https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 11-17.03.2024

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/03/woman-7282714_1280.png

Pod uticajem smo Mladog Meseca u znaku Riba – poslednjeg zimskog, baš u vreme praznika Ramazana ali američkog Oskara koji jeste vezan za znak Riba, ali naglaska na mašti, romantici,umetnosti ali duhovnom čišćenju od svega nakupljenog.Vera, nada, ljubav – uvek bila i biće važna…

Ova nedelja nosi i prelazak Venere u znak Riba koja pokreće romantiku, nežnost, saosećanje, humanost, ali i Merkura u znak Ovan od juče koji će naglasiti proleće ove godine , s obzirom da će od početka aprila krenuti retrogradno.Kraj ove nedelje je pod uticajem Prve Četvrtine Meseca u Blizancima, ali snažnom konjukcijom izmedju Sunca i vladaoca Neptuna.

Ponedeljak,11.03.2024

Početak radne nedelje je pod uticajem Meseca u znaku Ovna koji nas može prilično energično pokrenuti, doneti nam nestrpljenje, puno akcije i  potrebu za novim, ali jaku strast prema svemu što treba da otvorimo. Mesec u snažnom sekstilu sa Plutonom može doneti ubedljivost,jaku motivaciju, snažne želje. Snažna konjukcija Meseca i Merkura može doneti neke neočekivane vesti, dogovore sa prijateljima, nagla putovanja i potpisivanja, posete. Danas je dobar dan za sport, ali za učenje.

Venera od 22:52 prelazi u znak Riba, znak svoje egzaltacije. Venera će boraviti do 5.04. Doneće mnogo nežnosti, neobičnih emotivnih iskustava, ali i čišćenja, kreativnih stvari.Dok je tranzit Venere u znaku Riba svaka ljubavna molitva može imati efekta.

Utorak, 12.03.2024

Od podneva Mesec u snažnom sekstilu sa vladaocem Marsom može doneti osećanje slobode, motivacije, akcije, ali i jake strasti. Vreme do 17h može biti povoljno za početak novih projekata, ali i pokretanje i težih poslova. Iako dan može nositi brzinu, žurbu, zanimljive kontakte, treba kontrolisati stres. Mesec će od 17- do ponoci biti u praznom hodu, kada je potrebno smiriti energiju i raditi na ličnom razvoju.

Sreda, 13.03.2024

Mesec prelazi u znak Bik od 1:30am. Potreba za sigurnošću, maštanjem, ljubavlju, ali i hedonizmom mogu biti na snazi. Srećan aspekt Meseca i Venere mogu pokrenuti emotivne susrete, važne finansijske dogovore, poklone, povoljno vreme za kupovine/ prodaje ili ulepšavanje. Period oko 4h mogu doneti povećanje ljubomore ili neprijatnosti. Ipak stabilan aspekt Meseca i Saturna u toku dana mogu doneti mir, poverenje, dobru organizaciju i rešavanje polako dnevnih aktivnosti.

Tranzit Venere u polusekstilu sa Plutonom može pokrenuti opsednutost emotivnim partnerom, ali i osećanje neke euforije.Potreba za druženjem u ovoj nedelji pojačana.

Četvrtak, 14.03.2024

Konjukcija Meseca i Jupitera može doneti vreme radosti, ispunjenja i mogućnosti i finansijske podrške. Ipak, današnji dan može nositi nagla uznemirenja, stres, napetost od 11h zbog opozicije Meseca i Urana. Pripazite na plaćanja, obećanja i izbegavajte brze i isključive odluke! Kvadrat Meseca i Marsa danas može pokrenuti i nervozu preko banaka, novca, saobraćaja, ali i može nositi hormonalne probleme i prehlade, ali i emotivne izazove. Vreme od 19h može biti lakši i smireniji. To može biti dobro vreme za izlaske.Sekstil Mesec Neptun može pokrenuti maštovite ideje i kreativnost, ali i jaku telepatiju i predosećanja. Odlično vreme da pokrenete skrivene talente. Mesec će se naći na zvezdi Algol oko ponoći i može pokrenuti negativne kolektivne dogadjaje, ali povećanje ljubomore i zlobnih dela.

