https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 4-10.03.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/03/a1b0fa20d98b62cd8f90a0e6b103ca1a.jpg

U nedelji koja je pred nama, uz martvosku nadu da proleće brzo dolazi, izdvojila bih da ova nedelja može nositi inspirativne i kreativne aspekte Merkura, ali vikend sa burnim kvadratom Marsa i Urana koji može doneti ponovno neke neočekivane promene, revolucije, bunt i tenziju. Posebno vazno je spomenuti da nam je Mlad Mesec u znaku Riba na snazi od 10.03. kada će Merkur preći u znak Ovan u kome će zbog retrogradnosti u Aprilu ostati do sredine maja meseca.

Ponedeljak, 4.03.2024

U prvi dan nove nedelje ulazimo sa uticajem Meseca u znaku Strelca koji ipak može da nas odvede u entizijazam, dinamiku i akciju,iako nagle promene raspoloženja mogu biti vezane i za loš aspekt Meseca i Neptuna koji može povećavati senzitivnost, umor koja neće prijati reumatskim bolesnicima i meteropatama.Ipak Mesec će primati u prvom delu dana i pozitivan aspekt sa Venerom i moze uticati na srećno vreme za dnevne aktivnosti, druženja, ljubav i mogućnost manjih finansija.

Danas imamo i vazan aspekt izmedju Merkura u znaku Riba i Urana koji nosi inspiraciju, jaku viziju, intuiciju, neočekivane dobre vesti, brzinu u govoru, odlukama, kraća putovanja, nagle promene planova, ali i mogućnost da pokrenete nešto novo ili da imate neke interesatne ideje. Susreti, potpisivanja, neplaniran dobar provod možese ipak očekivati u večernjim časovima.

Mesec ulazi u znak Jarac od 22:15 i nosi jednu odgovorniju energiju, ali kontrolu, povremeni pesimizam, brigu, ali pomešanu sa maštovitošću, okrenutoscu prošlosti.

Utorak, 5.03.2024.

Utorak može biti odličan za organizaciju, rešavanje starih problema, rad, i sve poslove koji traže odgovornost fokus i ozbiljnost. Samodisciplina, kontrola poverenje. Mesec će se naći u stabilnom aspektu sa Saturnom i doneti mogućnost da ovog dana završite sve obaveze na vreme ili preuzmete i teže poslove. Trigon Meseca i Jupitera u večernjim časovima nosi sreću,blagostanje, bolje mogućnosti, odlično vreme za karijeru, prodaju, kupovinu, izlaske ili preuzimanje većih obaveza. Kontakti sa inostranstvom dobri. Pozitivno vreme da pokrenete nešto što dugo stoji. Mogućnost zaostalog novca ili veće zarade. Emocije pod kontrolom.

Sreda 6.03.2024.

Mesec će u zadnjoj dekadi znaka Jarca primati i dobre aspekte sa Suncem i Uranom pa prvi deo dana može nositi odličnu motivaciju, balans, ambicije, organizaciju i sklonost da sve što započnete, imate mogućnost da završite. Popodnevni časovi nose i sekstil Meseca i Merkura i mogu pogodovati studentima, djacima, trgovcima, onima koji planiraju upoznavanja poslovne dogovore ili završetak starih poslova.Mogućnost vesti i povoljnih dogovora. Večernji časovi su idealni za izlaske u pozorište, bisokop, opuštanje kod kuće ili emotivna upoznavanja, jer Mesec i Neptun primaju srećne aspekte.

Odličan dan za pregovore, diplomatiju, sudske sporove ili posredničke poslove.

Četvrtak, 7.03.2024.

Mesec prelazi u znak Vodolije od 1:40am. Uticaj Meseca može biti usmeren na promene, prijateljstvo, druženja politiku, socijalne i društvene grupe, internet. Od 3:55am Mesec i Pluton će se naći u snažnoj konjukciji i mogu doneti jake snove, fantaziju, fikciju, ali i dobro vreme za one koji rade u ovo vreme. Ipak, današnji dan može nositi nagle oscilacije koje neće pogodovati kardiovaskularnim bolesnicima, ali i sklonost da se puno dajemo, trošimo, nerviramo oko sitnica ili očekujemo više. Može doći do promena planova, ali pojačanog stresa. Paziti na ishranu i poverenje u odnosu na druge!

