https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 18-24.03.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/03/be111a34f0bf0a6408b325830731e011.jpg

Ulazimo u nedelju kada počinje i zvaničan početak Proleća,Nova astrološka godina sa rodjendanima Ovnova. Venera i Saturn će se susresti u konjukciji otvarajući stare emotivne rane, ali noseći duboke karmičke lekcije, a Mars od subote prelazi u znak Riba u kome će se zadržati do 30.04. Srećan sekstil Venere i Jupitera u nedelju posle niza i budjenja, ali ljubavnih oscilacija nisi nagrade bas pred Prvo Lunarno Pomračenje 25.03.

Ponedeljak, 18.03.2024.

U fazi smo Prve četvrtine Meseca,faze pred prvo Lunarno Pomračenje. Prvi radni dan ove nedelje nosi jak uticaj Meseca u znaku Raka pa nedelju možemo početi nežnije, sentimentalnijei emotivnije. Pozitivan trigon Meseca u svom domu u znaku Raka sa Venerom i Saturnom donosi sreću, blagostanje, mir, potrebu za porodicom i ljubavlju.Možemo malo biti okrenutiji domu, prošlostima, sa većim oscilacijama u raspoloženju. Srećan sekstil Meseca i Jupitera ipak od 14:25 nosi i optimizam, mogućnost zarade, uspeha i boljeg raspoloženja. Večernji časovi mogu nositi prolaznu nervozu, gubitak koncentracije, nestrpljive reči ili poruke, kao i nesporazume sa ukućanima, pa je potrebno da se koristi kompromis, ali strpljenje. Današnji dan je dobar za sredjivanje doma, kancelarije, kuvanje, završetak starih poslova, vidjenje sa porodicom ili starim prijateljima. Emocije intezivne. Merkur u polusekstilu sa Jupiterom može doneti dobre vesti i entuzijazam. Današnji dan je dobar za davanje ispita, pisanje ili rešavanje stare papirologije.

Utorak, 19.03.2024.

Merkur u znaku Ovna ulazi u ciklus svoje preretrogradne faze na 16 stepenu. U svoj retrogradni hod 2.04 kreće sa 27 stepena znaka Ovna. To može kod mnogih već stvoriti neki vid zabune, nesporazuma ili promene planova. Utorak je dobar dan za promene i pokretanje novih ciljeva. Mesec i Uran mogu da vas pokrenu u nove poslove, hobije ili promene na ličnom nivou.Trigon Meseca i Neptuna nosi dobru intuiciju, zaljubljenost, sreću preko putovanja, jak predosećaj, jake snove, kreativnost i smisao za psihologiju. Trigon Meseca i Sunca od 19:50 doneće balans izmedju ličnog i intimnog i dubokog i skrivenog, ali to može biti i period balansa i sreće.

Mesec prelazi u vatreni znak Lav od 20:34, Potreba za pažnjom, ljubavlju, boljim samopouzdanjem, ali kreativnošću biće u prvom planu. Mesec i Pluton se mogu sresti oko ponoći i doneti kolektivno dramatične dogadjaje, pritiske, ljubomoru i zlobna dela. Ipak, današnji dan je i pod polusekstilom Merkura i Neptuna pa ovog dana treba pokrenuti talente, saosećanje, veru. U povećanju romantičnost i potreba da se pomogne drugima.

Sreda, 20.03.2024

Zvaničan početak proleća 4:06am.

Sunce prelazi u prvi Zodijački znak – vatreni, muški, kardinalan znak Ovan – Ovnovi Srećan rodjendan

Počinje nova astrološka 2024 godina

Četvrtak, 21.03.2024.

Mesec i Jupiter u ranim jutarnjim časovima nose tenziju, hormonske promene, preterivanje, nezadovoljstvo, pogrešne odluke, osećanje nezahvalnosti.

Mesec u trigonu sa Merkurom ipak od 10:58 nose dobru energiju, puno komunikacije, dobro vreme za preglede, ispite, kraća putovanja, dogovore i potpisivanja. Moguće bitne vesti, mentalna jačina i snažne emocije. Mogući bitni susreti.

Kvadrat Meseca i Urana nose stres, napetost, nagle promene raspoloženja, žurbu, eksplozivnost, nesigurnost ili hirovitost. Obratiti pažnju na saobraćaj, kao i odnose sa okruženjem. Ovaj aspekt je na snazi od 13h

Sunce u znaku Ovna imaće intezivan sekstil sa planetom Pluton – nose ambicije, jaku potrebu za uspehom, ličnim učešćem ili vodjenjem, ubedljivost, hrabrost, povećanu moć nad drugima koju ne treba zloupotrebljavati, ali opsesivne sklonosti. Pod ovim aspektom možete preuzeti veće ciljeve i zadatke ili možete na neki način pobediti sebe.Aspekt je na snazi od 21h.

Petak, 22.03.2024.

Opozicija Meseca i Marsa u ranim jutarnjim časovima povećava nasilje, sukobe, nesreće, lošu energiju. Potrebno je brojati do 100.Moguće jake migrene, nagle vremenske prilike koje neće prijati srčanim bolesnicima.Mogući dramatični prekidi ili tenzija.

11 minuta posle ponoći na snazi je konjukcija Venere i Saturna na 12 stepenu znaka Riba –  Jaka potreba za druženjem i neobičnim iskustvima. Ipak, Saturn je i planeta učitelja neba, karmički mentor koji može pokrenuti stroga pravila ili emotivne izazove u vidu zahladjenja, udaljenosti, usamljenosti. Mogućnost kašnjenja novca ili odlaganja u dobijanju finansija. Na emotivnom nivou može dolaziti do tuge, praznine, ali jakih predosećanja. U porastu karmički odnosi i odnosi iz prošlosti. Odličan aspekt za kreativni i umetnički rad.

Od 8:43am: Mesec prelazi u znak Device. Kontrola emocija, usmerenost na rad, zdravlje, dnevne aktivnosti. Analiziranje, detaljisanje, potreba za perfekcionizmom. Potreba za novim iskustvima.Paziti na probavu, creva!

Subota, 23.03.2024

48 minuta posle ponoći Mars prelazi u vodeni znak Riba.Mars ovde gubi na hrabrosti, ali dobija na romantičnosti, osećanju, kreativnosti, dubokim i skrivenim akcijama.

Period od 10-16h nosice opoziciju Meseca, Saturna i Venere i to može biti promenjiv period. Mogućnost osećanja brige, kašnjenja, neraspoloženja, osetljivosti psihe, stomaka, osećanje nedostatka pažnje ili prolaznog osećanja praznine.Pokušajte da zaposlite sebe.

Srećan trigon Meseca i Jupitera od 16:23 može doneti bolje raspoloženje, pokret, sreću preko inostranstva, zarade, drustveno poslovnih odnosa ili ličnih planova.

Nedelja, 24.03.2024

Rani jutarnji sati mogu doneti neka poslovno emotivna iznenadjenja ili promene. Opozicija Meseca i Neptuna u popodnevnim časovima nose moguće greške, lenjost, poročnost, ali sklonost neorganizaciji, manipulaciji i oscilacijama u raspoloženju.

Srećan sekstil Venere i Jupitera ipak mogu doneti sreću i zaštitu, kao i dobre mogućnosti preko ljubavi, prijatelja, proslava.

Od 21:39 Mesec prelazi u znak Vage. Dispozitor Venera može pokrenuti sreću, zadovoljstvo, srećan početak novih emotivnih odnosa, dobro vreme za bitne dogadjaje.

Srećno – Astro Luna

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.