Petak, 15.03.2024

Mesec prelazi u znak Blizance od 4:17am.Mesec će biti u praznom hodu i može pokrenuti nesanice, napetost, osetljivost kroz saobraćaj, reči.

Trigon Meseca i Plutona od ranih jutarnjih časova ipak može pokrenuti dan prepun informacija, poruka, društvenih dešavanja. Možete biti ubedljivi, mentalno snalažljivi ili skloni lakšim rešenjima i brzini u stvarima koje su vam potrebne. Važnost brata/ sestre, dosta kontakta sa okruženjem, komšijama. Dobro vreme za popravke auta, davanje ispita.

Kvadrat Meseca i Venere može pokrenuti emotivne krize ili prolazna nezadovoljstva od podneva. Osetljivo vreme za kupovine i novac.Pripaziti na moguće štete, kvarove. Ceo dan može doneti veću napetost vozačima i probleme zbog nepažnje.

Večernji časovi mogu doneti ipak pozitivno vreme za izlaske, javne nastupe, putovanja, učenje i edukacije, ples, druženja sa prijateljima i dobre vesti posebno zbog sekstila Mesec Uran.Biće potrebno svima neko oslobadjanje od rutine i opuštenost.

Merkur u polusekstilu sa Saturnom ipak može pomoći boljoj koncentraciji, ali da se efikasnije izborite sa dnevnim aktivnostima. Iako dan može imati oscilacije, ipak može doneti da možete planirati nešto dugotrajnije.

Subota, 16.03.2024

Današnji dan nosi opterećenja i odlaganja, zakašnjenja i problem u komunikaciji, mentalne blokade i preosetljivost.Iz tog razloga je važno dopustiti sebi mentalni odmor, regeneraciju ili pratiti svoj bioritam. Bitno je ne raditi ništa na silu.Može dolaziti i do emotivne praznine ili brige za druge. Pripaziti na disajne organe i imunitet!

Nedelja, 17.03.2024.

Rani jutarnji časove nose trigon Meseca i Marsa i ipak mogu pokrenuti snažnu fizičku privlačnost, dobar provodo, dobru energiju, hrabre poteze i vreme emotivne povezanosti.

Prva Četvrtina Meseca od 5:12am ( faza pred Pomračenje Meseca i Pun Mesec 25.03.) u znaku Blizanaca na 27 stepenu može doneti konfuziju, preosetljivost, umor, mentalne zabune, manipulacije, laži. Ova faza pokrenuće mnogima od vas da razmislite o realnom vremenu i da poradite na tačkama gde se osećate nesigurno. U povećanju poročnost, krize zavisnika, lopovluk, prevare, ali porast samoubistava, davljenja i trovanja. Posebno droga ili alkohol mogu izazivati teške saobraćajne krize i porodične tragedije.

Ovoj fazi dopunjuje i jak kvadrat Meseca i Neptuna, ali konjukcije Sunca i Neptuna koji mogu doneti i osećanje izgubljenosti, jakih snova, ali porasta nemira, unutrašnjih kriza ili senzibilnosti. Opreznost sa lekovima! Treba se čuvati prevara, ali pada energije pa treba čuvati sebe. Srećno vreme za umetnost, posebno film, muziku, ples. Imaćemo potrebu za idealizovanjem stvari, begom u svoj svet i maštu. U porastu interesovanje za mistiku, naučnu fantastiku i sve što je skriveno i tabu.

Mesec prelazi u znak svog doma – znak Rak od 10:42am donosi odlično vreme za dom, porodicu, nekretnine, kao i vraćanje na prošlost, korene, svoje poreklo ili drage ljude koje niste dugo videli. Ovo može biti idealno vreme za uredjenje doma, porodične proslave ili nešto sl.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.