https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 19-25.02.2024.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2024/02/28059093_1903904523002077_6297702660295666039_n.jpg

U nedelji koja je pred nama možemo Ribama čestitati rodjendan a 23.02. i Merkur prelazi u znak Riba pojačavajući nam intuiciju maštu, kreativnost, konfuznost, ali predosećaj.  Snažna konjukcija Venere i Marsa 22.02 pojačavaće strasti i nositi emotivne izazove, ali pri kraju nedelje i veća očekivanja i razočarenja uz kvadrat Venere i Jupitera. Ova nedelja može doneti veće finansijske troškove pa malo razmislite na šta trošite novac. Najzanimljivi će biti ove nedelje Pun Mesec u znaku Device 24.02 koji može pojačavati emocije, ali sukob razuma i osećanja, analize i previranja, kao i dodatne strahove.

Ponedeljak, 19.02.2024

Mesec i Sunce u trigonu mogu doneti balans i stabilnost. Sunce prelazi u poslednji zodijački znak – znak Riba, vodeni promenjivi znak u 5:14am.  Mesec prelazi u znak Rak – znak svog doma i sedišta od 4:21am. Početak nedelje može biti praćen jakim emocijama, potrebom za zaštitom, toplinom, okrenutosti porodici domu, kućnim poslovima. Možemo biti povremeno nostalgični i skloni promenama raspoloženja. Trigon Meseca iz znaka Raka i Saturna iz znaka Riba  u večernjim časovima može doneti orijentisanost na propušteno, odgovornost, ozbiljnost ili odlično vreme za organizaciju daljih dana. Sekstil Meseca i Jupitera od 23 može biti vreme olakšanja, blagostanja i optimizma. Već prvog dana ove nedelje prijaće nam razumevanje, toplina, čiste emocije i spontanost.

Utorak, 20.02.2024.

Sunčev polusekstil sa Plutonom može doneti jačanje volje i ambicija. Merkurov polusekstil sa Neptunom jaku intuiciju i predosećaj, kao i pokretanje maste.

Mesec u Raku u sekstilu sa Uranom može doneti i dobro vreme za obnovu starih poslova ili pokretanje novih, odlično vreme da vidite drage ljude, vreme manjih promena i vreme ipak kada je potrebno probuditi i emocije i akciju.

Sreda, 21.02.2024.

Trigon Meseca i Neptuna u ranim jutarnjim časovima može doneti izuzetno jake snove i predosećanja. Odličan dan za molitvu, meditaciju, kreativne poslove.

Mesec prelazi u znak Lav od 14:42 i pojačava emocije i samopouzdanje, slučajne susrete, ali i snagu i volju.Ipak, mala preporuka u periodu od 16:30-22h kada će Mesec biti u praznom hodu ali i u opoziciji sa Plutonom da izbegavate veće odluke, pazite na reakcije, jer može doći do pritiska, ljutnje i neke tenzije. Ovo vreme neće prijati srčanim bolesnicima, ali i astmatičarima. Može dolaziti do nerazumevanja ili napora.

Četvrtak, 22.02.2024.

Snažna konjukcija Venere i Marsa na 6 stepenu znaka Vodolije može pokrenuti i strasti, ali i nezgodne emotivne situacije. Odlično vreme za pokretanje sporta i fizičkih aktivnosti, odlično za takmičenja ili pokretanje novih većih projekata. Ovo je aspekt i emotivnih rizika, ali hrabrosti, inicijative, zavodjenja i ljubavi na prvi pogled. Pripazite na novac!

Rani jutarnji časovi mogu doneti puno nemira nesanica, ali u povećanju mogu biti emotivne povrede, nasilje, pretnje i tenzija. Osobe koje se duže suočavaju sa porodičnim nasiljem ili problemima slične vrste, mogu biti na udaru. Vrlo osetljiva opozicija Meseca, Venere i Marsa može doneti i nagle zdrastvene probleme, ali i loše raspoloženje i nervozu.

Kvadrat Meseca i Jupitera mogu doneti veća nezadovoljstva, kašnjenja, brige oko dece, ljubavi, novca sklonost preterivanju i nervozi.

Petak, 23.02.2024.

Merkur prelazi u znak Ribe gde je u svom izgonu, u kome će boraviti do 10.03. Petak inače može biti dan dramatične, ali i depresivnije energije gde će se osećati neka konfuzija, mrak, nerazumevanje, udaljenost, tuga i praznina. Ako možete, iskoristite ovaj dan za odmor, jer će Mesec i većim delom dana biti u praznom hodu.

Dramatičan aspekt Meseca i Urana može doneti uznemirenost, pojačane strahove, ali pojavu naglih neprijatnih dogadjaja, vremenskih promena koje neće pogodovati senzitivnijim osobama.

Merkur će se naći u polusekstilu sa Plutonom i može pojačavati želju za misterijama teorijama zavere, ali Merkur u Ribama može pokrenuti i veću okrenutost psihologiji,istraživanjima, duhovnosti.Petak može otvoriti i lak dolazak do istine.

Subota, 24.02.2024

Mesec prelazi u znak Device od 2:39am. Može doneti kontrolu emocija i veću okrenutost ka radu i pitanjima zdravlja. Medjutim njegova opozicija sa Merkurom može pojačavati laži, manipulacije, lopove, probleme u komunikaciji,čuvajte se kradja!

Pun Mesec u znaku Device po nasem vremenu u 13:32 na 5 stepenu, izaziva velike nesuglasice strahove, tugu, prazninu, osećanje izgubljenosti. Pazite na reči! Može dolaziti do grešaka u stvarima koje dobro poznajete. U povećanju stomačni problemi i problemi sa psihom! Opozicija Meseca i Saturna posebno može podsticati apatična stanja, udaljenost distancu, hladne odnose ili opterećenja. Tek vreme oko ponoći kada Mesec napravi trigon sa Jupiterom može doneti rasterećenje, veći optimizam, volju i laksa stanja. Ovaj Pun Mesec posebno mogu osetiti Ribe i Device, kao i Jarčevi, Rakovi i Blizanci. Treba pripaziti na koncentraciju i lične vrednosti! Može dolaziti do kolektivne zabune, ali i skrivenih stvari.

Nedelja, 25.02.2024.

Nedelja može doneti olaksanja jer Mesec i Uran će doneti novi start, ali odličan dan za rad, čišćenje, kraća putovanja i sl. Ipak kvadrat Venere i Jupitera mogu biti pozitivni za zabavu i opuštanje, ali mogu doneti emotivna preterivanja, nepotrebna samoispitivanja, sumnje u pozitivan ishod! Pripazite na novac, i šta kome obećavate! S obzirom da vikend može biti senzitivan, treba pitanje ljubavnih odnosa, ali finansija držati umerenije i mudro.

Srećno – Astro Luna

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.