https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni pregled neba od 16-23.04.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/04/wedi-8074671_1280-1.jpg

Posle burne prethodne nedelje sa brojnim dogadjajima, ali i podsetnicima, da i Mart ali April mesec uvek nose odredjene kolektivne loše dogadjaje, u ovu nedelju ulazimo senzibilniji, ali sa nadom da će se stvari i malo smiriti. Prva Četvrtina Meseca – faza pred Pun Mesec nosi sukob emocija i ambicija,sentimentalnosti i uspomena i jake senzitivnosti. Kolektivno vreme pred  još jednu oluju.

Utorak, 16.04.2024

Retrogradni Merkur u Ovnu naćiće se u polusekstilu sa Marsom i može pokrenuti pogodnosti za teže fizičke poslove, snažniji osećaj za neku akciju, ali da možemo biti snalažljiviji i direktniji u poslovnim i dnevnim aktivnostima. Prelazak Meseca u znak Lav od ranih jutarnjih časova nosi vreme pojačanije volje, samopouzdanja i emocija, ali kroz ceo dan opozicija Meseca i Plutona može doneti pritiske, ljubomoru, dramu,napetost, osećanje prevelikog forsiranja nečega, pa pokušajte ipak da uključite hrabrost ali i suptilnost.

Sreda, 17.04.2024.

Tranzitna Venera u znaku Ovna naćiće se u polusekstilu sa Saturnom što može biti dobar znak za ljubav,romantiku, početak nove veze koja ipak osim strasti može imati elemente karme, dugotrajnosti i pozitivne istrajnosti. Ovaj aspekt može pomoći u rešavanju manjih finansijskih pregovora ili zarade.

Mesec će u periodu do 17h imati srećne aspekte sa Venerom i retrogradnim Merkurom što može biti odličan znak za pregovore, trgovinu, kraća putovanja, obrazovanje ili učenje,javne nastupe, upoznavanja i emotivne odnose, ali kao da će doneti lakše dogovore ili realizaciju.

Ipak, večernji časovi mogu nositi naglu napetost, nagle vremenske promene, tenziju, stres, kolektivne dogadjaje prepune drame i senzacije, ali neprijatnih iznenadjenja. Kvadrat Meseca, Jupitera i Urana mogu doneti nagle promene raspoloženja, nezgodne situacije, trošenja, nestrpljive poduhvate, ali i pojačan stres koji treba ublažiti ili kontrolisati. Ova nedelja je veoma osetljiva za hronične bolesnike, koji moraju biti na oprezu.

S obzirom da će Sunce biti u polusekstilu sa Neptunom ono što je jako važno do 19.04. je praćenje intuicije, pokretanje ličng razvoja, vera i molitva, praćenje predosećanja, ali mnogi odvas mogu imati sudbinske snove. Sreda može nositi i jake emocije i ambicije, ali pokušajte da budete zahvalni za ono što dobijate ili ako prolazite kroz i dalje osetljiv period, malo strpljiviji i okrenuti humanom radu ili duboljem razumevanju sebe. Može biti neočekivanih susreta, ali i momenata za pamćenje. Ipak, večernji časovi nose neku buntovnost i pogrešne odluke.

Četvrtak, 18.04.2024.

Srećan trigon Meseca i Sunca mogu doneti sklad izmedju duše, našeg identiteta, dobar fokus na svakodnevne obaveze. Mesec prelazi u zemljani znak Device od 16:12i pokreće radne sposobnosti,perfekcionizam, predanost detaljima, ali sklonost boljoj organizaciji i usmerenosti na ono što je korisno, jednostavnije. Emocije manje dramatične i snažne, umerene.Paziti na ishranu! Ovo može biti odličan dan za lekarske preglede,ulepšavanje, čišćenje doma ili poklanjanje, posvećenost stvarima za koje niste imali vremena.

Petak, 19.04.2024.

Retrogradni Merkur i Venera dolaze u snažnu konjukciju na 17 stepenu znaka Ovna. Ovo može biti srećno vreme za važne emotivne pozive, dogovore, ali da rečima pokažete svoju ljubav. Možete biti dobri u posredovanju ili povezivanju nekog dobrog dela ili imati mogućnost zanimljivih upoznavanja. Odlično vreme za manje kupovine, ili da jedan deo dana posvetite malo i sebi.

