, znak svog sedišta, da pokaže veću hrabrost, otvorenost i moć rizika.Ipak, osim Punog Meseca, 29.04. nosiće još jedan energetski senzitivan dan izmedju Marsa i Neptuna kada će izaći velike zablude,tajne, poruke,manipulacije i laži.

Utorak, 23.04.2024.

Mesec i Venera u 1sat posle ponoći mogu nositi pojačanu ranjivost,nezadovoljstva na polju emocija, finansija,emotivne krize ili poteškoće. U većem delu dana Mesec ćebiti u praznom hodu, a njegov prelazak u znak Škorpije je od 17:28,kada će do kraja večeri imati i kvadrat sa Plutonom. Danas su moguće vrlo intezivne, nekontrolisane emocije praćene problemima,komplikacija u ljubavi,ali neprijatnostima.Kolektivno izuzetno težak dan, pojačana agresivnost. Pretnje, posesivnost,lične krize, unutrašnje tenzije mogu biti kroz ceo dan veći izazov. Moguća nerazumevanja i u okruženju,rivalitet na poslu ili osetljivi porodični odnosi. Danas je jako bitno težiti umerenosti,meri i mudrosti,i izbegavati isključivost.! Uticaj pred Pun Mesec nosi i preosetljivost na polju genitalija, finansija, posebno emotivnih odnosa.

Ono što danas može jedino biti aspekt pomoći je polusekstil tranzitne Venere sa Jupiterom koja može uticati na smirenje, podršku i zaštitu, ili rešavanje nekih kriznih pitanja na polju finansija, posla i emocija. Umesto da trošite energiju na one sa koji vam nijeprijatno,okrenite seka onima koji žele da budete srećni!

Sreda, 24.04.2024.

Pun Mesec u znaku Škorpije važna faza posle Solarne Eklipse desiće se na 4 stepenu znaka Škorpije, naše vreme 1:50am. Ovaj Pun Mesec može pokrenuti dugo zakopane tajne, ali skrivena osećanja, pokrenuti veliku strast, ali istovremene izazove, ljubomoru, rivalitet, neki vid fatalnih odnosa, koji mogu posebno osetiti Škorpije i Škorpioni, ali i Bikovi, Lavovi i Vodolije. Treba se u vreme ovog Punog Meseca čuvati da vam neko ne prenese krivicu koju ne trebate da osećate, ili da se nadjete u nekoj neprijatnoj situaciji zbog drugih! Sve što dugo trpite, može eksplodirati i doneti neki vid promene i transformacije. Ovaj Pun Mesec može pokrenuti i niz realnosti i istine o porodičnim odnosima, ali može doneti veći rivalitet ili nevolje sa novcem. Emocijemogu ići od potpune potištenosti, do nekontrolisane strasti. Biće teško izkontrolisati nepravdu ili prethodno razočarenje. Biće potrebno da se mnogo mudruje, ko može, ili da se donesu neke mirnije odluke. Ipak, može biti tenzije, pa jakih emocija i iskustva. Ovaj Pun Mesec posebno pojačava izazove na relaciji Izrael – Iran, ali i velike probleme na polju juga Evrope, ratnih uslova. Može pokrenuti neki jači zemljotres ili neke kritične kolektivne dogadjaje.

Rx Merkur do 2.05 naćiće se u sekstilu sa planetom Saturn i ipak u vreme ovog Punog Meseca može doneti dobre organizatorske sposobnosti, pravljenje dugotrajnijih planova, zanimljive razgovore sa osobama sa većom razlikom u godinama, duboke misli, ali ipak visoke ciljeve koji se mogu otvoriti sledećeg meseca.

Četvrtak, 25.04.2024.

Merkur sa 15 stepena znaka Ovna kreće direktno( 14:55). Neke odluke ipak sačekajte da donesete kad Merkur potpuno ubrza pravac za dan ili dva. Merkur će biti u zadnjoj senci do sredine maja, ali ipak može otvoriti finalizaciju želja u vreme njegovog kretanja unazad, ili neku realniju sliku dalje u planovima.