Petak, 8.03.2024

Jaka konjukcija Meseca i Marsa u ranim jutarnjim časovima može izazivati neprijatne dogadjaje, napetost, višak energije, ali pojačane svadje ili nesreće.Kvadrat Meseca i Urana napetost, stres, prekide, prolazna nezadovoljstva. Ipak, večernji časovi mogu nositi duh praznika žena, ali veću romantičnost, druženja ili sreću preko ljubavi, poklona i zadovoljstva uz snažnu konjukciju Meseca i Venere. Večernji časovi mogu pokrenuti strast, ali dosta kupovina.

Konjukcija Merkura i Neptuna na 27 stepenu znaka Riba, mogu pojačavati laži, prevare, manipulacije, konfuziju, zaboravnost, razočarenja. Ovaj aspekt traži da se okrenemo duhovnosti i veri. Možete biti zainteresovaniji za mistiku, okultizam,misterije,detektivske filmove, ali možemo biti skloni tajnama, mašti i idalizaciji. Ipak, pod ovim aspektom treba uključiti intuiciju, koja vam može pomoći da nešto procenite ili donesete kao odluku. Dan nosi puno lopovluka, ali i osetljivosti avio saobraćaja.

Subota, 9.03.2024

Mesec prelazi u znak Riba od 2:05am. Pojačava nežnost, tajanstvenost,sentimentalnost,ali i povremenu tugu i povlačenje, nerazumevanje u odnosu na druge  zbog konjukcije sa Saturnom u većem delu dana. Dan može nositi usporenja, pa nagla uznemirenja. U pojačanju konfuzija umor, kašnjenje, naglo menjanje planova, preosetljivost, problemi sa nogama, hormonima.

Mesec će od 22:30 nositi ipak srećniji i lakši aspekt sa Jupiterom pa može doneti olakšanja,zaštitu i vreme dobre regeneracije. Ipak u toku većeg dela dana može se osećati neka kolektivna težina. Razlog tome je i vrlo nezgodan kvadrat izmedju Marsa i Urana koji je na snazi do 12.03 može doneti neočekivane avionske nesreće,zemljotrese, nagla uznemirenja, napetost i ljutnju pa iz impulsivnije energije i neke greške, žudnju za nekim adrenalinom, uzbudjenjem. U porastu može biti opasna energija i treba izbegavati brze i nepromišljene odluke i akcije! Kontrolišite bes!

Nedelja, 10.03.2024

Tačno u ponoć pred nama je i sekstil Sunca iz znaka Riba i Urana koji uz prethodni aspekt pokreće neku novu, brzu energiju, ali vreme nekih brzih odluka. Trudite se da one ne budu na štetu drugih. Možete imati potrebu da probate nešto novo ili da naglo prekinete sa starim životom i navikama i pokrenete novi start. Mogućnost i naglih prijatnih susreta i upoznavanja. Sunce će do 16.03 imati i polusekstil sa Marsom pa može pokrenuti odlično vreme za sport, vežbanje, fizičke aktivnosti, ali uticati na bolje samopouzdanje. Može biti nekih naglih prvo neprijatnih, pa naglih oslobadjajućih odluka u toku ovog vikenda.

Merkur prelazi u vatreni znak Ovan od 5:04am. Sa ovim Merkurom koji će većim delom proleća biti u centru pažnje možemo računati na brze odluke, naglo povezivanje, brzinu u govoru, pokretu, ali imati i neki vid mentalnog budjenja. Ovaj Merkur voli da rizikuje, hrabar da kaže šta misli, protivi se protiv pravila i autoriteta.

Dan možemo započeti i sa sekstilom Meseca i Urana koji može doneti ipak dan dobre energije i akcije. Ovaj vikend je jako povoljan za odmor, regeneraciju, šetnju, meditaciju, lekarske kontrole.

Mlad Mesec u znaku Riba na 20 stepenu na snazi od 10:02 mogu doneti  snažnu veru i želju za promenama.Ovo je dobar mesec za otkrivanje tajni, pomirenja, ispravljanje grešaka, ali lični razvoj. Može pokrenuti dosta nežnosti i romantičnosti. Iako i ovaj vikend možemo imati manjih problema sa vremenskim oscilacijama, ipak ovaj mesec je jako dobar da startujete od pozitivne nule. Ovo je posebno dobar mlad mesec za psihologiju, astrologiju, alternativne metode lečenja, ali i religiju.

Konjukcija Meseca i Neptuna donosi i srećne aspekte za umetnost, ali neka neobična iskustva i misli.Sekstil Merkura iz znaka Ovna i Plutona može pozitivno uticati na jače misli, ideje, želje i samopouzdanje.

Srećno – Astro Luna

O Martu sam detaljnije pričala na youtube uzivo:

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.