Od 16:01 Sunce prelazi u prvi zemljani znak – znak Bik, i Bikovima možemo čestitati rodjendan jer dolazi njihovo vreme. Tranzit Sunca u znaku Bika pokrenuće veću estetiku, strpljenje, ali želju za uživanjem i sigurnošću.

Mars u znaku Riba naćiće se u sekstilu sa srećnim Jupiterom iz znaka Bika  pa može doneti odličan spoj intuicije, sreće i zaštite, hrabrosti u stvarima koje planirate.Možete dobiti neočekivanu podršku ili pomoć ili imati osećaj da je vreme da pokrenete neke manje promene i inicijativu.Ovo može biti pozitivno vreme kroz kontakte sa inostranstvom, proširenje poslova, materijalne dobitke. Ovo je aspekt unutrašnjeg optimizma koji može otvoriti neka olakšanja koja imate ove nedelje.

Kasni večernji časovi mogu izazivati ipak neku opštu tugu, depresiju i prazninu, brigu ili opterećenje zbog opozicije Meseca i Saturna.

Subota, 20.04.2024

Vrlo interesantan sekstil Marsa i Urana može da pokrene pozitivne rizike i hrabrost u vašim talentima i poslovnim mogućnostima, da pokrene neki adrenalin ili da vam donese želju za nekom transformacijom. Neko će sa ovim aspektom ponovno startovati ili imati osećanje nekog entuzijazma. Odličan aspekt Meseca, Jupitera i Urana donosi do 13h odlično vreme za poslovne aktivnosti, ali obične poslove( pijaca, plaćanje računa, kuvanje, čišćenje).Oni koji rade danas mogu biti produktivniji ili zaposleniji, više nego obično. Ovaj aspekt pokreće bolje samopouzdanje za rizikom ili nečim novim.

Ipak, malo pažnje obratite na opoziciju Mesec Mars koji može doneti prolazne neprijatne situacije, sumnje, emotivni nemir, greške, ali i nezgodne situacije( povrede, upale, osetljivost stomaka, psihološke probleme).

Nedelja, 21.04.2024

Mogući važni dogadjaji u svetu.Velike kolektivne promene i dešavanja na verskom, ali ekonomskom nivou.Velika konjukcija Jupitera i Urana na 21 stepenu znaka Bika može pokrenuti neočekivane materijalne prihode,romanse,poslovne ponude,putovanja ili nešto potpuno novo u vašem životu.Možete osećati potrebu da budete nezavisniji, ili da pokrenete neki svoj biznis.Možete doći do rešenja u nečemu štoje dugo stajalo kao problem ili prepreka. Uran može pokrenuti izazove, ali pozitivne rizike, a Jupiter zaštitu i potrebu za novim navikama.Neće biti neobično da donesete odluke o kojima nikad ne bi razmišljali.
Mesec prelazi u znak Vage od 5:09 a trigon Meseca i Plutona može uticati da ovaj dan može biti pozitivna za venčanja, razne zabavne ili vesele dogadjaje, emotivne susrete i pomirenja, društvene dogadjaje i politička dešavanja.

Ipak, trebalo bi obratiti pažnju jer Sunce ovog dana dolazi u težu kvadraturu sa Plutonom i može doneti tragične kolektivne dogadjaje, rat,sukob velikih sila, dok na ličnom nivou potrebu za kontrolom i ljubomorom, prevelike ambicije, sebičnost.U porastu zemljotresi. Na emotivnom nivou krize mogu biti vezane za prethodna loša iskustva. Nedelja trazi opuštenost, spontanost, druženje, deljenje emocija i da budete ono što jeste.


Ponedeljak, 22.04.2024
Početak nove nedelje može doneti potpune nesporazume za koji najviše možemokriviti retrogradni Merkur. Problemi u komunikaciji,dogovorima, majstorima, saobraćaju, a nervoza koja može da se prenosi na partnerske ili porodične odnose biće u prvom planu. Ponedeljak može biti osetljiv za kazne, pravne poslove, sudjenja, politiku, a može nositi i ranjivost i nesigurnost. Treba koristiti strpljenje i šarm, diplomatiju i dobro brojati do 100.

Srećno – Astro Luna

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.