Zbog uticaja Punog Meseca i danas zbog opozicije Mesec, Uran, Jupiter mogu se očekivati nagla nezadovoljstva, prekidi, neočekivani dogadjaji. Ipak, intuicija može biti pojačana, kreativne sposobnosti, mudrije odluke, ali u večernjim časovima zbog trigona Meseca i Marsa jake poruke, fizičku privlačnost i bolje opcije za romanse.Četvrtak je dosta aktivan dan, ali dan u kojem možete završiti prilično dosta obaveza, samo obratite pažnju na finansijske odluke i poslovno okruženje! Ovo može biti povoljan dan za fizičke poslove i veću angažovanost na poslu.Medjutim, planovi neće ići po planu, pa uključite fleksibilnost!

Petak,26.04.2024

Petak može doneti više energije i optimizma,kako i zbog prelaska Meseca u znak Strelac od 3:38am.Njegov sekstil sa Plutonommože vas ojačati i vratiti vam samopouzdanje. Može biti lakši za planirana putovanja, ispite, hobije, ili uvodjenje nekih promena. Idealizam i potreba za oslobadjanjem biće važna.

Subota, 27.04.2024

Subota može doneti uspešnije dogovore koji nisu išli ili da nešto zaokružite, ponovite pod pozitivnom realizacijom. Ovaj dan može doneti osetljivost hroničnim bolesnicima ili reaumatičarima.Ipak, zbog kvadrata Meseca i Saturna može se osećati manja briga ili otežanje i kašnjenje u obavezama. Ovo može biti dobar umni rad, ali dan kada se treba više otvoriti prema drugima.

Polusekstil tranzitne Venere i Marsa može pogodovati novim emotivnim odnosima, ali i dalje većoj strasti. Može dolaziti do neočekivanih,ali zanimljivih situacija.

Nedelja, 28.04.2024

Rani jutarnji časovimogu povećavati saobraćajne nesreće ili nezgode. Može bitipovećanja tuča ili povreda. Dan može imati oscilacije i sklonost naglim promenama raspoloženja, ali izvesnoj neorganizaciji, lenjosti i apatičnosti. Ipak, može pogodovati društvenim dogadjajima, prijateljima i ljubavi. Mesec menja znak i ulazi u znak Jarac od 11:40am i može doneti veću odgovornost ili sklonost obavljanju obaveza koje ste dugo planirali i koje su potrebne. Tranzitna Venera će se naći u polusekstilu sa Neptunom, pa nedelja može pogodovati kulturnim i umetničkim dešavanjima, dekoraciji ili hobijima.

Ponedeljak,29.04.2024

Venera ulazi u znak Bik, svoj dom, znak stabilnosti,hedonizma,uzivanja u kome će se zadržati do 23.05. Tranzit Venere u znaku Bika može povećavati nagle romanse, potrebu za porodicom, ali većom ljubavnom sigurnošću.

Izuzetno energetski težak aspekt Marsa i Neptuna u znaku Riba može pojačavati opreznost sa lekovima, bolestima zavisnosti, trovanja, laganja i manipulacije, nestanke, ali pre svega da se treba čuvati negativnog okruženja,loših ljudi i čuvanja više svojih ličnih stvari. Može doći do porasta psiholoških aspekata, ali i čudnih dogadjaja.U porastu sekte i porast psihopata.

Novu nedelju možemo započeti odgovornije i ozbiljnije, ali sa planiranim obavezama kojih se moramo držati. Prvi radni dan može doneti završetak svih poslova koji su stajali, ali bolju kontrolu i koncentraciju. Popodnevni časovi mogu doneti nesporazume ili kvarove, kao i problem sa odlukama.Ipak, današnji dan može pogodovati radoholičarima i osobama koje imaju planirane ciljeve.

Utorak, 30.04.2024.

Mars ulazi u znak Ovan, znak svog doma i sedišta u kome će se zadržati do 9.06. Njegov uticaj otvoriće više borbenosti, energije, vitalnosti, ali pre svega hrabrosti. Kolektivno Mars može pokrenuti i veće sukobe.

Vreme do 17h može doneti odlične materijalno poslovne mogućnosti, dogovore iako može biti manjih kašnjenja. Ipak, dan pogoduje završetku bitnih poslova za ovaj mesec i većoj angažovanosti i temeljnosti.

Mesec prelazi u znak Vodolije od 17:21i njegov kvadrat sa Venerom i konjukcija sa Plutonom može doneti da drugi deo dana može doneti nagla uznemirenja, krize, troškove i kolektivnu uznemirenost. Dan neće pogodovati osobama osetljivog nervnog sistema, srčanim i reumatskim bolesnicima.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.